SEO bureau med fokus på effekt & bundlinje

Samarbejde baseret på resultater, ingen binding
Vi ligger selv i toppen af Google
Garanti for topplaceringer indenfor 90 dage
The Fiddlery logo

+932% stigning i organiske salg

Oplevelsescenter i København
Madklubben

+132% øget omsætning fra SEO

Webshop i DK & SE
Bruun&stengade

+324% vækst i trafik

Installatør af gaspejse

Vi lægger selv i toppen, og kan også få dig til det

+300 ord i top 3 på Google organisk
Gået fra 1.000 til 50.000 besøgende
+ 200 succesfulde SEO-cases på tværs af brancher

pkmedier.dk udvikling fra 2016

Vi er sikre på, vi er de rette

Hvad kan vi gøre for dig?

Vi er et online marketing bureau i København, der udvikler strategier og kampagner i tæt sparring med dig, og vi sikrer din virksomheds strategiske tilstedeværelse på tværs af kanaler med både SEO og linkbuilding mm.
Hvem er vi som afsender - PK medier uddannelser

Få en gratis SEO analyse af jeres hjemmeside

Indtast din url, og vi kommer med bud på dine mulige SEO optimeringer, som kan føre dig til tops på Google.

SEO kursus FAQ

Hvad består søgemaskineoptimering af?
Søgemaskineoptimering, også forkortet til SEO, har tre aspekter eller grene, som er afgørende for optimal og succesfuld optimering. Det er SEO content, teknisk SEO og linkbuilding. Alle tre aspekter er helt afgørende for, hvor godt din hjemmeside vil performe på søgemaskinerne.
Hvad omfatter et SEO kursus?
Når du tager et SEO kursus, vil du blive introduceret til de mest grundlæggende og afgørende afspekter af, hvad søgemaskineoptimering er, hvad det kan gøre for dig og din virksomhed, samt hvad ud kan gøre, for at få succes med din optimering. Der er altså meget at lære.
Hvor kan man tage et SEO kursus henne?
Mange kursuscentre og virksomheder tilbyder et mere eller mindre gennemgående SEO kursus, som kan hjælpe dig i gang med eller videre med din søgemaskine optimering. Dog kan det også være en fordel at kontakte en virksomhed, der har praktisk erfaring med netop SEO, der kan give et kursus.
Hvad koster et SEO kursus?
Nogle steder kan du få et online SEO kursus til nogle hundrede kroner, mens du kan få et mere gennemgående, omfangsrigt og dybdegående kursus med praktisk undervisning andre steder, som kommer tættere på nogle tusinde kroner. Hvor meget du ønsker at investere og lære, er naturligvis op til dig.
Kontakten etableres, og bureauet analyserer og udforsker din virksomhed og jeres felt. Derefter foretages der et opstartsmøde, hvor I i samarbejde ser ind i indsatserne og handleplanen. Næste step er at komme ud over stepperne og i gang med eksekveringen. Afsluttende ses der ind i rapportering og om hvorvidt måltallene er nået.
chevron-downmenu-circlecross-circle