Google Ads specialist - udnyt din Adwords mest optimalt

Udnytter du dit potentiale på Google? Der er mange effektive måder at gøre optimalt brug af denne søgemaskine. Få hjælp af en af Google Ads specialist hos PK Medier, så du får vækst gennem Adwords.

Af 
digital marketing konsulent

Hvorfor ikke benytte sig af den store søgemaskine og de tilhørende muligheder, når muligheden er der. Med en Google Ads specialist får du sat de helt rette målsætninger, lagt de rette strategier og fordelt dine annoncekroner korrekt alt efter dine behov og forretning. 

Skal vi være din digitale marketing konsulent?

Ingen løbende bindingsperiode
Fuld gennemsigtighed

Garanti for første side på Google (se mere)

seo bureau i KøbenhavnPK Medier seo bureau

Se referencer

Synliggør dit produkt eller service med Google Ads

Står du også vurderer, hvor dine annoncekroner er bedst tjent, men mangler fagligt sparring på din marketingstrategi, kan en Ads specialist være en god idé. Hos PK Medier har vi gennem mange år arbejdet med forskellige cases i store om mindre grad.

Vi er Google nørder ind til benet, og vi elsker at gå forrest indenfor digital marketing. Med stor faglig viden og erfaring hjælper din fast tilknyttede specialist dig med at lægge den rette strategi, og indenfor hvilke typer søgemaskine annoncering din forretning er bedst tjent.

Om det er tekstannoncer, display annoncer, Google Shopping eller youtube annoncering du skal satste dine annoncering på er afhængigt af dine målsætninger, produkt eller service, og det hjælper vi dig med at definere.

YouTube video

Hvorfor skal jeg bruge en Google Ads specialist?

Det kan være svært at vurdere, hvor du skal lægge dine marketings-kroner, og hos hvem. Vi mener dog, at det altid er godt givet ud at føre salg gennem både betalt og organisk markedsføring, og derfor ser vi stor vigtighed i en Google Ads specialist.

Det skal ligeledes understreges, at Ads før 2018 hed Adwords, og derfor benytter nogle fortsat dette term i denne sammenhæng. 

Et samarbejde med en Ads specialist hos PK Medier giver dig faglig sparring, eksekvering på din annoncering og effektmåling, så du specifikt kan se, hvor din forretnings styrker er, og hvor du mest optimalt bruger dit budget. 

Vi er et performance bureau, hvilket indebærer, at vi sikrer din virksomhed resultater, uden binding og skjulte omkostninger, og hvis ikke du har succes har vi heller ikke. Med den rette Adwords specialist til dit projekt formår du at udnytte din økonomi korrekt.

Det kan være svært at finde den helt rette Google Ads, Adwords, specialist, og du skal vurdere dine behov og ønsker før du kan bestemme hvilket match der er bedst for dig. Vi har erfaring fra både små nystartede virksomheder og helt op til større koncerner, hvor behov, målsætninger og målgrupper er vidt forskellige.

Med skræddersyede marketingsløsninger stræber vi efter at finde den bedste strategi til dig. Som datadrevet bureau viser vi resultater, og vi mener, at med de helt rette analyser kan der skabes værdi og vækst for de fleste. 

google ads content

Vi er et kompetent og professionelt team, hvor vi har kunderne i fokus, og hvor vi helstøbt hjælper med både opbyggelse af ny hjemmeside, UX design, annoncering på sociale medier og SEO. Vi mener, at din Ads, Adwords, kun performer bedre i samarbejde med den helt rette og velovervejede SEO strategi.

Hvad er Google Ads, Adwords?

For en god ordens skyld vil vi komme omkring, hvad Google Ads og Adwords er, så du ved hvorfor det er fordelagtigt med en professionel specialist. 

Annoncering på dette medie kan både indebærer annoncer som strategisk er valgt til at komme op, når brugerne søger specifikt efter søgetermer, som matcher afsender. 

Der findes forskellige typer af Google annoncering, som du kan benytte. Tekstannoncer er dem, som befinder sig under de illustrationer, som ofte findes i toppen af søgeresultatet. Disse resultater i toppen kaldes Google Shopping.

Derudover er det også muligt at købe plads i displayannoncer, som er de banner som befinder sig forskellige steder på internettet. 

Alle disse forskellige muligheder med Ads er noget en Adwords og Ads specialist kan hjælpe med. Det er alfa omega at lægge den rette strategi og udvælgelse for ikke at spilde sine annoncekroner. 

Angivelse af kilder

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 5

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

menu-circlecross-circle