Vi opnår kommision via links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Swot skabelon - Gratis opstilling for et bedre overblik

En Swot analyse er et vigtigt værktøj til situationsanalyse af din virksomhed. Læs med i denne artikel hvor vi har udarbejdet et eksempel på en skabelon til hvordan din Swot-analyse bør opsættes.
Modellen kan bruges i mange sammenhænge, og er en fantastisk model til opsamling af forudgående analyser der skal samles til én model i en template der giver det fulde overblik.
Af 
Swot skabelon

En god Swot skabelon gør det nemt at komme igang

Swot analysen er et af de mest brugte værktøjer i din virksomhed, og med god grund.. Den er med til at sætte rammerne for fremtidige strategier i din virksomhed. Dermed er det sikkert ikke første eller sidste gang du skal udarbejde en Swot.

Her anbefaler vi at du udarbejder en Swot skabelon, som vil gøre din fremtidige arbejdsprocess med analysen effektiv.

Modellen er defineret med interne og eksterne indelinger, hvilket indikere om der er kontrolerbare eller ikke kontrolerbare faktoere.

I udarbejdelsen af din Swot skabelon er det vigtigt der er markeret hvilke der er interne samt eksterne faktorere, for at gøre dit arbejde nemmere.
Dermed skal muligheder (opportunities) og trusler (threats) være placeret korrekt ud fra de eksterne markeringer.
Ligeledes skal Styrker (strength) og svagheder (weaknesses) placeres udfra de interne markeringer.

Hvor kan jeg udarbejde en Swot skabelon?

er findes mange programmer hvor du med fordel kan udarbejde din template til din swotanalyse. De bedste programmer som vi trygt kan anbefale er Word, Exel og Canva. 

En nem samt overskuelig måde for dig at starte med din Swot skabelon er ved brug af Word eller Exel. Disse programmer har mange gode egenskaber, med mulighed for hurtigt at påbegynde din Swot analyse. 

Ønsker du din Swot skabelon skal have et visuelt flot design, så er Canva et program som kan give de fineste designs. Her kan du manuelt selv udarbejde din skabelon, med udformning, farve, skrifttype, samt mulighed for ekstra elementer. 

Læs meget mere om SWOT analysen, hvor vi gennemgår alle punkterne i dybden. Eller andre videndelings områder, såsom Porsche elbil leasing, eller Mercedes leasing.

YouTube video

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 4

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

menu-circlecross-circle