Hjemmeside

Få en hjemmeside, der afspejler dit brand og målgruppe

5 konkrete råd til at optimere din hjemmeside:

Er vi et match?

Hos PK Medier har vi et team af engarerede kollegaer. Alle tager ejerskab over processen, når vi hele tiden tester nye idéer inden for hjemmesideopsætning. Vi arbejder målrettet for at forbedre dit brugerflow og sikre, at både det tekniske og visuelle stemmer overens. Det betyder også, at vi altid er på forkant med nye tendenser, når det gælder hjemmesider og den dertilhørende tracking

SEO & Hjemmeside

Potentialevurdering

Er du bedre end dine konkurrenter til at udnytte dine muligheder mest effektivt

Vi kan give sig svaret gratis – udfyld formularen, og så laver vi en vurdering.

Disse virksomheder laver vi hjemmesider for

Kunderne udtaler

Nytænkende bureau med dokumenterede resultater

Et stærkt hold af online specialister

Vælger du at samarbejde med os, får du adgang til et team af engagerede kollegaer med stor ekspertviden. Vores WordPress-specialister arbejder dagligt med optimeringer af hjemmesiden gennem WordPress og kender derfor til de mange muligheder og funktioner, som systemet indeholder. Derudover har vi egen fotograf som bidrager til det visuelle look, SEO-eksperter der kan øge den organiske synlighed gennem content, linkbuilding og teknisk SEO. 

Hvorfor investere i en ny hjemmeside, hvis man allerede har en?

Har du allerede en funktionel hjemmeside, kan det være svært at se, hvorfor du skulle bruge penge på en ny. Men en visuelt tiltrækkende hjemmeside, der er funktionel og optimeret, tiltaler i højere grad dine kunder og kan derfor hurtigt tjene sig selv ind. Book et møde allerede i dag, hvor vi sammen med dig vender din virksomheds nuværende hjemmeside og ser på potentialet for optimering.

Kort om vores process

Hos PK Medier gør vi intet før, at vi kender din virksomhed og jeres ønsker. Derfor starter alle vores processer med en snak om netop jeres projekt. Her sætter vi os sammen ind i din virksomheds mål og ambitioner, og vi lægger en plan for udførelsen. Når vi har lagt en plan, går vores dygtige grafikere i gang med at skræddersy jeres nye hjemmeside. Her inddrages resten af teamet strategisk, så vi hele tiden har jeres målgruppe for øje samt sikrer, at jeres hjemmeside kommer til at slå alle jeres konkurrenters, både ift. den visuelle opsætning, men også den tekniske del ift. SEO, tracking, brugervenlighed samt muligheden for at skulle igangsætte linkbuilding for at styre hjemmesidens domæneautoritet. 

Vi præsenterer efterfølgende designløsningen for jer, hvor I har mulighed for at stille spørgsmål og komme med jeres egne inputs. Herefter opsætter vi det endelige design til et funktionelt website. Afslutningsvis sikrer vi, at din hjemmeside er pixelperfekt. Læs mere om os på Facebook.

Vi bruger cookies

Vi bruger cookies på siden for at forbedre din brugeroplevelse af hjemmesiden. Det sker ved at indsamle data om brugen af hjemmesiden, så vi kan tilpasse og optimere hjemmesiden.