PPC-Specialist

Brænder du for online markedsføring? Vil du arbejde i et kreativt miljø, hvor du er i konstant udvikling, bliver udfordret og får tildelt stort ansvar?

Skal du hjælpe vores kunder med at opnå deres fulde potentiale online?

Hos PK Medier bliver du en del af et stærkt fællesskab bestående af ca. 10 kolleger, der brænder for online markedsføring. På PPC-teamet, hvor du vil tilknyttes, er det altoverskyggende fokus at hjælpe kunderne med at generere omsætning via online annoncering på Facebook, Instagram og Google Ads.

Som PPC-specialist bliver du selvkørende og får spændende opgaver, hvor kunderne varierer både i størrelse og branche.

Som PPC-Specialist får du ansvar for:

Vores forventninger til dig:

SOME

Hvem er vi?

PK Medier, der har base på Bredgade midt i København, er en dynamisk virksomhed, hvor vi konstant stræber efter at opnå stærke resultater i et konkurrencepræget marked. Tonen er kammeratlig og uformel og der er fart på og stor entusiasme omkring vores arbejde. Vi sætter arbejdsglæde og kollegakarma højt, og din personlige og faglige udvikling vil være i fokus.
 
Vi er en virksomhed i udvikling og vil altid være på forkant med nyhederne inden for online marketing. Det er vi ikke de eneste, som siger, men vi mener det faktisk, og her er et par udpluk af vores virksomhedsprofil siden opstart i januar 2016:
 
  • Google Partnerstatus
  • Direkte samarbejde med Facebook og hertil Facebook Partner
  • Blandt Danmarks mest erfarne bureauer indenfor restauration (samtidigt med at
    vi laver meget andet)
  • Gået fra én til 10 kollegaer på kontoret
 
Hele teamet er veluddannede og derfor er arbejdet også i orden. Du bliver en del af et team, der er nogle af de dygtigste inden for området. Det giver dig gode forudsætninger for at udvikle dig og blive blandt de bedste inden for online markedsføring.
 
 
Har det fanget din interesse eller vil du have yderligere information?
Så kontakt Peter Klitkou på tlf. 42 41 16 47 eller e-mail: [email protected]
 

Du kommer bl.a. til at arbejde med:

Skal vi til at få gjort noget ved det?

Vi er klar til at hjælpe jer!

Flere virksomheder sidder fast med deres annoncering og forløser aldrig deres fulde potentiale. Kontakt os for en uforpligtende snak – og se, hvad I har til gode.

Vi bruger cookies

Vi bruger cookies på siden for at forbedre din brugeroplevelse af hjemmesiden. Det sker ved at indsamle data om brugen af hjemmesiden, så vi kan tilpasse og optimere hjemmesiden.