Opdateret 10. juni 2024 af Mads Jensen

Hvad er AI, og hvad står det for?

Kunstig intelligens er i gang med en stor udvikling, men hvad er AI egentligt, og hvad står det for? AI står for artificial intelligence. Det vil sige, at det omhandler computere eller software, der udfører opgaver som mennesker og opnår en form for menneskelig intelligens. 

AI bygger på data, så jo mere data der tilgængeligt, jo klogere og mere brugmart kan kunstig intelligens blive. Derfor handler brugen af det også om, hvor gode vi er til at give softwaren eller computeren informationer. 

 

ai logo generator

Er AI-programmer en fordel eller en ulempe?

Når vi kigger på, hvad AI er, er det vigtigt at forstå, at grundet den store udvikling, begynder det at blive en fordel at være åben over for kunstig intelligens samt brugen af. AI er blandt andet med til at mindske besværligheden ved udarbejdelse af bestemte opgaver samt kunne bidrage til løsningsmuligheder. Ved at blive dygtig til brug af AI, bliver løsningsprocessen deraf også nemmere. Da AI stadig er på vej frem, findes der både dygtig kunstig intelligens samt mindre dygtig klog intelligens. Det er derfor en god idé at være selektiv i sit valg af AI software, da det forkerte valg kan besværliggøre processen. Du kan blandt andet gøre brug af ChatGPT til at få svar på dine udfordringer, eller blive klogere på AI logo generator og AI billedegenerator her.

Ikke træt endnu? Læs videre herunder
menu-circlecross-circle