Vi opnår kommision via links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

B2B email marketing - Hvordan det fungerer og bruges

I denne artikel udpensler vi hvad, B2B email marketing består af, samt hvilke implementeringer man kan lave i sin egen virksomhed for at det giver pote. Hvordan kan du få mest ud af at bruge dette i din digitale marketing?
Af 
maler Frederiksberg

Hvad er B2B email marketing?

Email marketing er rent lavpraktisk den marketing man laver via platformen email, hvilken kan foregå på mange måder og fører til mange udfald. Vi vil i følgende uddybe det essentielle ved denne marketingsstrategi samt pointere hvilke fordele den har, som du kan implementere i din virksomhed.

Hvorfor B2B email marketing?

Ved B2B email marketing kan man både nå privat og erhvervskunder. 93% af B2B marketing folk bruger email, da emails fører til engangement og på den måde kan man gøre abonnenter til leads og herefter kunde. Når det gælder digital marketing er B2B marketing en genial metode til, strategisk at skabe succes.

Det email marketing især kan, er at det på effektiv vis deler din virksomheds indhold. Tallene viser at 83% af B2B virksomhedere bruger email nyhedsbreve som en stor del af deres markedsføring og at det i høj grad, er det det her som nyhedsbreve der er afgørende for succes med indholdsmarkedsføring.

Email marketing er en effektiv måde at dele din virksomheds indhold på. Det giver god mening at bruge tid på dette, da det også både når privat- og erhvervskunder. Kom godt i gang her!

email marketing nyhedsbreve

Få mest ud af din B2B email marketing

Skriv lokkende emne linjer

  • Dine modtagere bruger ikke andet end få sekunder på, at afgøre om den email der er sendt har relevans for dem. Det er derfor vigtigt at fange dit publikum allerede fra emne linjen, gør dem nysgerrige så de trykker sig ind for at læse mere.

Segmenter til relevante målgruppe

  • Det er vigtigt at jeres emails kun når de relevante målgrupper, som er passende for hver især. Her er segmentering af maillister utroligt behjælpelige, lad den være relevant for den enkelte.

Kun en CTA per mail

  • Hvis i har call-to-action (CTA) knapper i jeres email, så sørg for at deer kin er en enkelt. Brugeren har kun behov for, at møde en enkelt. Sådan skaber du de bedste marketing rammer for kunden, så de ikke skal snørkle rundt i en email.

Sørg for et lækkert email design

  • Hvis jeres email design ikke er brugervenligt eller vises korrekt på mobile enheder eller devices, blivet de slettet med det samme hos modtageren og så er marketing strategien faldet til jorden med det samme.

Skriv gerne koldt

  • Du skal ikke være bange for at skrive lidt koldt, den rette email konverterer nye kunder. Kolde salgs emails fungerer også ved de rette målgrupper.

Disse få tips er noget i kan implementere i virksomheden allerede med det samme og forhåbentlig få, en bedre og mere konverterende B2B email marketing. Hvis i skal have hjælp til at implementere andre digital marketings strategier eller hvordan lige netop jeres virksomhed kan gøre sig mere synlige kan i altid læse mere i vores marketings univers eller kontakte os.

YouTube video

FAQ om B2B email marketing

Hvad er forskellen på B2B og B2C?
B2B står for Business to Business hvilket dækker over virksomheder som sælger til andre virksomheder hvorimod B2C er Business to consumer her sælges der til private forbrugere.
Hvad er B2B email marketing?
B2B email marketing er en måde du på digitale platforme kan sørge for at den rette online aktivitet med hensyn til emails kommer frem til forbrugere på rette vis og dermed skabe flere kunder.
Hvordan bruger jeg B2B email marketing?
Hvis du har interesse i, at implementere den rette B2B email marketing i din virksomhed. Kan du måske allerede nu, rette op på en del ting ved at læse vores guide til hvordan du kan få mest ud af email marketing.

Angivelse af kilder og test

  1. salesforce.com - alt hvad du skal vide om B2B email marketing. 
  2. mailtastic.com - Guide til at komme i gang med B2B email marketing.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 4

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

chevron-downmenu-circlecross-circle