Vi opnår kommision via links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Gratis podcast - Find de bedste og mest populære i 2024

Søger du en gratis podcast og elsker du også at lytte til en masse spændende historier? Her finder du en guide til, hvordan du finde dem, der ikke kræver nogen betaling i 2024.
Af 
maler Frederiksberg

Vi har skrevet en guide til hvordan, du kan finde de bedste podcast, uden nogle omkostninger. Det eneste du skal gøre er at læne dig tilbage og lytte. 

Hvad er dit behov?

Med gratis podcast kan du lytte til fortællinger, debatter og meget mere. 

Hvilke genre er dine yndlings? Er du mest til krimi fortællinger, debatter eller dem med komiske indlæg. 

Uanset hvad dit behov er og hvilken genre der er din favorit, så findes der et hav af muligheder, for at lytte til gratis podcats. Hvor du frit kan lytte til de helt populære og gode podcast, der har fået flere tusinde lytninger. 

At lytte til gratis podcast, er en måde man kan koble af på, det skaber nærvær på en anden måde end når man ser tv. Endvidere bruger danskerne også mange timer foran skærmen, så at kunne koble af, hvor man kun skal lytte er fantastisk og afslappende. 

At lytte til gratis podcast, kan give følelsen af at man sidder i samme rum som dem der taler. Der skabes en helt specielt form  for intimitet og hygge, som ikke mange andre medier er i stand til at skabe. 

seo-service-2

Podcast, hvordan det kan gøres gratis

For at blive en del af dette store fænomen, er det essentielt at du har et pogram hvor du kan lytte til gratis podcast. Det er meget simpelt, du downloader blot fra internettet eller fra app store. Hvis du ejer en Iphone ejer du allerede sådan et program. 

I alle de gratis podcast der findes, vil der næsten altid være en søgefunktion, hvor du kan søge på den genre, eksempelvis krimi podcast, hvor alle muligheder vil komme frem. 

Har du aldrig lyttet til podcast før? Og ikke har de store anbefalinger med dig, så kan du med fordel anvende denne søgefunktion der er at finde i programmerne. 

Her kan du søge på populære, så vil der med sikkerhed komme noget frem som ligger i din smag, uanset genre. 

Nogle af de gratis programmer der findes er: podcast (hvis du ejer en Iphone), Podimo og Spotify.

YouTube video

Angivelse af kilder og test

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 3.3 / 5. Optælling af stemmer: 7

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

menu-circlecross-circle