Hjemmeside

Skræddersy din hjemmeside så den passer til dit brand og den ønskede målgruppe

Skræddersyet hjemmeside til dit behov

Websites
Din virksomheds hjemmeside er tilgængelig 24 timer i døgnet. Den er jeres virksomheds ansigt udadtil, og den skaber trafik og generer salg døgnet rundt. Det er derfor ikke uvæsenligt, hvordan den er opbygget og designet. I samarbejde med jeres virksomhed skræddersyer vi en hjemmeside, der taler til netop jeres målgruppe.

Google-samarbejdspartnere

Vi arbejder direkte sammen med Google, hvilket betyder, at I altid kan være 100 % sikre på, at jeres website lever på til Googles retningslinjer.

Velkommen
på holdet

Et stærkt hold af specialister
Vælger du at samarbejde med os, får du adgang til et team af engagerede kollegaer med stor ekspertviden. Vores WordPress-specialister arbejder dagligt med optimeringer af hjemmesiden gennem WordPress og kender derfor til de mange muligheder og funktioner, som systemet indeholder.
SEO Peter

Hvorfor investere i en ny hjemmeside, hvis du allerede har en?

Har du allerede en funktionel hjemmeside, kan det være svært at se, hvorfor du skulle bruge penge på en ny. Men en visuelt tiltrækkende hjemmeside, der er funktionel og optimeret, tiltaler i højere grad dine kunder og kan derfor hurtigt tjene sig selv ind. Book et møde allerede i dag, hvor vi sammen med dig vender din virksomheds nuværende hjemmeside og ser på potentialet for optimering.
SEO Pige

Kort om processen

Rapport for hver måned
Hos PK Medier gør vi intet før, at vi kender din virksomhed og jeres ønsker. Derfor starter alle vores processer med en snak om netop jeres projekt. Her sætter vi os sammen ind i din virksomheds mål og ambitioner, og vi lægger en
plan for udførelsen. Når vi har lagt en plan, går vores dygtige grafikere i gang med at skræddersy jeres nye hjemmeside. Her inddrages resten af teamet strategisk, så vi hele tiden har jeres målgruppe for øje samt sikrer, at jeres hjemmeside kommer til
at slå alle jeres konkurrenters. Vi præsenterer efterfølgende designløsningen for jer, hvor I har mulighed for at stille spørgsmål og komme med jeres egne inputs. Herefter opsætter vi det endelige design til et funktionelt website. Afslutningsvis sikrer vi, at din hjemmeside er pixelperfekt.

Fordelene ved PK Medier

  • Du får adgang til et team af nørder, der har specialiseret sig inden for hvert sit felt.
  • Du får en samarbejdspartner, der arbejder tæt sammen med Facebook og kender dets potentiale.
  • Vi skaber holistiske løsninger, der spiller sammen med dine øvrige marketingsaktiviteter.
  • Når vi har lært din virksomhed godt at kende, sætter vi sammen med dig mål for din markedsføring.

Skal vi til at få gjort noget ved det?

Vi er klar til at hjælpe jer!

Flere virksomheder sidder fast med deres annoncering og forløser aldrig deres fulde potentiale. Kontakt os for en uforpligtende snak – og se, hvad I har til gode.

Bredgade 19 E, 1.tv

1260 København

Tel: 42 41 16 47

Bliv ringet op

Vi bruger cookies

Vi bruger cookies på siden for at forbedre din brugeroplevelse af hjemmesiden. Det sker ved at indsamle data om brugen af hjemmesiden, så vi kan tilpasse og optimere hjemmesiden.