Webudvikler / webdesigner (Elementor)

Fuldtid
Er du erfaren i WordPress, Elementor, CSS og HTML – og sans for den digitale og tekniske detalje? Så søger vi lige præcis dig!
Send ansøgning
Slået op 1.7.2024 | Frist - Løbende | Erfaring +1 år | Lokation - I hjertet af Frederiksberg  |
job - projektkoordinator

Om arbejdspladsen

Vi er et online og kreativt bureau med fornyet base i hjertet af Frederiksberg, København, der udvikler digitale strategier og kreative løsninger. Vi er et ungt team, som alle trives i et kreativt miljø med højt til loftet.

Som team er vi en samling af strategiske, tekniske og kreative hjerner, der prioriterer de gennemarbejdede løsninger, og vi opererer ikke med samlebåndsmentalitet.

Kunder, vi blandt andet arbejder med:

Om stillingen

Vi har travlt hos PK Medier, og på daglig basis udvikler og designer vi flotte og brugervenlige websites for vores kunder. Vi søger en webudvikler/webdesigner, der ikke er bleg for at tage en teknisk udfordring op.

Det er vigtigt, at du har en grundlæggende forståelse for Wordpress og forskellige CMS systemer, særligt Elementor. Men vi lægger vægt på læring, hvorfor du har mulighed for at udvikle dine kompetencer løbende.

Som udvikler hos PK Medier får du ansvaret for udvikling og eksekvering af websites, hvor både design og funktionalitet er i højsædet.

Er det noget, du ser dig hjælpe med at udvikle?

seo bureau rådgivning

Dine arbejdsopgaver

seo bureau
Opsætning af hjemmesider - både mere og mindre teknisk
seo bureau
Arbejde med teknisk setup (hosting mv.)
seo bureau
Eksekvering af udviklingsopgaver
seo bureau
Optimering af funktionalitet og UX
seo bureau
Pagespeed optimeringer
seo bureau
Implementering af yderligere teknisk SEO

Dine kvalifikationer

seo bureau
Erfaring med HTML, CSS og Javascript eller jQuery
seo bureau
Erfaren i WordPress
seo bureau
Arbejdet i pagebuilders som Elementor, Oxygen og Gutenberg
seo bureau
Kan jonglere flere projekter på en gang
seo bureau
Forstår dig på brugerrejser og kunders behov
seo bureau
Har et godt øje for UI
seo bureau
+1 års erfaring indenfor lignende stillinger
seo bureau
Du elsker tanken om at være med på en vækstrejse, hvor teamet løbende vil vokse sig større - sammen med vores ambitioner

Til gengæld får du

Altid det nyeste udstyr

Vi kan godt være lidt nørdede, når det kommer til udstyr. Derfor har vi altid state of the art udstyr – det gælder alt fra vores kameraudstyr til vores kaffemaskine.

Sociale arrangementer

Godt kollegaskab er vigtigt for os og vi går meget op i at tage ud og spise sammen en gang i mellem og drikke en fredagsøl inden vi går på weekend.

Kreative løsninger

Der er både fysisk og metaforisk højt til loftet hos PK Medier og vi ved, at for at skille os ud, skal vi skabe rum til at tænke kreativt og skabe løsninger ud fra data, kreativitet og sparring.

Suveræn kaffe

Vi har en espressomaskine, så du kan prøve kræfter med latte art eller bare lave en espresso, hvis du vil kunne smage kvaliteten af bønnerne fra Copenhagen Coffee Lab.

Vidensdeling & kurser

Vi er ikke fan af siloer og vi er helt overbeviste om, at vi opnår de bedste resultater ved at arbejde sammen på tværs af faglighed og arbejdsområder. Vil du gerne blive endnu bedre? Lad os finde den bedste løsning!

Frokostordning

Bare rolig. Vi sørger for frokosten, så du slipper for lunkne madpakker og så du får et sundt og mættende måltid. Vi ved, at uden mad og drikker duer helten ikke og vi kan også byde på sodavand og endda en øl eller gin & tonic ved fyraften.

Hvem skal du arbejde sammen med?

Mød Helle

SEO & PPC SPECIALIST

Helle er SEO og PPC Specialist hos PK Medier og været en del af kontoret i snart tre år, og sidder dagligt med kundedialog.

Helle laver seo rådgivning

Mød Mads

SEO SPECIALIST

Mads er SEO Specialist og har været kontorets tekniske go-to i to år. Han har det store tekniske overblik og sikrer Google detaljerne.

Mød Peter

CEO & PPC SPECIALIST

Peter er CEO og stifter af PK Medier og har sammen med kontorhunden, Molly, sikret resultater siden dag ét for 8 år siden.

Mød Zoe

GRAFISK DESIGNER

Zoe er digital designer hos PK Medier og har glædet kontoret med sine grafiske og nytænkende design siden sommeren 2023.

Digital designer

Mød Jannik

WEBUDVIKLER

Jannik sidder til dagligt med teknisk SEO optimering af vores kunders hjemmesider og stiller skarpt på UI og udvikling af tekniske web løsninger.

Jannik

Mød Klara

CLIENT MANAGER

Klara håndterer blandt andre kontorets kundecases, performance tracking, rapportering, og hun sidder med sparring og dialog med vores portefølje af kunder.

Klara

En del af PK Medier

Udover at blive en del af et team, hvor du både får dine egne ansvarsområder indenfor dine arbejdsområder og opgaver, der skal løses i samarbejde med teamet, bliver du også en del af hele vores marketing bureau.

I alt består vi af 15 kolleger, der brænder for online markedsføring, og du kommer til at arbejde sammen med alle – på tværs af faglighed og primæropgaver. Vi er bosat i nye store lokaler i København, hvor vi har plads til at vokse.

Den gode
arbejdsplads har..

Arbejdsglæde & kollegakarma

Et voksende ambitiøst og kreativt hold

Plads til, og prioritering af, personlig & faglig udvikling

Ansøgning og kontakt

Vi holder løbende samtaler. Har du spørgsmål til stillingen eller os som arbejdsplads, er du velkommen til at skrive til os. 

Send din ansøgning og CV til helle@pkmedier.dk eller klik nedenfor. Angiv gerne "Webudvikler" i emnefelt.

Send ansøgning

Referencer fra store og små virksomheder

menu-circlecross-circle