Junior projektkoordinator

Deltid
Vil du prøve kræfter med projekteksekvering, udarbejdelse af kampagneplaner, tekstforfatning og community management?
Team billede PK medarbejdere

Slået op

7 september 2021

Frist

Vi ansætter løbende

Erfaring

Ikke et krav

Lokation

Amager, København

Om stillingen

Vi savner en kollega i vores kommunikationsteam, hvor vi arbejder med indhold til sociale medier, SEO-tekster, content-strategi, tekstforfatning med mere.

Stillingen er 10-15 timer om ugen med en startløn på 150 kr. i timen.

Som Junior Projektkoordinator bliver du selvkørende og får spændende opgaver, hvor kunderne varierer både i størrelse og branche – fra restaurationskoncerner til internationale dyrehospitalskæder og webshops.

I samarbejde med dine kollegaer, vil du blive ansvarlig for at udvikle kreativt og engagerende indhold til sociale medier i både tekst og billeder, samt for at skabe kampagner der effektivt engagerer målgruppen.

Med andre ord får du i stillingen lov til at prøve kræfter med forskellige områder af digital marketing og du kan forvente at få dine egne projekter, når du er klar.

Du får erfaring med at arbejde direkte med kunder og kunne være kreativ i implementeringen af kundens ønsker. Du vil opleve at blive inddraget i cases fra starten af, da vi faktisk mener det, når vi siger, at vi vil have din mening om et projekt eller en kundes udfordring.

Dine arbejdsopgaver

Tekstforfatning til online platforme.
Produktion af content, kampagneplaner mv. for forskellige kunder.
Community håndtering på tværs af sociale medie-kanaler.
Projektkoordinering, planlægning og deltagelse i status- og strategimøder.
Udarbejdelse af markedsføringsstrategier for større og mindre kunder. På sigt får du samtidig end-to-end ansvar og ejerskab over dine projekter.

Dine kvalifikationer

Kan lide at skrive og skriver godt dansk.
Holder dig opdateret indenfor tendenser på sociale medier.
Elsker at lære nyt.
Har tid til at arbejde 1-2 dage om ugen.

Vi søger en kollega som...

Læser på en relevant videregående uddannelse inden for markedsføring, kommunikation eller lignende.
Har lysten og engagementet til at arbejde med sociale medier og tekst.
Er udadvendt, trives i teams og er ikke bleg for at hjælpe, hvor der er behov – og at bede om hjælp, hvis du behøver det.
Formår at arbejde struktureret – selv når der i perioder er travlt.

Ansøgning og kontakt

Vi holder løbende samtaler. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at skrive til os. Stillingen er deltid.

Send din ansøgning til kontakt@pkmedier.dk eller klik nedenfor.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Send ansøgning

En del af PK Medier

Udover at blive en del af et team, hvor du både får dine egne ansvarsområder indenfor dine arbejdsområder og opgaver, der skal løses i samarbejde med teamet, så er bliver du også en del af hele vores bureau.

I alt består vi af ca. 15 kolleger, der brænder for online markedsføring og du kommer til at arbejde sammen med alle – på tværs af faglighed og primæropgaver.

Siloer er ikke noget, vi går ind for hos PK Medier og det er derfor vigtigt for os, at du vil være med til at understøtte vores samspil og gode kollegaskab.

Dertil kommer, at vi selvfølgelig vil sørge for, at du føler dig som en integreret del af PK Medier, fuldstændig som hvis du var på fuld tid.

Vi er netop flyttet i nye store lokaler på Amager, hvor vi har plads til at vokse.

Vores team

Hele vores team er veluddannede og derfor er vores arbejde også altid i orden. Du bliver en del af et team, der er nogle af de dygtigste inden for området og vil lære fra sig – og som vil lære af dig!

Det giver både dig og os de bedste forudsætninger for at udvikle os og blive blandt de bedste inden for online markedsføring. Vi sætter arbejdsglæde og kollegakarma højt, og din personlige og faglige udvikling vil være i fokus. Vil du være med?

Team billede PK medarbejdere
Mads-Emilbilledevæg
billedevægPK medier Espen Brett
billedevæg
billedevægHelle

Det får du hos PK Medier

Computer

Altid det bedste udstyr

Vi kan godt være lidt nørdede, når det kommer til udstyr. Derfor har vi altid state of the art udstyr – det gælder alt fra vores kameraudstyr til vores kaffemaskine.

Smiley_ikon

Sociale aktiviteter

Godt kollegaskab er vigtigt for os og vi går meget op i at tage ud og spise sammen en gang i mellem og drikke en fredagsøl inden vi går på weekend.
Pære_ikon

Kreative løsninger

Der er både fysisk og metaforisk højt til loftet hos PK Medier og vi ved, at for at skille os ud, skal vi skabe rum til at tænke kreativt og skabe løsninger ud fra data, kreativitet og sparring.
Kaffe_ikon

Suveræn kaffe

Vi har en espressomaskine, så du kan prøve kræfter med latte art eller bare lave en espresso, hvis du vil kunne smage kvaliteten af bønnerne fra Copenhagen Coffee Lab.
Bog_ikon

Vidensdeling & kurser

Vi er ikke fan af siloer og vi er helt overbeviste om, at vi opnår de bedste resultater ved at arbejde sammen på tværs af faglighed og arbejdsområder. Vil du gerne blive endnu bedre? Lad os finde den bedste løsning!
Frokost_ikon

Frokostordning

Vi sørger for frokosten, så du slipper for lunkne madpakker og så du får et sundt og mættende måltid. Vi ved, at uden mad og drikker duer helten ikke og vi kan også byde på sodavand og endda en øl eller gin & tonic ved fyraften.

Referencer fra store og små virksomheder

menu-circlecross-circle