Opdateret 11. juni 2024 af Mads Jensen

Hvad er Runway AI?

Runway AI giver dig mulighed for at lave unikke designs, videoer og andet multimedie, så det passer til dig og din virksomhed. Du kan både bruge AI toolet gratis eller ved betaling, hvor den betalende funktion giver flere muligheder til dig som forbruger. Værktøjet har mange forskellige funktioner, hvor du blandt andet kan:

 

  • Skabe en video ud fra tekst
  • Lipsynce videor, så personens mundbevægelser passer til din lyd
  • Redigerer i allerede eksisterende videoer og billeder

Platformen er fuld af muligheder, men som det generelt er gælden med AI tools, gælder det også med Runway AI om at lære at bruge det, så du får mest ud af det. Her har de forskellige online kurser, så du kan lære at udnytte deres værktøj til fulde.

Selvom det er nemt og ikke særligt resourcekrævende, er det vigtigt, at du tager stilling til, om dit projekt vil få et bedre resultat gennem professionel menneskelig udarbejdelse, eller om det er fint med kunstig intelligens.

Læs mere her, hvis du ønsker at vide mere om AI video generator og hvad AI er.

 

ai logo generator
En AI logo generator kan ved hjælp af kunstig intelligens kreere et logo på ganske få minutter. Det gør den på baggrund af den information, du fodrer maskinen med.
Fordelene ved en AI logo generator er, at dens er tids- og pengebesparende.
Hos PK Medier skræddersyer vi logoer til virksomheder. Prisen varierer fra opgave til opgave. Kontakt os og få et prisestimat.
Hos PK Medier skræddersyr vi et logo efter dine ønsker og behov. Vi vægter den personlige sparring og lægger tanke, tid og kræfter i arbejdet med dit logo, så det afspejler din virksomheds DNA.
Ikke træt endnu? Læs videre herunder
menu-circlecross-circle