Webshop pris - Hjemmeside med Shopify fra 7.500 kr.

Med den rette webshop pris, kan du få lavet en hjemmeside med Shopify eller andre webshop-typer, så du nemt og effektivt kan få sat dine produkter og din service til salg. Skal vi hjælpe dig med dette, kan du med fordel kontakte os og høre mere i dag.

YouTube video
seo bureau

Få hjælp til at opsætte en webshop, som du vil sætte pris på. Vi laver unikke designs med stor succes. Skal vi hjælpe dig?

bedste seo bureau i Danmark

Vi samarbejder om gode resultater, helt uden binding

bedste seo bureau i Danmark

Vores eksperter har den helt rette viden om webshops

bedste seo bureau i Danmark

Vi garanterer målbare resultater inden 90 dage

Pakkeløsning, sparringspartner eller projektrådgiver?

Hvad end det er en pakkeløsning med en god pris på webshop løsninger, en erfaren sparringspartner eller en projektrådgiver, du behøver, så er der hjælp at hente hos PK Medier.

seo bureau

Projektrådgivning

Skal vi rådgive dig i dit projekt med opsætning af webshop, kan vi være din projektrådgiver, efter behov.

seo bureau

Sparringspartner

Har du selv helt styr på Shopify, men behøver du blot en webshop pris eller en at sparre med, kan du bruge os som ekstern ekspert.

seo bureau

Pakkeløsning

Med en pakkeløsning og fastsat webshop pris, kan du læne dig tilbage, mens vi gør det, vi er gode til. Få et tilbud helt uden binding.

Find en god webshop pris

Uanset typen af hjælp, du behøver, til dit projekt med din webshop, så findes der forskellige priser, som afspejler det omfang af hjælp, du skal have. Dette betyder naturligvis, at du kan finde råd og vejledning til en overkommelig pris, mens en pakkeløsning vil have en samlet webshop pris.

Hos PK Medier arbejder vi med priser fra 7.500 kr. for en webshop med Shopify. Hvad der afgør prisen, vil naturligvis ligge i detaljegraden, arbejdsomfanget, timerne, der bliver lagt i det, mm.

Ønsker ud en konkret webshop pris, eller vil du gerne høre mere om dine muligheder, er du mere end velkommen til at række ud til os og få et tilbud. Brug vores kontaktformular, hvor du kan indskrive dine ønsker og tanker, og så vender vi tilbage med vores ideer og ekspertise.

Hvad indebærer en webshop pris?

Der er mange ting, som man skal huske, når man laver en webshop i forhold til en almindelig hjemmeside. Hele formålet med en webshop er at skabe salg og henvendelser hos kunderne. Det er derfor vigtigt, at din shop lever op til kundens forventninger, og er nem og overskuelig at begå sig i.

Når man laver den, er det derfor vigtigt at man inddrager vigtige elementer som betalingsmetoder og leveringsløsninger, som er essentielle for en god webshop.

Dertil er det også vigtigt, at dit site er mobilvenligt, da mange i dag shopper fra deres telefon. Man mister derfor mange potentielle kunder, hvis ens site ikke fungerer på mobilen eller hvis teksten overlapper hinanden, og giver et uprofessionelt udtryk.

Det kan også være en fordel at bruge SEO til at optimere din shop, så den rangerer højere på Google. Selvom din side er flot og optimal i forhold til dine produkter og service, er det ikke sikkert, at den kommer frem, når man søger efter relevante keywords. Her kan man bruge SEO til at sørge for, at din shop kommer op i relevante søgeresultater.

Dette er alt sammen noget, som kan være en del af prisen på en webshop, når du samarbejder med os. Vi sørger for, at din side fungerer og er let tilgængelig for kunden.

Få hjælp til din webshop

Om du har brug for rådgivning i forhold til en eksisterende online shop eller du har brug for et helt ny site, kan vi hos PK Medier hjælpe dig til en god pris. En webshop pris afhænger ofte af omfanget af projektet, og det design du ønsker.

Vores team består af dedikerede specialister i grafisk design og webudvikling, som med glæde vil hjælpe dig med at optimere udtrykket på din shop. Vi har hjulpet mange af vores kunder med at optimere deres salg gennem SEO og en forbedret hjemmeside.

Skal vi hjælpe dig? Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

Flere end 300 cases

SEO bureau cases

Tag salget til nye højder i 2024

Skal vi hjælpe din webshop med at øge salget, kan du med fordel gøre brug af vores mange specialisters viden og kunnen. Vi kan hjælper dig op i toppen af søgeresultaterne, så du både øger synligheden, leads og salg. Se anmeldelser på Trustpilot.

SEO bureau 2024
Herover ses søgeresultat for 'SEO' på Google fra d. 13.11.23. Resultatet kan variere.
trustpilot seo bureau

Vi ligger selv i toppen. Skal du være med?

Vores specialister og nørder arbejder dagligt på at nå flere topplaceringer. Skal du webshop også i top 1?

seo bureau

Oplysninger: PK Medier

Pk Medier seo bureau København

Bliv klogere på webshops

  • Hvad er en webshop? Læs her.
  • Læs om, hvordan man sætter en side op med Shopify her.

Webshop pris FAQ

Hvad koster det at få lavet en webshop?
Du kan få opsat en webshop for 7.500 kr. hos PK Medier. Priserne på webshops varierer meget. Leder du efter en konkret webshop pris for din virksomhed, så kontakt os.
Hvordan sætter man en webshop op i Shopify?
Det er egentlig meget lige til at opsætte en webshop i Shopify. Du vælger blot et domænenavn, opsætter et betalingssystem og indsætter dine produkter. Dog kan det tekniske drille, hvis man ikke har den rette viden. Lad PK Medier hjælpe dig.
Kan man selv lave en webshop?
Ja, du kan sagtens selv lave en webshop, hvis du vil spare på pris. Ønsker du høj kvalitet og noget, der fungerer, kan det være en fordel at søge hjælp hos professionelle.
Hvad koster det at have en webshop?
Det koster ikke ret meget at have en webshop, da man typisk kun betaler for domænet, eventuelt et betalingssystem og så videre, som kun løber op i ganske få hundrede kroner.
chevron-downmenu-circlecross-circle