Junior Content Specialist

Deltid
Er du en haj til at skrive fængende og fejlfrie tekster, og brænder du for at skabe online resultater? 

Slået op

6. februar 2023

Frist

Lukket for ansøgninger

Erfaring

Ikke et krav

Lokation

Amager, København

Om stillingen

Vi savner en kollega i vores kommunikationsteam, der er hurtig på tasterne og kan skrive medrivende og engagerende tekster for vores kunder. I samarbejde med dine kollegaer vil din vigtigste opgave være at skrive og udvikle indhold til vores kunders platforme. 

Stillingen er 10-15 timer om ugen (1-2 gange ugentligt på kontoret) med en startløn på 150 kr. i timen.

Som Junior Content Specialist bliver du selvkørende og får spændende opgaver, hvor kunderne varierer både i størrelse og branche – fra restaurationskoncerner til internationale dyrehospitalskæder og webshops.

Du får erfaring med at arbejde direkte med kunder og kunne være kreativ i implementeringen af kundens ønsker. Du vil opleve at blive inddraget i cases fra starten af, da vi faktisk mener det, når vi siger, at vi vil have din mening om et projekt eller en kundes udfordring. Du vil samtidig få tilegnet god viden omkring SEO-optimering af alle slags brancher. 

Det er en fordel, hvis du kan opstarte hurtigst muligt.

Dine arbejdsopgaver

Tekstforfatning til online platforme
Korrekturlæsning
Deltagelse i status- og strategimøder
Foretage mindre strategiske analyser samt søgeordsanalyser
Assistere i øvrige aspekter af SEO-processerne for at skabe optimeret indhold 

Dine kvalifikationer

Kan lide og skrive og har styr på de grammatiske regler
Hurtig på tasterne, men går ikke på kompromis med kvalitet
Elsker at lære nyt
Har tid til at arbejde 2 dage om ugen

Vi søger en kollega som...

Læser på en videregående uddannelse inden for markedsføring, kommunikation eller lignende
Har lysten og engagementet til at arbejde med tekstforfatning
Er udadvendt, trives i teams og er ikke bleg for at hjælpe, hvor der er behov – og at bede om hjælp, hvis du behøver det
Formår at arbejde struktureret – selv når der i perioder er travlt
Har et ønske omkring at arbejde i et dynamisk miljø, hvor man ofte har mange bolde i luften

Ansøgning og kontakt

Vi holder løbende samtaler. Har du spørgsmål til stillingen som Junior Content Specialist, er du velkommen til at skrive til os. Stillingen er deltid.

Send din ansøgning til Helle på helle@pkmedier.dk

helle

Helle Dyhr, Projektleder

Vi glæder os til at høre fra dig!

En del af PK Medier

Udover at blive en del af et team, hvor du både får dine egne ansvarsområder indenfor dine arbejdsområder og opgaver, bliver du også en del af hele vores bureau.

Vi er i alt cirka 15 kolleger, der alle brænder for online markedsføring. Du kommer til at blive en vigtig del af holdet og arbejde sammen med os alle – på kryds og tværs af fagligheder og specialer.

Vores team

Vi sætter arbejdsglæde og kollegakarma højt, og din personlige og faglige udvikling vil altid være i fokus, så du hele tiden kan udvikle dine kompetencer.

Du bliver en del af et team, der er blandt de dygtigste inden for deres område og som rigtig vil lære fra sig – og som også gerne vil lære af dig!

Vil du være med?

Det får du hos PK Medier

Computer

Altid det bedste udstyr

Vi kan godt være lidt nørdede, når det kommer til udstyr. Derfor har vi altid state of the art udstyr – det gælder alt fra vores kameraudstyr til vores kaffemaskine.

Smiley_ikon

Sociale aktiviteter

Godt kollegaskab er vigtigt for os og vi går meget op i at tage ud og spise sammen en gang i mellem og drikke en fredagsøl inden vi går på weekend.
Pære_ikon

Kreative løsninger

Der er både fysisk og metaforisk højt til loftet hos PK Medier og vi ved, at for at skille os ud, skal vi skabe rum til at tænke kreativt og skabe løsninger ud fra data, kreativitet og sparring.
Kaffe_ikon

Suveræn kaffe

Vi har en espressomaskine, så du kan prøve kræfter med latte art eller bare lave en espresso, hvis du vil kunne smage kvaliteten af bønnerne fra Copenhagen Coffee Lab.
Bog_ikon

Vidensdeling & kurser

Vi er ikke fan af siloer og vi er helt overbeviste om, at vi opnår de bedste resultater ved at arbejde sammen på tværs af faglighed og arbejdsområder. Vil du gerne blive endnu bedre? Lad os finde den bedste løsning!
Frokost_ikon

Frokostordning

Vi sørger for frokosten, så du slipper for lunkne madpakker og så du får et sundt og mættende måltid. Vi ved, at uden mad og drikker duer helten ikke og vi kan også byde på sodavand og endda en øl eller gin & tonic ved fyraften.
Mads-Emilbilledevæg
billedevægPK medier Espen Brett
billedevæg
billedevægHelle

Referencer fra store og små virksomheder

menu-circlecross-circle