Vi opnår kommision via links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Xiaomi Roborock robotstøvsuger - Se test af S5, S6 og S7

Vil du gerne blive klogere på Xiaomi Roborock robotstøvsuger og de tilhørende produkter, så kan du her få et overblik over. Vi har samlet anmeldelse af, et udvalg af deres produkter, test, samt hvorfor de gør det godt i netop denne produktgruppe. Bliv klog på, hvordan de adskiller sig, og det gælder lige fra Mi Pro 2 og til deres Roborock modeller, S5 Max til S6 maxV.
Af 
Xiaomi robotstøvsuger

Deres støvsuger er ofte genkendelig, da den er formet som et D, ligesom navnet på deres mest kendte serie - D7, D8, D9, D10 osv. Som alle er intelligente maskiner. Med deres laserteknologi, kommer de godt omkring i hjemmet.

Det kan være noget af en jungle i forvejen at gøre sig klog på disse støvsugere, som kører rundt og gør rent for dig automatisk. Det er en helt igennem fantastisk opfindelse, som skåner dig for at bruge tid på netop dette. Se anmeldelser af 2023 bedste robotstøvsuger og modeller her.

Bedste alternativer Xiaomi Roborock robotstøvsuger

Seneste ændring: 10. OKTOBER 2023

Vi sørger altid for at vores guide om Xiaomi robotstøvsuger er opdateret, så du som læser kun læser noget relevant indhold. I denne omgang har vi tilføjet Neatsvor 500 til vores liste. 

Vores anbefaling af robotstøvsuger til katte- og hundehår

Neatsvor X500 - Bedste alternativ til Xiaomi Roborock

- Prøv med 100 dages fuld tilfredshedsgaranti
- 4,7 stjerner på Trustpilot

bedste robotstøvsuger

Neatsvor

Se laveste pris

15% rabatkode: PK15

Prøv med 100 dages fuld tilfredshedsgaranti

Fordele

 • Indbygget moppefunktion med vandbeholder
 • Start hvornår du vil via tilhørende app
 • Ekstra sugestyrke på 3000 PA
 • Prøv maskinen i 100 dage med fuld tilfredshedsgaranti

Højdepunkter

 • Batteri: 2500 mAh
 • Brugstid: 120 min.
 • App: Google Home app
 • Hurtig opladning

Xiaomi laver mange forskellige robotstøvsuger, som alle kan en masse forskelligt, og har forskellige design - til dig der vægter det æstetiske højt. Du skal derfor i denne sammenhæng også overveje dine behov og ønsker, og om du ønsker at betalte for funktioner eller skal have en billig simpel Xiaomi robotstøvsuger - se også potentielle tilbud.

I denne artikel

Vil vil i det følgende gennemgå de bedste robotstøvsugere fra Xiaomi, som helt sikkert fortjener en plads på podiet. Her finder du nemlig ikke bare en god robotstøvsuger, men også en støvsuger med et flot og moderne design, mange funktioner og høj brugervenlighed, som ethvert hjem kan drage fordel af.

Roborock S7 Plus - Bedste robotstøvsuger med automatisk tømning

roborock s7+

Elgiganten

Bedste priser på Xiaomi Roborock S7 Plus 

Hvorfor vælge Xiaomi Roborock S7 Plus?

Vi bliver i samme boldgade - dog med et ekstra plus. For ønsker du en robotstøvsuger, der kan det hele - plus mere til, er det i stedet Roborock S7+ du bør se nærmere på. Denne S7+ model ligger i en noget højere prisklasse med S7 modellen - men den er også udstyret med endnu flere smarte features.

Foruden støvsuger og moppe har denne S7+ model en ultrasonisk tæppedetektor, der gør det muligt for plus modellen at identificere tæppeoverflader - og ikke mindst inkludere dem, når rengørigen foretages. S7+ er ligeledes udstyret med en censor, der gør, at den uden problemer kan navigere rundt om møbler og genstande i hjemmet.

Med denne Roborock S7+ model skal du næsten ikke røre en finger. Støvsugningerne kan nemlig planlægges via det smarte software. Denne Roborock S7+ model er desuden udstyret med en beholder, der sikrer automatisk tømning af maskinen. Det er af samme årsag at denne plus model roses i både tests og anmeldelser.

YouTube video

Roborock S7 RR2001

Roborock s7 robotstøvsuger

Elgiganten

Bedste priser på Roborock S7

Træt af støvsugning og gulvvask? Intet problem med en Roborock S7 RR2001 model i huset. Med denne Roborock S7 model får du nemlig et 2 i 1 produkt, da robotstøvsugeren både kan støvsuge og moppe gulvet for dig.

