Digital designer (fuldtid)

Drømmer du om at udvikle dine evner inden for design og webudvikling i et mindre bureau med højt til loftet og masser af fart på? Så er du måske vores nye digitale designer.

Brænder du for det kreative & digitale?

Hos PK Medier har vi travlt, og derfor leder vi lige nu efter en digital designer  til vores team, som har evner inden for design.  Du vil få ansvaret for at eksekvere og løfte kundernes samlede visuelle identitet. Du kommer til at indgå i et team af 10 kompetente kollegaer, der alle står klar til at sparre med dig på tværs af projekter. Derfor ønsker vi at du:

Hvad tilbyder vi?

Hos PK Medier er vi stolte nørder med hvert vores ekspertområde. Du kan derfor forvente at indgå i et ambitiøst arbejdsmiljø med fantastiske kollegaer. Vi er en ung og dynamisk virksomhed med en flad organisation. Det betyder, at din mening faktisk er vigtig for os, og vi elsker, når du har taget stilling til tingene. Vi er i fuld udvikling og står sjældent stille. Derfor kan du forvente en arbejdsdag med varierende opgaver som digital designer. Vi har desuden fokus på din udvikling med kurser og workshops, hvor dine kompetencer forbedres.  

Du kommer bl.a. til at hjælpe disse virksomheder
Primære arbejdsopgaver
Hvem er vi?

Hos PK Medier er vi stolte nørder med hver vores ekspertområde. Du kan derfor forvente at indgå i et ambitiøst arbejdsmiljø med fantastiske kollegaer. Vi er en virksomhed i udvikling og vil altid være på forkant med nyhederne inden for online marketing og særligt, hvordan vores kunder kan udnytte de sociale medier. 

Vi har base på Bredgade midt i København og er en dynamisk virksomhed, som konstant stræber efter at opnå stærke resultater i et konkurrencepræget marked. Tonen er kammeratlig og uformel og der er fart på og stor entusiasme omkring vores arbejde. Vi sætter arbejdsglæde og kollegakarma højt, og din personlige og faglige udvikling vil være i fokus.

Har det fanget din interesse eller vil du have yderligere information?

Send din ansøgning eller spørgsmål til kontakt@pkmedier.dk 

Løn som digital designer fastsættes efter kvalifikationer.

Der vil løbende blive indkaldt til samtale. Vi ser frem til at høre fra dig.

Dine kommende kollegaer

Vi bruger cookies

Vi bruger cookies på siden for at forbedre din brugeroplevelse af hjemmesiden. Det sker ved at indsamle data om brugen af hjemmesiden, så vi kan tilpasse og optimere hjemmesiden.