Brugerbetingelser - PK Medier Elselskabsberegner

Hvem er PK Medier elselskab generator?

Vi har med henblik på forbrugervejledning af elselskaber etableret en generator, som hjælper forbrugeren til at finde bedst mulige elaftale til det specifikke behov, placering i landet, omstændigheder og forbrug. Denne generator og værktøj er også skabt for at kunne tilbyde dig den bedst mulige og eventuelt billigste pris til dig. Dette for at gøre valg af elselskab nemmere og mere overskuelig.

Vi ser, at der mangler viden om, overblik over og sammenligning af udvalget på netop dette markedet, hvilket vi som forbruger ofte har på andre produktkategorier. Vi har til hensigt at gøre mulighederne mere overskuelige og transparente. Vi guider i udvalg på mange produktgrupper indenfor energi - dette gælder alt fra ladestandere, til bedste elselskab og til energipriser.

Vores generator er ikke den som giver tilbudet, da dette sker i direkte samspil med eludbyderen og forbrugeren. Derved falder eventuel fortrydelsesret mv. også tilbage på den pågældende udbyder, som har afgivet tilbuddet. En elaftale foregår dermed også udenom PK Mediers elgenerator.

PK Medier er derfor i denne forbindelse heller ikke ansvarlig for eventuelle misinformationer eller fejl i formidling på tilbuddet.

Vilkår, aftaleindgåelse & anvendelse

Skal du have tilsendt et tilbud eller oplæg på bedste og billigste elaftale til dine behov og dine omstændigheder, skal du godkende og give samtykke til at modtage marketingsmateriale. Afkrydses de ikke, kan der ikke sendes et tilbud. Betingelser vil altid være i overensstemmelse med gældende lovgivning.

For at bruge elberegneren skal du være fyldt 18 år. og den angivne adresse og oplysninger benyttes kun til at specificere dit tilbud.

Personoplysninger

Benytter du vores beregner overholder vi persondataloven, og du kan læse mere om vores cookie- og privatlivspolitik her https://pkmedier.dk/cookie-og-privatlivspolitik. Vi benytter ikke dine oplysninger i forbindelse med andre marketingstiltag eller tilbud.

Oplysninger, som opgives, overholder følgende:

  • De er korrekte og af almindelig karakter
  • De kan eftertjekkes i offentlige databaser

Du giver med dine indtastede oplysninger:

  • Mulighed for at elselskabet kan kontakte dig for et tilbud
  • Dog er elselskabet ikke forpligtet til at aflægge et tilbud

Opstår der problemer eller afvigelser fra tilbud hos elselskabet og forbrugeren, anbefaler vi, at vedkommende kontakter elselskabet direkte for at ordne udestående. Forbrugeren kan derudover altid trække sin henvendelse tilbage, og hvis der er givet et tilbud har man som forbruger altid 14 dages returret jævnfør Konkurrence- og forbrugerstyrelsen (læs her mere om elselskabers markedsføring).

menu-circlecross-circle