Opdateret 19. november 2021 af Peter Klitkou

Gratis billeder | Hjemmesider til gratis billeder hos PK medier

Der kan være mange forskellige grunde til, at du søger efter gratis billeder, det kan være du er studerende som skal skrive opgave, virksomhed som skal markedsføre for en ydelse eller et produkt eller noget helt tredje.

Der er bare lige det, at det kan gå hen at blive dyrt at betale for billeder man bare lige hurtigt skal bruge.

SEA

På mange tidspunkter kan der opstå behov for at gøre brug af billeder til at understøtte en pointe.

Det kan også være man har et budskab, som skal nå rigtigt ud til modtageren, her er det en gratis hjælpende hånd for at budskabet kan nå rigtigt ud til folk.

Hos PK medier arbejder vi med digital markedsføring på forskellige måder, og ved, at det er vigtigt at nå ud til brugeren med de helt rigtige billeder. Det kan gratis benyttes i reklame materialer, artikler, blogindlæg, opgaver og meget mere.

Billeder er med til at give modtageren et skub i den retning hen af, hvordan du vil have dit indhold bliver modtaget.

På den måde er det essentielt at have fotos, som fremmer det formål ens tekst har. Det hjælper brugeren på bedste vis, og hvorfor ikke bare gøre det hvis det alligevel er gratis? Vi kender alle til at kigge på billeder af ringe kvalitet - det er no go.

Så hvis du skal gøre oplevelsen lækker, kan det være en god ide at gøre brug af professionelle billeder.

Der er ingen grund til ikke, at gøre brug af et lækkert kvalitets billede, til den tekst man skriver. Det er ganske gratis og nemt at bruge, så hvis du læser videre er der gode hjemmesider at finde til det du mangler fotos til.

Hjemmesider hvor du kan finde gratis billeder

Nedstånde kommer der en liste af sider, hvor du gratis kan benytte deres billeder til alle slags formål, herunder er det også tilladt at redigere ved billederne uden, at der er nogen ophavsmand der behøver at blive krediteret. 


Unsplash.com

Unsplash er en hjemmeside med utallige fotos til alt mellem himmel og jord, mange professionelle gøre brug af den, men den er også meget velkendt blandt blandt studerende. Hjemmesiden er nem at navigere på, og der er gratis billeder til alle former for tekster. De har også indelt temaer i segmenter så det er nemt og overskueligt at finde billeder til lige det man står og mangler. 

Se deres hjemmeside her 


Pixabay.com

Pixabay er endnu en hjemmeside med massere af muligheder, her er der frit valg på hylderne, hvor der især er et stort udbud af natur billeder. Yderligere byder hjemmesiden på en god segmentering, så man kan søge efter specifikke illustrationer eller grafiske billeder 

Se deres hjemmeside her 


StockSnap.io

Stocksnap er en hjemmeside som har høje kriterier til de billeder der ligger på hjemmesiden, derfor er det meget professionelle billeder som findes her også her er der en nem og overskuelig inddeling af kategorier så du kan finde lige netop det motiv du mangler. 

Se deres hjemmeside her 


Pexels.com

Pexels har et lidt mindre udbud end de tidligere nævnte hjemmesider, dog er kategorierne inddelt på overskuelig vis og så har de billeder i allerhøjeste kvalitet. 

Se deres hjemmeside her 

Ikke træt endnu? Læs videre herunder