Opdateret 10. juni 2024 af Mads Jensen

Firmalogo design

Et skarpt firmalogo giver et godt førstehåndsindtryk af din forretning. Hos PK Medier har stor ekspertise på området og designer ud fra dine ønsker et logo, der står knivskarpt og afspejler din virksomhed.

firmalogo design

Stor ekspertise indenfor firmalogo design

Med mere end syv års erfaring som SEO-bureau har vi arbejdet på masser af forskellige cases indenfor markedsføring, SEO, hjemmesideoptimering, visuel identitet og meget andet. 

Vi vægter en tæt kontakt til alle vores kunder for at sikre, at vi er på bølgelængde og opfylder den specifikke virksomheds særlige ønsker, og at vores arbejde afspejler virksomhedens DNA. 

Vores tidligere cases afspejler, at vi kan designe lækre logoer til vidt forskellige brands.

  • Rådgivning til firmalogo design fra markedsføringseksperter og designere
  • Flere succesfulde cases med logodesign
  • Tæt kundekontakt og fokus på dine ønsker

Design af nyt firmalogo eller optimering af det gamle

Et nyt firmalogo er ikke kun relevant for helt nyopstartede brands, men kan også være relevant for eksisterende brands, der vil gentænke eller forbedre deres visuelle identitet og det førstehåndsindtryk, der møder kunderne.

Uanset om du skal have lavet et helt nyt logo til din nye forretning, eller det gamle skal fornyes og optimeres, står vores erfarne markedsføringsspecialister og designere klar til at rådgive dig. I samarbejde finder vi dermed frem til det helt rette firmalogo design.

Hvorfor investere i et lækkert firmalogo design?

Et firmalogo florerer som regel mange steder, og er tit noget af det første, dine kunder møder. Med et gennemført logo og en veldesignet visuel identitet fremstår din forretning tjekket og professionel, ligeså snart kunderne møder jer.

Det kan derfor godt betale sig at investere i et lækkert designet og strategisk gennemtænkt logo til at repræsentere din virksomhed, jeres brand og værdier.

Et firmalogo siger i sig selv meget om din virksomhed, hvad I ønsker at kommunikere, og hvem I ønsker at kommunikere det til. Med et strategisk gennemtænkt firmalogo design kan din virksomhed optimere synligheden og forbedre gennemslagskraften.

Firmalogo design FAQ

Hvad er fordelene ved at investere i et firmalogo design?
Med et lækkert, strategisk gennemtænkt firmalogo sikrer du, at din virksomhed fremstår professionel, og dit logo afspejler virksomhedens DNA.
Laver I kun firmalogo design til nye virksomheder uden eksisterende logo?
Nej, vi hjælper også med fornyelse af eksisterende firmalogo og optimering af visuel identitet.
Hvad koster et firmalogo design?
Prisen afhænger af den specifikke opgave. Kontakt os allerede i dag og få et prisestimat.
Hvilke ydelser tilbyder I udover firmalogo design?
Vi laver ikke kun design af logo, men har et team af eksperter, som står klar til at hjælpe dig og din virksomhed indenfor søgemaskineoptimering, webdesign, kommunikation og mere.
Ikke træt endnu? Læs videre herunder
chevron-downmenu-circlecross-circle