Digital designer (fuldtid)

Drømmer du om at få lov til at udvikle dine evner inden for design og webudvikling i et mindre bureau med højt til loftet og masser af fart på?

Brænder du for det kreative & digitale?

Hos PK Medier har vi travlt, og derfor leder vi lige nu efter en ny person til vores team, som har evner inden for design.  Du vil få ansvaret for at eksekvere og løfte kundernes samlede visuelle identitet. Du kommer til at indgå i et team af 12 kompetente kollegaer, der alle står klar til at sparre med dig på tværs af projekter. Derfor ønsker vi at du:

Hvad tilbyder vi?

Hos PK Medier er vi stolte nørder med hvert vores ekspertområde. Du kan derfor forvente at indgå i et ambitiøst arbejdsmiljø med fantastiske kollegaer. Vi er en ung og dynamisk virksomhed med en flad organisation. Det betyder, at din mening faktisk er vigtig for os, og vi elsker, når du har taget stilling til tingene. Vi er i fuld udvikling og står sjældent stille. Derfor kan du forvente en arbejdsdag med varierende opgaver. Vi har desuden fokus på din udvikling med kurser og workshops, hvor dine kompetencer forbedres.  

Hvem er vi?

PK Medier, der har base på Bredgade midt i København, er en dynamisk virksomhed, hvor vi konstant stræber efter at opnå stærke resultater i et konkurrencepræget marked. Tonen er kammeratlig og uformel og der er fart på og stor entusiasme omkring vores arbejde. Vi sætter arbejdsglæde og kollegakarma højt, og din personlige og faglige udvikling vil være i fokus.

Vi er en virksomhed i udvikling og vil altid være på forkant med nyhederne inden for online marketing. Det er vi ikke de eneste, som siger, men vi mener det faktisk, og her er et par udpluk af vores virksomhedsprofil siden opstart i januar 2016:

Hele teamet er veluddannede og derfor er arbejdet også i orden. Du bliver en del af et team, der er nogle af de dygtigste inden for området. Det giver dig gode forudsætninger for at udvikle dig og blive blandt de bedste inden for online markedsføring.

Har det fanget din interesse eller vil du have yderligere information?
Så kontakt os på : kontakt@pkmedier.dk

Du kommer bl.a. til at hjælpe disse virksomheder

Vi bruger cookies

Vi bruger cookies på siden for at forbedre din brugeroplevelse af hjemmesiden. Det sker ved at indsamle data om brugen af hjemmesiden, så vi kan tilpasse og optimere hjemmesiden.