Vi opnår kommision via links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Passiv indkomst - Optimer dine indtægtkilder med affiliate

Drømmer du om at dine indtægtkilder fik et boost, og at du kunne tjene penge på andre projekter, mens du arbejder med noget andet og have en passiv indkomst? Hvem vil ikke det. Med Affiliate marketing kan du tjene penge uden direkte betinget arbejdsindsats.

Af 
maler Frederiksberg

Der vil selvfølgelig lægge noget arbejde optil at du kan opnå passiv indkomst. De fleste kender sikkert til aktier, og hvordan aktiemarkedet og renters renter kan bidrage med passiv indkomst løbende, men hvor mange kender egentlig til affiliate marketing som en mulighed.

Hvad er affiliate marketing?

Affiliate marketing, eller affilierede samarbejder, er et stykke arbejde hvor du digitalt vidersælger andres ydelser eller services for en procentvis kommision. Det kan eksempelvis være hvis du har en hjemmeside, hvor du anbefaler produkter og videresender disse kunder videre ind til producentens hjemmeside til salg. 

Du får gennem denne “henvisning” til deres side et honorar i form af den procentvise kommision. Du kan derfor opnå passiv indkomst gennem promovering af andres kurser, produkter, services eller andet hvor du ikke selv er fysisk investeret i selve produktet.

Hos PK Medier har vi et online SEO kursus, hvor du kan blive klogere på hvordan du udnytter dit domæne til affiliate marketing, og på denne måde opnår passiv indkomst. Giv dig selv mulighed for at udnytte potentiale. 

hashtag

Passiv indkomst ideer - få inspiration til din rejse

Der findes, som sagt, et hav af muligheder, når vi taler om passiv indkomst, lad os derfor komme med nogle ideer til dig, så du kan dykke ned i dem, som lyder relevante for dig. Vi vil aldrig anbefale at tage alle, men fokusere på færre ad gangen, så du får succes med dem.

Affiliate marketing: Hvis du er ejer af en blog, eller anden vidensunivers, kan du med din store mængde af trafik til siden anbefaler andres services og produkter for en aftale kommision (procentdel af produktets værdi).

Reklamespots: Du kan i samme kategori også sælge plads på din blog eller hjemmeside til annoncering, som vil sikre dig løbende passiv indkomst. 

Aktier: Aktier giver dig mulighed for at lave en engangs investering for løbende enten at tjene penge på renteafkast eller aktieudbyttet. 

Udgivelse af bog, film m.m.:  Når du først har lavet en film, skrevet en bog eller optaget et online kursus, kan du lade materialer florere og på denne måde indtjene sig passivt. 

Udleje bolig: Hvis du er på ferie kan du udleje din bolig eller købe en bolig blot til udleje. På denne måde kan du blot tjene på indtægterne ved huslejen uden du nødvendigvis er nogle aktive arbejdstimer i det. Her skal du dog ansætte nogle til de administrative ting, hvis du ønsker at slippe disse.

Influencer marketing: Du kan som influent og ambassadør tjene penge på, at du er fortaler for producenter, hvor du enten løbende tjener kommision gennem dine anbefalinger, eller engangsbeløb for at dele dine anbefalinger.

Der findes mange flere muligheder og ideer til passiv indkomst, men hvor det bl

Er du på udkig efter autostyling til din bil, så skal du læse mere her. 

YouTube video
YouTube video

FAQ

Hvad er passiv indkomst?
Passiv indkomst er, som ordet antyder, en indkomst som kommer uden aktiv arbejdsindsats. Det kan være gennem investeringer, aktier, affiliate marketing, bolig udlejning eller en masse andre metoder, som skaffer dig indtjening uden at du skal producerer eller udøve en service.
Hvordan opnår man passiv indkomst?
Du skal først og fremmest have stablet noget på pengene, som kan give dig den passive indtjening. Såsom en hjemmeside, reklamer eller en affiliate hjemmeside, hvor du kan sælge eller anbefale andres produkter, services eller varer.
Hvad er aktiv indkomst?
Modsat passiv indkomst, er aktiv indkomst den indtjening du får ved det arbejde du fysisk laver. Det er ofte lønindkomst, som du får udbetalt af en arbejdsgiver. På denne måde er der en grænse for hvor meget du kan arbejde grundet døgnets timer, og derfor også en begrænsning på indtjening (som ikke er ved passiv indkomst).
Kan man blive rig af passiv indkomst?
Det er helt bestemt muligt at blive rig af passiv indkomst, da du ikke er begrænset af døgnet 24 timer og din fysiske arbejdskraft. Du kan lave dine penge tjene sig selv uden aktiv at deltage. Det kræver dog ofte et stort forarbejde for at blive rig og succesfuld.

Angivelse af kilder og test

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 5

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

chevron-downmenu-circlecross-circle