Visual producer

Har du min. 1 års erfaring inden for fotografering og videoproduktion? Vil du arbejde i et kreativt miljø, hvor du er i konstant udvikling, bliver udfordret og får tildelt stort ansvar?

Brænder du for kreative projekter?

Hos PK Medier vil vi udfordre vores online visuelle kommunikation – både for os selv og vores kunder. Vi vil producere visuelt indhold, der rent faktisk skiller sig ud og som selvfølgelig skaber markante resultater for vores kunder. Kort fortalt ønsker vi at udfordre hverdagens ”plejer”, arbejde kreativt og skabe fantastisk visuel kommunikation. 

DSC07224-kopi2

Hvad leder vi efter?

Som visual producer bliver du en nøglespiller hos PK Medier med ansvar for ledelse af kreative projekter fra indledende dialog med kunder til ideudvikling og produktion. Du bliver en del af vores Creative/Content team og dine arbejdsopgaver vil spænde fra daglige foto- og videoskydninger til større kreative produktioner (kampagnefilm mv.). 

Du vil være hovedansvarlig for det visuelle materiale og udtryk, som PK Medier i sin helhed benytter og producerer på vegne af husets kunder – nationale som internationale.

Dine primære arbejdsopgaver:

Som visual producer er de fleste dage ikke ens. Nogle dage vil du bruge på kontoret foran din iMac til pre- og postproduktion af diverse foto- og videoprojekter. Her vil du især arbejde med visuelt content til sociale medier, men også produktioner til større kampagner på web, YouTube samt i biografer og til TV.

 

Når du ikke er på kontoret, vil du ofte være ude på produktioner og shoots. Dette vil typisk foregå alene, men til de større produktioner vil du samarbejde med flere af dine kollegaer. Sammen med vores projektkoordinatorer booker du statister og modeller, laver storyboard, finder locations etc. Bagefter arbejder du med vores motion designer, så det hele ser fantastisk ud.

 

Der vil være møder ude af huset med kunder, hvor du vil være involveret i opstarten af nye projekter samt pitche koncepter og ideer til kunderne. Derfor vil du også bruge nogle af dine kræfter på at udarbejde flotte præsentationer, så dit arbejde og dine ideer altid ser super fede ud, når du præsenterer for kunden.

Dine faglige kvalifikationer:

  • Du har minimum 1 års erfaring med både foto- og videoproduktion.
  • Du er superbruger af Adobe pakken (særligt Premiere Pro, After Effects & Lightroom).
  • Du er selvkørende ift. produktion & efterbehandling af foto/video (herunder erfaring med brug af et cinema kamera).
  • Du har et solidt kendskab til formater samt visuelle og kreative virkemidler til sociale medier.

Vi tilbyder:

  • Løn efter kvalifikationer
  • Kvalificeret udstyr til produktion og iMac
  • Ansvar for egne projekter
  • Mulighed for at sammensætte sit eget kreative team
  • Kreativ frihed på forskellige typer af foto- & videoproduktioner

Send din ansøgning til Direktør Peter Klitkou på Peter@pkmedier.dk.  Vedhæft en pdf med udvalgte opgaver. Eller indsæt et link til din portfolio. Du er også velkommen til at sende en mail hvis du har spørgsmål.

Du kommer bl.a. til at arbejde med:

Eksempler på tidligere opgaver:

Vi bruger cookies

Vi bruger cookies på siden for at forbedre din brugeroplevelse af hjemmesiden. Det sker ved at indsamle data om brugen af hjemmesiden, så vi kan tilpasse og optimere hjemmesiden.