Frokostordning i København - Find både god og billig pris

Leder du efter den helt rette firma frokostordning til jeres virksomhed, så har vi gjort det nemt for dig med et overblik. Her finder du de valg som både er gode og billige.
Af 
frokostordning

Frokostordning til store & små virksomheder

Der findes flere forskellige muligheder, når det gælder denne form for ordning til mad for erhverv. Det kan frigive en masse tid hos en virksomhed at få leveret frokosten på kontoret hver dag, hvis ikke der er ressourcer til en fasttilkoblet kok eller ansat til dette formål.

Vi har samlet flere, så du kan finde en perfekt, både god og billig løsning, til jeres behov på kontoret.

De 3 bedste i København og resten af landet

frokostordning København fra Madklubbenfrokostordning København fra Madklubben
frokostordning København fra Madklubbenfrokostordning København fra Madklubben

Madklubben

Levering starter fra 150 kr.
Pris pr. kuvert fra 63 kr.
Bestil en prøvedag
Noget for enhver smag
Se udvalg hos Madklubben
Bedst til prisen 

Gastro By Bøgh

Levering starter fra 150 kr.
Pris pr. kuvert fra 65 kr.
Sunde og varierede frokostordning
Kan tilpasses som I ønsker
Se udvalg hos Gastro By Bøgh
frokostordning Københavnfrokostordning København
frokostordning Københavnfrokostordning København
Meyers frokostordningMeyers frokostordning
Meyers frokostordningMeyers frokostordning

Meyers

Levering starter fra 150 kr.
Pris pr. kuvert fra 59,5 kr.
For små og store arrangementer
Friske råvarer, masser af grønt og smagsfulde retter
Se udvalg hos Meyers

Madklubben

Den første anbefaling er med sikkerhed Madklubben, som byder jer indenfor i alverdens køkkener. Du vil med denne frokostordning i København, Odense og Århus opleve stor variation i serveringerne. Det er desuden en god og billig løsning, som de fleste virksomheder store som små kan betale.

Besøg Madklubben

Gastro By Bøgh

Den næste anbefaling, som vi oplever er et hit flere steder i hele landet. Gastro by Bøgh, som leverer friske salater, lune retter og spændende serveringer hver gang. En frokostordning i København fra dem vil ofte byde dig på en masse innovative retter, som dine kollegaer ikke har afprøvet før.

Besøg Gastro By Bøgh

Meyers

En anbefaling mere, er den velkendte Meyers, som tidligere er kendt for bagerier rundt omkring i hele landet, men hvor de tilbyder frokostordning til småvirksomheder såvel som store. Så længe jeres virksomhed er over 10 personer, kan I nyde godt af dette tilbud til frokost på kontoret. En god og billig løsning. Er I målgruppe for dette mad, så kan I altid kontakte dem og høre nærmere.

Besøg Meyers

Læs endnu mere sammen med PK Medier

Vi elsker at kunne vidensdele med dig om alt fra at finde den bedste airfryer, til den bedste frokostordning i København, Odense, Århus eller hvor jeres kontor er placeret. Læs desuden mere om billigste elselskaber.

YouTube video

Hvorfor vælge en frokostordning?

Der er mange beslutninger der skal træffes, når man går og overvejer en frokostordning - hvad koster det? Er vi garanteret lækkert mad for prisen? 

Vi kender alle til situationer hvor den lune madpakke i tasken ikke er det fortrukne valg. Derfor er der skabt frokostordninger for netop at løfte frokostoplevelsen på arbejdspladsen. Frokostordninger behøver ikke at være dyre, men flere steder tilbyder både en lækker, billig og problemfri ordning, der ikke kan gøre andet end sprede god stemning blandt medarbejdere. 

Ved at vælge en frokostordning i København sparer du dine medarbejdere for en masse tid - sig farvel til bekymringer om indkøb, madlavning og opbevaring, og få en frokostordning der sørger for det hele, så dine medarbejdere kan gøre det de er bedst til. 

Der findes et væld af forskellige frokostordninger, der er designet til at levere lækre og nærende måltider. Frokostordningerne findes i alle prisklasser, og uanset pris, garanteres der en mæthed hos alle parter. Der bliver ikke gået på kompromis i forhold til kvalitet af ingredienser og måltidssammensætningerne.

I prisklasser alle kan være med på 

Frokostordninger er noget alle kan være med på - både store som små virksomheder. Flere virksomheder begynder at erkende vigtigheden af at tilbyde lækre måltidsløsninger til deres medarbejdere. Det betyder ligeledes at flere og flere typer af frokostordninger tilbydes, som vil sige, at der findes et væld af frokostordninger i forskellige prisklasser.

Der er både en billig frokostordning til dig der ønsker den helt vilde gastronomiske oplevelse, men sætter pris på lækker og nem frokost, uden selv at skulle sørge for det. Samtidig findes der også frokostordninger der udfordrer dine smagsløg på et helt nyt niveau og derfor er prisen selvfølgelig også derefter. Der er på den måde lidt til enhvers smag, og altså en frokostordning som kan skræddersys til alles forskellige behov. 

Har du brug for at tage din frokostordning til nye højder og rangere højere på Google, så kontakt et SEO Bureau der kan hjælpe dig.

Søger du træningsudstyr til udendørsbrug som del af en større kommuneplan, så tag et kig her.

Ikke træt endnu? Læs videre herunder
menu-circlecross-circle