PPC-Specialist

Brænder du for online markedsføring? Vil du arbejde i et kreativt miljø, hvor du er i konstant udvikling, bliver udfordret og får tildelt stort ansvar? ​Så er du måske vores nye PPC-Specialist.

Slået op

13. Maj 2021

Frist

Vi ansætter løbende

Erfaring

Ikke et krav

Lokation

Amager, København

Skal du hjælpe vores kunder med at opnå deres fulde online potentiale?

Hos PK Medier har vi travlt, og derfor leder vi lige nu efter en PPC-Specialist til vores team, som brænder for online annoncering. Som PPC-specialist bliver du meget selvkørende og du kan regne med at få spændende opgaver, hvor kunderne varierer både i størrelse, budget og branche.

Du kommer til at blive en del af vores fællesskab af 10 ambitiøse og dygtige kollegaer, der alle står klar til at sparre med dig på tværs af projekter.

På PPC-teamet, hvor du vil blive tilknyttet, er det altoverskyggende fokus at hjælpe kunderne med at generere omsætning via online annoncering på Facebook, Instagram og Google Ads. 

Vi søger en kollega som...​

Dine arbejdsopgaver

Ansøgning og kontakt

Vi holder løbende samtaler. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at skrive til os.

Send din ansøgning til kontakt@pkmedier.dk eller klik nedenfor.
Vi glæder os til at høre fra dig!

Om PK Medier

Vi er netop flyttet i nye store lokaler på Amager, hvor vi har plads til at vokse. Vi er en dynamisk virksomhed, hvor vi konstant stræber efter at opnå stærke resultater i et konkurrencepræget marked. Tonen er kammeratlig og uformel og der er fart på og stor entusiasme omkring vores arbejde. Vi sætter arbejdsglæde og kollegakarma højt, og din personlige og faglige udvikling vil være i fokus.

Vi er en virksomhed i udvikling og vil altid være på forkant med nyhederne inden for online marketing. Det er vi ikke de eneste, som siger, men vi mener det faktisk.

Vores Team

Hele vores team er veluddannede og derfor er vores arbejde også altid i orden. Du bliver en del af et team, der er nogle af de dygtigste inden for området og vil lære fra sig – og som vil lære af dig! Det giver både dig og os de bedste forudsætninger for at udvikle os og blive blandt de bedste inden for online markedsføring. Vi sætter arbejdsglæde og kollegakarma højt, og din personlige og faglige udvikling vil være i fokus. Vil du være med?

Det får du hos PK Medier

Altid det bedste udstyr

Vi kan godt være lidt nørdede, når det kommer til udstyr. Derfor har vi altid state of the art udstyr – det gælder alt fra vores kameraudstyr til vores kaffemaskine.

Sociale aktiviteter

Godt kollegaskab er vigtigt for os og vi går meget op i at tage ud og spise sammen en gang i mellem og drikke en fredagsøl inden vi går på weekend.

Kreative løsninger

Der er både fysisk og metaforisk højt til loftet hos PK Medier og vi ved, at for at skille os ud, skal vi skabe rum til at tænke kreativt og skabe løsninger ud fra data, kreativitet og sparring.

Suveræn kaffe

Vi har en espressomaskine, så du kan prøve kræfter med latte art eller bare lave en espresso, hvis du vil kunne smage kvaliteten af bønnerne fra Copenhagen Coffee Lab.

Vidensdeling & kurser

Vi er ikke fan af siloer og vi er helt overbeviste om, at vi opnår de bedste resultater ved at arbejde sammen på tværs af faglighed og arbejdsområder. Vil du gerne blive endnu bedre? Lad os finde den bedste løsning!

Frokostordning

Vi sørger for frokosten, så du slipper for lunkne madpakker og så du får et sundt og mættende måltid. Vi ved, at uden mad og drikker duer helten ikke og vi kan også byde på sodavand og endda en øl eller gin & tonic ved fyraften.

Vi bruger cookies

Vi bruger cookies på siden for at forbedre din brugeroplevelse af hjemmesiden. Det sker ved at indsamle data om brugen af hjemmesiden, så vi kan tilpasse og optimere hjemmesiden.