Det stopper dog ikke her - for S7 modellen rykker på mange måde grænserne, for hvad der kan lade sig gøre med en robotstøvsuger. Denne S7 model er nemlig også udstyret med en adaptiv rutealgoritme, der gør det muligt for den smarte S7 model at navigere uden om møbler og andre objekter i dit hjem.

Ovenstående er blot nogle af grundene til, at denne S7 model roses i både anmeldelser og tests. Hvad der også bemærkes og udmærkes i flere test af produktet er, at denne model kan holde strøm i op til 180 minutter pr. opladning. Opladningsstationen er inkluderet i den samlede pris, hvorfor du her får er yderst funktionelt produkt ifølge anmeldelserne.

Samlet set vinder Roborock S7 derfor højt på flere parametre i tests og anmeldelser - og er derfor en god investering, hvis du er på udkig efter en af de bedste robotstøvsuger på markedet.

Roborock S6 MaxV

Roborock S6 MaxV robotstøvsuger

Prisklasse: 3838 kr.

Højde på 9,6 cm.

Vægt på 3,7 kg.

Fordele:

App-styring
Kompatibel med Smarthome
Kortlægning af rum

Højdepunkter:

Har en lang køretid på hele 180 minutter
Kan komme over dørtrin på op til 2 cm.
Har vaskbart filter

RobotEksperten

Bedste priser på Roborock S6

Hvorfor vælge Xiaomi Roborock S6 MaxV?

Denne model er super klassisk i udseende og funktioner. Den holder dine gulve rene for dig, mens du bruger tiden på en masse andet. Den har ikke moppefunktion eller gulvvask, men støvsuger blot. Den har 58 watt strømeffekt og 180 brugstimer inden den skal til opladning.

En opladning af Xiaomi Roborock tager typisk 2-3 timer, før den er fuldt opladt. Dette er en okay ladetid, i forhold til andre robotstøvsugere. Til gengæld vil den lange køretid gør op for det, og så kan du endda styre den med både stemme, app og manuel.

Du kan med en Xiaomi Roborock robotstøvsuger S6 MaxV få en app, hvori du kan styre denne model. Du henter blot en Mi Home-app, hvor du dernæst opkobler dit udstyr. Du kan nu betjene din Roborock S6 MaxV støvsuger alle steder fra, som betyder, at får du uanmeldte gæster, kan du hurtigt sætte Xiaomi Roborock S6 MaxV i gang med støvsugningen på vej hjem.

Der er således mange gode fordele ved at vælge en Xiaomi Roborock S6 MaxV robotstøvsuger, som flere test fremhæver, og netop derfor anbefaler vi den også.

En masse for pengene

Denne Roborock S6 MaxV model er en lidt dyrere model til over 3.000 kr. (uden tilbud), hvor du dog får en masse for pengene. Den har dobbeltkamera opsætningen, så du kan aflæse rum og skabe effektiv rengøring. Den kan undgå forhindringer, så den bruger sin tid bedst muligt.

Denne Xiaomi Roborock S6 MaxV robotstøvsuger har en sugeevne på 2400 PA, som gør den yderst effektiv, og den fanger de mindste støvpartikler i rum og på tæpper og gulve. Du kan med denne rengøringshjælp bruge tid på de ting, du elsker aller mest.

Er du blevet nysgerrig på hele dette markedet generelt og ikke kun dette brand, så kan du se vores store guide for alle modeller og brands, og den bedste i test på hele markedet.

YouTube video

Mi Robot Vacuum Mop

Mi Robot Vacuum Mop fra Xiaomi

Pris: 1.475 kr.

HEPA filter

Vægt på 3,6 kg.

Fordele:

Lavt støjniveau på 50 dB
Kan app- og stemmestyres
Arbejdsareal på 120 kvadratmeter

Højdepunkter:

Vandtank på 0,2 L
Vaskbart filter
Lav højde på kun 8,15 cm.

RobotEksperten

Hvorfor vælge Mi Robot Vacuum Mop?

En anden robot støvsuger model end eksempevelvis Roborock S6 MaxV er Mi Robot Vacuum Mop, som er et rigtig godt valg for dig, der gerne vil undgå at skulle i gang med både støvsugeren og moppen efterfølgende. Her får du nemlig et produkt, der samler de to produkter i én. Vi anbefaler derfor denne smarte robotstøvsuger og gulvvasker i én til alle, der har en travl hverdag, eller som gerne bare vil have mere tid til sig selv.

