Digital Designer (praktik)

Fuldtid
Drømmer du om at udvikle dine evner inden for design og webudvikling? 
Så er du måske vores nye praktikant som digitale designer.
job - projektkoordinator

Slået op

30. maj 2024

Frist

Vi ansætter løbende

Erfaring

Ikke et krav

Lokation

Amager, København

Om stillingen

Hos PK Medier bliver du en del af et stærkt fællesskab bestående af ca. 15 kolleger, der brænder for online markedsføring. Som praktikant i vores web team bliver dit altoverskyggende fokus at optimere vores kunders digitale synlighed gennem grafisk materiale og webdesign.
 
Et praktikforløb hos PK Medier er for dig, der gerne vil arbejde med digital marketing, medier, grafisk design og visuel kommunikation. Her kan du afprøve teori i praksis og dygtiggøre dig, samtidig med at du hjælper vores kunder med at skabe resultater. Du vil få tilknyttet en buddy, der gennem hele dit introforløb vil fungere som din go-to sparringspartner i hverdagen. 

Det kommer du til at lave

Opsætning af hjemmesider for forskellige kundegrupper
Udvikling og optimering af den visuelle identitet for vores samarbejdspartnere
Udarbejdelse af grafisk materiale til annoncering, content og web
Implementering af grafisk identitet til menukort, skilte præsentationer mv.
Dine egne kunder og koordinering i samarbejde med det kommunikative team
Vedligeholdelse af vores eget website

For os er det afgørende, at du i din praktikperiode får mulighed for at beskæftige dig med mange forskellige facetter indenfor digital marketing. Det betyder, at du foruden ovenstående opgaver, også har mulighed for at prøve kræfter med betalt annoncering, teknisk SEO og meget mere.

Det forventer vi af dig

Har mod på at arbejde praktisk med digitalt design
Har eventuelt stiftet lidt bekendtskab med hjemmesider i Wordpress og Elementor
Har lyst til at arbejde i Adobe (særligt InDesign, Illustrator og After Effects) - erfaring er et plus
Har mod på at prøve kræfter med grafisk design
Formår at arbejde struktureret – selv når der i perioder er travlt
Er en faglig og inspirerende kollega at sparre med

Vi tilbyder

En arbejdsplads med masser af plads til læring og frihed under ansvar
Gode muligheder for udvikling af faglige kompetencer
En fuldtidsstilling i et lækkert åbent kontormiljø, kun 5 minutter fra metro på Amager
Et ungt og socialt team, der sætter pris på at have det sjovt sammen – både i og udenfor arbejdstiden.

Ansøgning og kontakt

Vi holder løbende samtaler. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at skrive til os. Praktikperioden skal minimum vare 10 uger. Opstart er løbende - afhængigt af det enkelte praktikforløb.

Send din ansøgning til kontakt@pkmedier.dk eller klik nedenfor.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Send ansøgning

En del af PK Medier

Udover at blive en del af et team, hvor du både får dine egne ansvarsområder indenfor dine arbejdsområder og opgaver, der skal løses i samarbejde med teamet, så bliver du også en del af hele vores bureau.

I alt består vi af ca. 15 kolleger, der brænder for online markedsføring og du kommer til at arbejde sammen med alle – på tværs af faglighed og primæropgaver.

Siloer er ikke noget, vi går ind for hos PK Medier og det er derfor vigtigt for os, at du vil være med til at understøtte vores samspil og gode kollegaskab.

Vi er bosat i nye store lokaler på Amager, hvor vi har plads til at vokse.

Vores team

Hele vores team er veluddannede, og derfor er vores arbejde også altid i orden. Du bliver en del af et team, der er nogle af de dygtigste inden for området og vil lære fra sig – og som vil lære af dig!

Det giver både dig og os de bedste forudsætninger for at udvikle os og blive blandt de bedste inden for online markedsføring. Vi sætter arbejdsglæde og kollegakarma højt, og din personlige og faglige udvikling vil være i fokus. Vil du være med?

job - projektkoordinator
Mads-Emilbilledevæg
billedevægPK medier Espen Brett
billedevæg
billedevægHelle

Det får du hos PK Medier

Computer

Altid det nyeste udstyr

Vi kan godt være lidt nørdede, når det kommer til udstyr. Derfor har vi altid state of the art udstyr – det gælder alt fra vores kameraudstyr til vores kaffemaskine.

Smiley_ikon

Sociale arrangementer

Godt kollegaskab er vigtigt for os og vi går meget op i at tage ud og spise sammen en gang i mellem og drikke en fredagsøl inden vi går på weekend.
Pære_ikon

Kreative løsninger

Der er både fysisk og metaforisk højt til loftet hos PK Medier og vi ved, at for at skille os ud, skal vi skabe rum til at tænke kreativt og skabe løsninger ud fra data, kreativitet og sparring.
Kaffe_ikon

Suveræn kaffe

Vi har en espressomaskine, så du kan prøve kræfter med latte art eller bare lave en espresso, hvis du vil kunne smage kvaliteten af bønnerne fra Copenhagen Coffee Lab.
Bog_ikon

Vidensdeling & kurser

Vi er ikke fan af siloer og vi er helt overbeviste om, at vi opnår de bedste resultater ved at arbejde sammen på tværs af faglighed og arbejdsområder. Vil du gerne blive endnu bedre? Lad os finde den bedste løsning!
Frokost_ikon

Frokostordning

Bare rolig. Vi sørger for frokosten, så du slipper for lunkne madpakker og så du får et sundt og mættende måltid. Vi ved, at uden mad og drikker duer helten ikke og vi kan også byde på sodavand og endda en øl eller gin & tonic ved fyraften.

Referencer fra store og små virksomheder

menu-circlecross-circle