Vi opnår kommision via links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Google Play Butik - download din næste app nemt og hurtigt

Hvis du ejer en android telefon, så er det vigtigt at have kendskab til dette system. Det er en applikation, der er udviklet til android telefoner, der giver brugeren mulighed for at downloade det den app, man ønsker.
Af 
pris dørtelefon

Google Play Butik - hvad bruger man den til?

Som beskrevet ovenover er dette et system udviklet til android telefoner, hvor du kan downloade enhver app såsom Instagram, Tik Tok og en masse spil. Ydermere har du også mulighed for at købe film og tv-serier via Google Play Butik, hvilket kan være en stor fordel, hvis du skal på f.eks. Skal rejse uden internet. 

Ydermere kan du igennem Google Play butik læse og lytte til bøger, nyheder og en masse andet, således at du holder alt digital og på samme enhed. Hvis du derfor ejer en Android telefon, kan det være meget nyttigt at have kendskab til dette system, når du skal downloade din næste app, købe film eller andet.

Google Play Butik er udviklet med stor brugervenlighed, hvorfor du ikke skal frygte at have svært ved at navigere i systemet, når du skal downloade en app. Skulle du dog stadig have svært ved det, så har de også udviklet en guide, som du med fordel kan læse.

Google play store

Hvad skal du være opmærksom på?

Når du benytter Google Play Butik er der en række ting, du med fordel kan være opmærksom på, når du skal downloade en app eller andet. 

Er alle Apps gratis? Det er ikke sikkert, at den app du ønsker at downloade er gratis. Du kan se om appen er gratis ved, at der ved “download” knappen vil være oplyst en pris. Dette betyder altså, at appen i Google Play Butik koster penge. 

Hvordan ved jeg, om appen er pålidelig? Du kan aldrig være 100% sikker på, om appen er pålidelig, med der er dog stadig nogle ting, du kan kigge efter i denne forbindelse. Her kan du f.eks. Kigge på anmeldelser og stjerne, som ret hurtgit giver en indikation af, hvor vidt appen er pålidelig eller ej. 

Har du ikke en Android telefon? Hvis du ikke ejer en Android telefon, vil du ikke skulle benytte dette system. Her skal du i stedet benytte App Store til IOS systemer, som fungerer på samme måde som Google Play Butik. På App Store kan du downloade stortset de samme apps, som du kan på dit android system. 

Det er med andre ord et relevant system at have kendskab til, hvis du ejer en Android telefon og ønsker at downloade apps. Hvis du mangler inspiration til, hvilke apps du bør downlaode, så kan du i Google Play Butik også finde en oversigt over de mest populære apps.

Er du også på udkig efter en øjenlæge, få mere information om vores samarbejdspartner her. 

YouTube video

Angivelse af kilder og test

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 3.4 / 5. Optælling af stemmer: 18

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

menu-circlecross-circle