Her finder du en udvalgt model, som har moppefunktion og dermed kan foretage gulvvask. Den har et vaskbart HEPA filter, som gør at du kan holde renligheden helt i top. Et godt træk og element ved denne maskine er dens lave støjniveau på 50 decibel. Du kan derfor sætte den i gang mens du er i rummet uden at den er til gene.

Denne robotstøvsuger kan både styres igennem Mi appen, ligesom Mi pro 2, men også gennem andre styresystemer, som Amazon Alexa og Google Assistent, som gør, at den også kan stemmestyres.

Mi Robot Vacuum Mop befinder sig i en prisklasse mellem 1.300 og 1.700 kr. Dette afhænger blandt andet af tilbud, rabatter eller kampagner, som kan påvirke prisen så den varierer.

RobotEksperten

Roborock E5

Roborock E5 robotstøvsuger fra Xiaomi

Pris: 3.475 kr.

HEPA filter

Vægt på 3,6 kg.

RobotEksperten

En billig og god løsning

Denne Xiaomi roborock E5 robotstøvsuger er en simpel og billig model, som du kan købe til under 2.000 kr. Den har moppefunktion, som gør at den optager og fanger mikrostøv. Den lader op på 360 timer til fuld opladning og kan herefter køre i hele 200 minutter.

Du kan eventuelt holde øje med denne robot støvsuger på tilbud på dage som Black Friday eller til periode som sommerudsalg, vinterudsalg osv. Du kan med denne anmeldelse, eller samling af dem, test og anbefalinger, klikke dig ind og holde godt øje med de gode tilbud.

Denne maskine fungerer bedst på hårdt gulv, som træ, laminat, fliser eller lignende, når den skal benytte sin moppefunktion. Den er dog effektiv, når den først kommer i gang med sin rengøring. Denne Xiaomi roborock E5 robotstøvsuger har et HEPA-filter, som kan tages af og vaskes.

RobotEksperten

Xiaomi Roborock S5 Max

Pris: 3.900 kr.

Højde på 9,8 cm

Gulvvask

Vægt på 3,5 kg.

Fordele:

 • Ubegrænset arbejdsareal
 • Kompatibel med forskellige styresystemer
 • Grundig og effektiv rengøring

Højdepunkter:

 • Klarer dørtrin på op til 2 cm.
 • Intelligent opladningssystem
 • Vandtank på knap 0,3 L.

RobotEksperten

Hvorfor vælge Xiaomi Roborock S5 Max?

Denne model fra Xiaomi kommer med forbedre navigationsevne, som gøre det muligt for denne robotstøvsuger hurtigt at klare rengøringen effektivt. Navigationen af rengøringsarealet betyder blandt andet også, at den kan finde og rengøre smalle passager, som sparer på både tiden og batteriet.

Dette betyder også at Xiaomi Roborock S5 Max har en køretid på hele 180 minutter, som, til forskel for mange andre lignende produkter på markedet, er dobbelt så lang tid, og derfor også en hurtigere og mere effektiv rengøring.

Foryden at være en rigtig god robotstøvsuger, så kan Xiaomi Roborock S5 Max også vaske gulvet med den smarte moppefunktion. Den har en vådmoppe, som kommer godt og grundigt omkring, hvortil der hører en vandbeholder på 300 ml, som er rigeligt til en gulvvask med denne smarte robotstøvsuger.

Xiaomi Roborock S5 Max kan nemlig klare en gulvvask på hele 200 kvadratmeter i én omgang med denne mængde vand, som betyder, at hele dit hjem, men mindre du har en meget stor bolig, kan være skinnende rent i løbet af ingen tid.

RobotEksperten

YouTube video

Ting du være opmærksom på, når du køber en robotstøvsuger

Uanset om du overvejer at investere i en Roborock S7+, S7 eller en af de andre modeller på markedet, er der en række specifikationer du med fordel kan skrive dig bag øret, inden du svinger dankortet.

For på markedet for robotstøvsugere finder der også mange modeller, der ikke nødvendigvis lever op til alle tænkelige specifikationer - og det kan have væsentlig betydning for bruger oplevelsen.

Lydniveau: Lydniveauet på de automatiske støvsugere varierer meget - ofte grundet kvalitetsforskelle. Ønsker du mindst mulig støj, da gå efter en med så lav dB som muligt. Ofte ligger lydniveauet på robos støvsugere på omkring 58-75 dB.

Opladningstid: Typisk ligger opladningstiden på omkring 100-390 minutter. Gå derfor efter en model, der ligger indenfor dette område.

