Opdateret 6. juli 2022 af Peter Klitkou

Videoproduktion pris

Når det kommer til at finde den rette videoproduktion pris, er det vigtigt at undersøge markedet, for at sikre at du ikke bliver snydt. Tit og ofte hænger kvalitet sammen med prisen, og det gør den også i dette tilfælde, alligevel er det dog en god ide at undersøge dine muligheder, inden du slår til, for at sikre at du nu også får den bedst mulige pris.

Find din videoproduktion pris her

Læs med her når vi tager dig igennem en guide, til at se hvorfor videoproduktion er vigtigt, og det kan betale sig at investere i det.

  • Hvad videoproduktion?
  • Hvad kan jeg bruge det til?
  • Få din videoproduktion pris hos PK Medier
Videoproduktion pris

Hvad er videoproduktion?

Før vi kigger nærmere på, hvad du kan bruge det til, vil vi her forklare, hvad videoproduktion egentlig er.

Som det i navnet fremgår, handler det ganske enkelt om at producere en video, som kan bruges på din virksomheds hjemmeside, sociale medier eller i andre digitale sammenhænge.

Hvilket format din video skal være i, afhænger meget af brugen. Eksempelvis er højformat oplagt til dine sociale medier, da denne format fungerer godt til Facebook, Instagram, LinkedIn osv.

Hvis det derimod er til din hjemmeside eller til YouTube, vil vi foreslå at bruge bredformat, da du på den måde vil opnå det bedst mulige resultat. Varigheden af dine film afhænger også af formålet, og stedet de skal publiceres.

Hvad kan jeg bruge det til?

Videoproduktion kan bruges til mange ting, udover blot at gøre din hjemmeside eller sociale medier ekstra flotte.

Du kan blandt andet bruge det til at generer mere salg, ved at skabe content for dine besøgende på din hjemmeside, som er interessant og fangende.

På den måde vil du opleve din konverteringsrate stige og din bouncerate falde, da de fleste helst vil købe fra en hjemmeside, som har spændende og indbydende indhold.

Udover til din hjemmeside, kan du også bruge videoproduktion til at gøre dine betalte annoncer mere opsigtsvækkende, som vil få flere brugere til at klikke på dem og dermed også skabe mere salg og en bedre ROAS.

Du kan også bruge videoproduktion til at øge din SEO-optimering. Når Google skal rangere din hjemmeside, kigger den blandt andet på dit indhold. Noget af det som den især er blevet glad for, er videomateriale.

Få din videoproduktion pris hos PK Medier

Som tidligere nævnt, så er det vigtigt at undersøge hvilken pris, du har mulighed for at få hos de mange forskellige udbydere. Hos PK Medier kan du dog være sikker på, at vi vil forsøge at give dig den bedste mulige pris ud fra lige netop dit behov.

Vi tror på et gennemsigtigt og tillidsfuldt samarbejde uden bindinger, og derfor kan du altid opsige vores arbejde, hvis du ikke skulle være tilfreds med pris og kvalitet - det er vi dog sikre på, at du vil være, da vi sætter en stor dyd i at give den bedst mulige service.

Her kan du se, hvilket udstyr og formater vi bruger.

Udstyr

Kun det bedste er godt nok til vores kunder, det gælder også når det kommer til udstyr. Vi filmer derfor al video med vores RED Ranger, der sikrer fuld fleksibilitet og materiale i 5K.

 

Formater

Alt hvad vi producerer kan leveres i alle tænkelige formater. Så ligemeget om du skal have lavet en video til instagram, et biografspot eller noget helt tredje, så levere vi formatet.

Din pris kommer an på hvilket udstyr, der skal bruges - samt formater og opløsning. Det er altså derfor svært at anslå en fast pris, da vi skræddersyer det efter dine behov.

Hvis du ønsker at høre mere om dine muligheder hos os, og en pris for lige netop dine ønsker, er du meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale.

Ikke træt endnu? Læs videre herunder
menu-circlecross-circle