Junior PPC-specialist (praktik)

Fuldtid
Vil du hjælpe os med at skabe resultater for vores kunder gennem online annoncering på tværs af kanaler?
praktikant

Slået op

11. maj 2023

Frist

Vi ansætter løbende

Erfaring

Ikke et krav

Lokation

Amager, København

Om stillingen

Hos PK Medier bliver du en del af et stærkt fællesskab bestående af ca. 15 kolleger, der brænder for online markedsføring. På PPC-teamet, som du vil blive en del af, er det altoverskyggende fokus at hjælpe kunderne med at generere omsætning via online annoncering på tværs af kanalerne.

Som PPC specialist praktikant bliver du selvkørende og får spændende opgaver, hvor kunderne varierer både i størrelse og branche – fra restaurationskoncerner til internationale dyrehospitalskæder og webshops. Du vil få tilknyttet en buddy, der gennem forløbet vil fungere som din go-to sparringspartner i hverdagen og hjælpe dig med at opnå dine læringsmål.

Hvad kommer du til at lave?

Udarbejdelse af markedsføringsstrategier for større og mindre kunder. Du får end-to-end ansvar og ejerskab over dine projekter.
Eksekvering af strategier inkl. etablering, optimering og evaluering af kampagner, samt evt. optimering af strategiretning, når du vurderer, at det er relevant.
Udarbejdelse og eksekvering af seo-optimerende strategier for et bredt udvalg af forskellige kunder
Deltagelse i status- og strategimøder.
Indgående kendskab til Facebook Business Manager, Google Ads, Accuranker, Ahrefs, Wordpress mv. 
Opsætning af annoncering på både Facebook, Instagram og Google Ads

For os er det afgørende, at du i din praktikperiode får mulighed for at beskæftige dig med mange forskellige facetter indenfor digital marketing. Det betyder, at du foruden ovenstående opgaver, også har mulighed for at prøve kræfter med organisk content produktion, tekstproduktion til SEO samt udarbejdelse af kreative briefs. 

Hvad forventer vi af dig?

Læser på en relevant videregående uddannelse, inden for markedsføring, handel, salg eller lignende.
Har lysten og engagementet til at arbejde med sociale medier, online marketing & SEO.
Du trives i teams og er ikke bleg for at hjælpe, hvor der er behov – eller bede om hjælp, hvis du behøver det.
Formår at arbejde struktureret selv med mange bolde i luften.

Vi tilbyder

En arbejdsplads med masser af plads til læring og frihed under ansvar
Gode muligheder for udvikling af faglige kompetencer
En fuldtidsstilling i et lækkert åbent kontormiljø, kun 5 minutter fra metro på Amager
Et ungt og socialt team, der sætter pris på at have det sjovt sammen – både i og udenfor arbejdstiden.

Ansøgning og kontakt

Vi holder løbende samtaler. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at skrive til os. Praktikperioden skal vare minimum 10 uger. Opstart er løbende - afhængigt af det enkelte praktikforløb.

Send din ansøgning til kontakt@pkmedier.dk eller klik nedenfor.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Send ansøgning

En del af PK Medier

Udover at blive en del af et team, hvor du både får dine egne ansvarsområder indenfor dine arbejdsområder og opgaver, bliver du også en del af hele vores bureau.

Vi er i alt cirka 15 kolleger, der alle brænder for online markedsføring. Du kommer til at blive en vigtig del af holdet og arbejde sammen med os alle – på kryds og tværs af fagligheder og specialer.

Vores team

Vi sætter arbejdsglæde og kollegakarma højt, og din personlige og faglige udvikling vil altid være i fokus, så du hele tiden kan udvikle dine kompetencer.

Du bliver en del af et team, der er blandt de dygtigste inden for deres område og som rigtig vil lære fra sig – og som også gerne vil lære af dig!

Vil du være med?

job - projektkoordinator
Mads-Emilbilledevæg
billedevægPK medier Espen Brett
billedevæg
billedevægHelle

Det får du hos PK Medier

Computer

Altid det bedste udstyr

Vi kan godt være lidt nørdede, når det kommer til udstyr. Derfor har vi altid state of the art udstyr – det gælder alt fra vores kameraudstyr til vores kaffemaskine.

Smiley_ikon

Sociale aktiviteter

Godt kollegaskab er vigtigt for os og vi går meget op i at tage ud og spise sammen en gang i mellem og drikke en fredagsøl inden vi går på weekend.
Pære_ikon

Kreative løsninger

Der er både fysisk og metaforisk højt til loftet hos PK Medier og vi ved, at for at skille os ud, skal vi skabe rum til at tænke kreativt og skabe løsninger ud fra data, kreativitet og sparring.
Kaffe_ikon

Suveræn kaffe

Vi har en espressomaskine, så du kan prøve kræfter med latte art eller bare lave en espresso, hvis du vil kunne smage kvaliteten af bønnerne fra Copenhagen Coffee Lab.
Bog_ikon

Vidensdeling & kurser

Vi er ikke fan af siloer og vi er helt overbeviste om, at vi opnår de bedste resultater ved at arbejde sammen på tværs af faglighed og arbejdsområder. Vil du gerne blive endnu bedre? Lad os finde den bedste løsning!
Frokost_ikon

Frokostordning

Vi sørger for frokosten, så du slipper for lunkne madpakker og så du får et sundt og mættende måltid. Vi ved, at uden mad og drikker duer helten ikke og vi kan også byde på sodavand og endda en øl eller gin & tonic ved fyraften.

Referencer fra store og små virksomheder

menu-circlecross-circle