Driftstid: Der skal være fordele ved at anvende denne slags støvsuger. Gå derfor efter en model med højest mulig driftstid, så den ikke konstant skal til opladning. Du kan med fordel også vurdere driftstiden ud fra, hvor stor din bolig er.

Størrelse: Det giver sig selv. Jo mindre din robotstøvsuger er, desto lettere har den også ved at navigerer rundt og under dine møbler i hjemmet. Vil du have en, der kan netop det - så gå efter de laveste modeller på markedet, der ligger omkring 7 cm. i højden.

Find også en robotstøvsuger der nemt klarer dørtrin her. 

Hvor finder jeg gode tilbud på en robotstøvsuger?

Hvis du er på udkig efter din kommende robot støvsuger, men måske pengene ikke helt rækker, da de godt kan være til den dyre ende at investere i, så har du også andre muligheder for at spare en skilling eller to. Vi hjælper dig lidt på vej.

Du kan først og fremmest selvfølgelig altid holde godt øje med mærkedage som Black Friday, producenters fødselsdage eller udsalgsperioder som vinterudsalg, sommerudsalg eller lignende, hvor der ofte er en del rabatter at hente. 

Det kan give nogle nedslag i priser på eksempelvis denne Roborock S7 robotstøvsuger, som vi har været omkring på denne side. Det er ofte det værd, lige at holde øje disse dage, især dage som Black Friday, hvor der ofte er helt op til 70-80% at hente på nogle udvalgte varer.

Prisen på en Xiaomi Roborock

En Roborock S7 koster fra 3.400 og op, alt efter hvilken version, model og opgradering der er tale om. Hvis du skal op og købe Roborock S7 MaxV ligger den som regel på omkring 4.500-5.000 og ultra versionen af denne på næsten 10.000 kr.

Men alle disse robotstøvsuger modeller kan du finde med lidt nedslag, hvis du holder øje. Til tider kan du også på andre medier finde rabatkuponer eller kampagner. Dette kan være gennem influencere, eller anden reklame, som udloder x antal rabatkoder.

Produkt Pris
Xiaomi Mop P 2.199,00 kr.
Xiaomi Mi Robot 2.753,00 kr.
Xiaomi S10 2.299,00 kr.
Xiaomi X10 3.699,00 kr.
Xiaomi Roborock S6 3.264,00 kr.
Xiaomi Roborock S6 MaxV 4.299,00 kr.
Xiaomi Roborock S6 Pure Sort 3.190,00 kr.
Xiaomi Roborock S5 Max 3.399,00 kr.
Xiaomi Roborock S5 Max Hvid 3.299,00 kr.
Xiaomi Robot Vacuum E10 1.499,00 kr.

Andre gode modeller og brands

Med en robotstøvsuger frigør du, og sparer du, en hel masse tid på rengøringen derhjemme, så du kan bruge tiden på det, du elsker allermest. Om du vil bruge den på mere arbejde, familie eller en spændende ny hoppy. Du har tiden. 

Om det er en Roborock S7 robotstøvsuger eller en helt anden, så klarer de det hurtigt og godt. Der er dog altid nogle modeller, der bedre end andre. Vi kan derfor selvfølgelig også anbefale andre modeller, som er nogle at de bedste i test på markedet. 

Se blandt andet modeller fra Miele, Scout RX1 og RX3. Vi kan desuden også anbefale flere IRobot Roomba modeller og Braava Jet, som har moppefunktion og gulvvask, så du, udover støvsugning, også slipper for at vaske dit gulv.

Den kan (næsten) erstatte din støvsuger

I følge anmeldelse kan en robotstøvsuger fra S7 serien næsten erstatte din almindelige støvsuger. Den har sine klare fordele, som gør livet en del lettere og mere behageligt uden ligeså mange sure pligter derhjemme, som stjæler kvalitetstiden med din familie og de ting du elsker at lave. 

Den har dog også et par enkelte finurligheder, som du bør være opmærksom på, inden du slipper den løs derhjemme. På baggrund af en anmeldelse, kan en roborock s7 finde på at suge ledninger op. Du skal derfor sørge for at fjerne alle opladere fra gulvet, inden du sætter din robotstøvsuger igang, hvis du vil være helt sikker på, at de ikke bliver spist. 

Hvis du har et gulvtæppe med lange ‘hår’, kan du også risikere at den bider sig fast og næppe vil give slip igen. Det kan derfor være at der er nogle enkelte ting i din indretning, du må genoverveje, når du vil invitere en robtstøvsuger ind i dit hjem. 

