Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Bosch Athlet ProAnimal BCH86PET2 - ledningsfri støvsuger

Det er formentlig de færreste, der ligefrem elsker at svinge støvsugeren derhjemme. Men svinges det skal den jo indimellem, når hjemmet trænger og støv og snavs endnu engang har fundet vej til husets mange afkroge.
Af 
Opdateret d. 6. juli 2022

Derfor kan det være en fordel at investere i en god, og også ledningsfri støvsuger, der gør rengøringen lidt lettere. 

Bosch Athlet ProAnimal BCH86PET2 er ifølge flere eksperter blandt de bedste trådløse og ledningsfri støvsugere på markedet, og det er der flere årsager til. Først om fremmest er Bosch Athlet ProAnimal udstyret med et yderst effektivt og fleksibelt mundstykke, der sikrer, at du, uden besvær, kan nå rundt om og under alle møbler. 

Bosch Athlet ProAnimal BCH86PET2 er, som navnet måske antyder, lavet til dig, der har et kæledyr i hjemmet. Fælder din hund eller kat, så er denne ledningsfri støvsuger fra fra Bosch husets bedste ven. 

Med den medfølgende ProAnimal-børste kan du på ingen tid fjerne og støvsuge snavs og dyrehår, som de pjuskede venner derhjemme har efterladt. Lettere bliver det ikke. 

Foruden evnen til at støvsuge hår fra kæledyrene, er denne ledningsfri støvsuger også udstyret med den såkaldte Bosch Lithium-Ion teknologi, der sikrer holdebare og stærke, genopladelige batterier. Denne moderne teknologi sikrer, at du har en ekstra lang driftstid - og dermed, med stor sandsynlighed, kan nå hele hjemmet rundt med dette trådløse mirakel - på blot en enkelt støvsugning.

Bor du i et hjem med høje paneler, en dyb sofa eller seng, så kan det være svært at nå det hele. Denne Bosch model kommer med en slange, skulderstrop, et fugemundstykke, møbelmundstykke og et valgfrit kort håndtag. Sagt på en anden måde: du har masser af muligheder for at tilpasse denne model til din rengøring. 

Har du mange tunge møbler i stof? Så skift til møbelmundstykket og oplev hvordan du på ingen tid kan fjerne støv og snavs fra møblerne med denne ledningsfri støvsuger fra Bosch. 

Med en trådløs og ledningsfri støvsuger kan du komme hele hjemme rundt uden at bekymre dig om stikkontakter og infiltrerede ledninger. Ja, man kan få sved på panden, bare ved tanken. Slip for besværet og hop med på dette smarte og næste uundværlige ledningsfri støvsuger, der gør rengøringen til en leg. 

Få et større overblik over forskellige ledsningsfri støvsuger her.

Kilder

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 0 / 5. Optælling af stemmer: 0

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

cogclockmenu-circlecross-circle