Kursus i Google Ads - bliv ekspert indenfor Adwords

Et kursus i Google Ads kan være nødvendigt, hvis du ønsker at blive ekspert indenfor området med annoncering gennem søgemaskiner. Det kan være en langvarende proces at gøre det på egen hånd, hvorfor kurser i Adwords kan være en supergod idé til at blive ekspert indenfor det digitale område.
Af 
Facebook annoncering kursus

Kursus i Google Ads - hvilke findes der?

Der findes mange udbydere, der tilbyder kursus med undervisning indenfor Google Ads. Hvis du er på jagt efter den bedste udbyder til at gøre dig ekspert indenfor Adwords, så har Google svaret til dig. 

De udbyder nemlig selv et kursus indenfor ads, som du med fordel kan benytte. Dette kaldes for “Skillshop” og kan findes på deres hjemmeside. Kurset er delt op i mindre kurser, som hver især har til formål at gøre dig ekspert indenfor Adwords på baggrund af online undervisning og vidensdeling fra eksperter. 

Disse kurser er fleksible on-demand-baserede forløb, hvor du tilmelder og derefter får adgang til et gratis online Google ads kursus, som kan fuldføres i det tempo, der passer dig bedst. Der er selvfølgelig mange fordele i at tage kursus på Googles egen hjemmeside, men du kan sagtens finde andre eksterne udbydere af undervisning indenfor enmefeltet.

Ved at tage et kursus i Google ads, får du brugbar viden, så du kan eksponere din virksomhed på bedst mulig vis digitalt. Ved at tage dette kursus, kan du få indsigt i måden, Google fungerer på og hjælper din virksomhed med øget vækst gennem betalt annoncering. 

Find derfor et kursus, som du synes er passende for dig. Uanset hvilket du vælger, skal du helt sikkert nok få redskaber og brugbar viden, som kan hjælpe dig til bedre markedsføring af din virksomhed.

Facebook annoncering kursus

Få kendskab til alt det, der er værd at vide inden for Google Ads og Adwords. Deltag i et kursus, så du kan blive ekspert i at bruge brugbare værktøjer.

Hvad er det bedste ved Adwords annoncering?

Denne type marketing er særligt populært i dag, og mange virkosmheder benytter Adwords annoncering som en del af deres marketingstrategi. Google Ads er en onlineannonceringsplatform, hvor annoncører byder på at vise korte annoncer, servicetilbud, videoer og mere. Med denne type Google annoncering kan du placere dine annoncer, så de kommer først frem på Googles sider. 

Dét at annoncerne, Google ads, fremgår i toppen af Googles side betyder, at de synliggøres i høj grad. Samtidig er de som regel meget overskuelige og nemme for forbrugerne at gå til og blive inspireret af. 

Dette er en stor fordel, da disse ads ligger i toppen af Googles sider, hvis man søger på et givent produkt eller service, som din virksomhed tilbyder. På denne måde bliver potentielle kunder informeret om, at netop din virksomhed tibyder dét, de søger. Dermed er denne type annoncering meget brugbar.

Det kan være svært at navigere i, hvad der skal til for at blive dygtig til Adwords, og derfor kan det være en stor fordel at tage et kursus indenfor området. Et kursus kan tages gratis, og du kan både tage kurserne online såvel på et seminar mm. 

Det er helt klart tiden værd at tage et kursus og især, når det er gratis. Du vil helt sikkert opleve, at din virksomhed vækster i langt højere grad, hvis du først begynder at markedsføre virksomheden gennem Google ads.

Facebook er en af de absolut største og vigtigste annonceringsplatforme (en plads der deles med Google, selvfølgelig). Udover at have et utroligt stort publikum for annoncer, så er den indsigt og den data, som man kan få om sin målgruppe utrolig værdifuld – for alle typer af virksomheder.

Det betyder også, at selvom du ligger i toppen af markedet og har klart flest kunder, kan det give bagslag ikke at bruge tid på Facebooks annoncering.

Derved kan du sagtens kombinere annocering gennem Google ads og Facebook for at få størst muligt udbytte. Det ene udelukker altså bestemt ikke det andet. Det er kun en fordel at markedsføre sin virksomhed online på forskellige måde, så man rækker ud til flest mulige potentielle kunder.

Grunden til dette er, at du i stedet  giver dine konkurrenter en uvurderlig fordel ved, at få en unik indsigt i kundernes beslutningsprocesser og de mest værdifulde målgrupper, uden at skulle dele denne med dig.

Derudover er der en del andre annonceringsplatforme, der ser til Facebook, når de skal sætte deres platform op og du kan dermed få et værdifuldt fundament til, hvordan du tilgår værktøjer fra andre sociale medier eller websites.

Generelt er det en rigtig god idé, at man markedsfører sin virksomhed digitalt - selvfølgelig ved brug af Google ads, men også gennem diverse sociale medieplatforme. Tag derfor gerne kursus i begge typer af annoncering. 

I dag foregår rigtig meget online markedsføring gennem både Instagram og Facebook, hvorfor det er en overvejelse værd at tage et kursus i annoncering gennem disse platforme eller får hjælp til det af eksperter.

Dertil kommer læringen i at kunne læse, sortere og analysere den mængde data, du får om dine kunder og dine fremtidige kunder, og hvad denne viden har af betydning for netop din virksomhed.

Dette er både essentielt, hvis du annoncerer gennem Google ads, men selvfølgelig også gennem sociale medier eller begge dele.

Kombiner med organisk trafik

Hvis du ønsker at vækste mest muligt og skabe høj traffik på din virksomheds hjemmeside, vil det være en rigtig god idé at kombinere betalte annoncer med organisk traffik. 

Med dette menes der, at du kan markedsføre din virksomhed gennem SEO, søgemaskineoptimering. Hos PK Medier kan du læse mere om det og tage et kursus i SEO for at blive meget klogere på denne type markedsføring.

SEO FAQ

Hvem kan tage et kursus i Google Ads?
Alle kan som udgangspunkt tage et kursus i Google Ads. Det er dog mest relevant for dig, der har en hjemmeside, hvor du ønsker at tiltrække kunder, da Google ads medvirker til online markedsføring.
Hvor langtid tager det?
Det variere alt efter, hvilket kursus, du vælger. Du kan finde forskellige kurser af forskellige varighed. Hvis du vælger Googles eget kursus i adwords, kan du tage det i dit eget tempo.
Hvad får jeg ud af det?
Med et kursus i Google ads får du redskaber og viden til, hvordan du markedfører dig gennem betalt annoncering på google, hvilket kan hjælpe din virksomhed med at vækste.
De tre grene af søgemaskineoptimering er vigtige at kende og ikke mindst at opfylde, da det er afgørende for, om du vil se en effekt af din indsats. Det er vigtigt at vide og forstå, at SEO både handler om indholdet, det tekniske og henvisningerne til din side. Fås undervisning i, hvordan du får mest succes.
Kontakten etableres, og bureauet analyserer og udforsker din virksomhed og jeres felt. Derefter foretages der et opstartsmøde, hvor I i samarbejde ser ind i indsatserne og handleplanen. Næste step er at komme ud over stepperne og i gang med eksekveringen. Afsluttende ses der ind i rapportering og om hvorvidt måltallene er nået.
YouTube video

Angivelse af kilder og test

  • Udvikl dine evner inden for Google Ads i Skillshop her.
  • Find et Google Ads kursus her.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 4

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

Ikke træt endnu? Læs videre herunder
chevron-downmenu-circlecross-circle