Når vi skriver at den ‘næsten’ kan erstatte din normale, er det fordi at den langt hen ad vejen vil være en kæmpe hjælp i hverdagen og sørge for at holde din bolig ren og præsentabel, uden du selv behøver at røre en finger. Det kan dog godt være, at den en gang i mellem lige skal have en hjælpende hånd i form af at du selv lige svinger støvsugeren, så du kan nå helt i bund med en mere dybdegående rengøring, men det er blot et tilbud. 

Har du hunde derhjemme, så se robotstøvsuger til hundehår her. 

Gulvasken

Det samme gælder med gulvvasken, det kan også være at du i ny og næ selv må træde til og vaske dit gulv med knofedt og helt ud i alle hjørner og kanter, da man altid selv kan gøre det lige det mere grundigt. Det er dog ikke højst nødvendigt, det er helt op til dig selv og hvor vanskelige pletter der er på gulvet. 

Man kan sige det sådan her, at en gammeldags eller almindelig støvsuger aldrig vil være klogere, end den der bruger den, hvor en robotstøvsuger kan tilegne sig viden om dit hjem, som du måske ikke engang selv har. 

Det kan også ske, at man blot har spildt noget på gulvet eller har en enkelt plet, der skal vaskes væk og i det tilfælde kan det måske virke nemmere bare lige at hive fat i de gammeldags metoder, hvis din robotstøvsuger skal gøre hele rummet rent, som den plejer. Men vent, du kan faktisk også bare markere det område, hvor pletten er, og få din roborock til kun at rengøre det markerede område.

Når du har markeret området, vil den blot køre ud og ordne rengøringen og køre tilbage igen til ladestationen, når det er ordnet. Sikke et tilbud.

Mi Pro 2, mop robotstøvsuger

En fin solid model, som Xiaomi roborock S6 MaxV robotstøvsuger, er også denne Mi Pro 2, som til god pris giver dig gode egenskaber. Den har en sugeevne på 3000Pa, som sikrer dig, at du får samlet alt dit støv op effektivt. Det er en test værd derhjemme. 

Vores anmeldelse, eller samling af selvsamme, fremhæver denne Mi Pro 2 og dens teknologi, som gør dens adfærd endnu bedre og mere intellegent. Den kan både støvsuge og foretage gulvvask på tre forskellige vandniveauer. Denne Mi Pro 2 er både hurtig, effektiv og smart. Den har med sit systematiske navigationssystem en hurtig måde at komme rundt i dit hjem på. Du kan styre din Xiaomi Mi Pro 2 robotstøvsuger med en app. 

Denne robot støvsuger står ofte til under 3.000 kr., som udgangspunkt, men finder du den på tilbud er der nogle gange til procenter at hente i prisen. Vi hjælper dig med overblikket her i en samling af test, anbefalinger, anmeldelse fra kunder og meget andet. Det selvsamme gælder de ovenstående modeller: Roborock S5, S6 MaxV og Robot Vacuum Mop. 

Beholderen i denne maskine er på hhv. 550ml (støvbeholder) og 250 ml (vandbeholder). Hvilket giver god plads til at kunne køre længe og på store områder.

Hvor finder jeg et godt tilbud og rimelige priser på disse produkter?

Om du er til en Mi Pro 2, Roborock S5, S6 MaxV robotstøvuger, eller andre modeller fra Xiaomi, kan du til tider spare gode penge på at finde disse produkter på tilbud. Denne rabat kan variere, alt efter hvilket produkt det er, og hvilke funktioner du har behov for. 

Du kan altid holde godt øje med tilbud eller test kampagner hele året rundt hvor du blandt andet finder dem billgt til Black Friday, sommerudsalg, januarudsalg, fødselsdage og andre af disse mærkedage, som kommer i løbet af året. Det kan ofte spare dig en del kroner på en robot støvsuger.

Du kan derudover også følge med i vores anmeldese og samling af kundefeedback her på siden, hvor vi opdatere med nye produkter løbende, og hvor du kan finde disse produkter med evt. Tilbud eller rabatter. Flere steder kan du også holde øje med rabatkuponer og andre tilbud, som du kan indhente og benytte, når det passer dig. Det er dog svært at få fat i disse. Du kan ofte på de lidt nyere modeller S5, S6 MaxV, Mi Pro 2 finde udsalg, da det er populære modeller.

Mere fra Xiaomi

Dette brand laver ualmindelig mange lækre produkter, og det gælder ikke kun robotstøvsugere, men de er også særligt kende for deres mobiltelefoner, i alt fra modeller som Mi 11 og Xiaomi 12 pro, som er nogle af deres nyeste modeller. 

menu-circlecross-circle