Opdateret 6. juli 2022 af Peter Klitkou

Videoproduktion Odense

Det bliver sværere og sværere at fange brugerens opmærksomhed på de sociale medier - konkurrencen blandt virksomheder er intens, og det gør også at der skabes meget støj, hvilket kan lede opmærksomheden væk fra dit content.

Videoproduktion i Odense

Optimer din online tilstedeværelse med videoproduktion i Odense

Derfor er det ikke længere nok udelukkende at bruge billeder, men i stedet bliver brugerne fanget af video som både spiller på bevægelse og lyd.

Hos PK Medier tilbyder vi skræddersyet visuelt materiale i form af videoproduktion i Odense til din virksomhed.

Disse kan du bruge på dine sociale medier: Facebook, Instagram og Tiktok eller benyt dig af videoerne på din hjemmeside. Vi er baseret i København, men krydser gerne Sjællands grænser for at optage videoer for dig.

Læs med her, når vi fortæller om, hvorfor videoproduktion er en stor fordel for din online tilstedeværelse i Odense.

Bryd gennem støjen og øg dit salg

At bryde gennem støjen til potentielle kunder er en svær opgave, idet at alle virksomheder i Odense ønsker at være synlige på SoMe, og dermed er der mange om buddet.

Netop dette kan du bruge videoproduktion til, da lyd og bevægelse er med til at fange brugernes opmærksomhed.

En video kan bruges på flere platforme til flere forskellige formål, og i forskellige formater. Det kan blandt andet bruges til:

  • At vise dine produkter frem
  • Gøre din hjemmeside mere visuel og spændende
  • Få dine annoncer til at skille sig ud på de sociale medier
  • Skabe personlighed - vis og fortæl hvem I er som virksomhed
  • At skabe troværdighed

Vi går op i vores udstyr, for at skabe det bedste resultat til dig. Derfor filmer vi alt video materiale med vores RED Ranger, der sikrer fuld fleksibilitet og materiale i 5K. Vi kan derfor både lave en fed 15 sekunders video til Instagram, et stort biografspot eller noget helt tredje til din markedsføring i Odense.

Udstyr

Kun det bedste er godt nok til vores kunder, det gælder også når det kommer til udstyr. Vi filmer derfor al video med vores RED Ranger, der sikrer fuld fleksibilitet og materiale i 5K.

Formater

Alt hvad vi producerer kan leveres i alle tænkelige formater. Så ligemeget om du skal have lavet en video til instagram, et biografspot eller noget helt tredje, så levere vi formatet.

Videoproduktion Odense

Vær et skridt foran med videoproduktion i Odense

Hvorfor skal kunden vælge dig over konkurrenten? Det er et spørgsmål man hele tiden skal have i sin top-of-mind, når man har en virksomhed.

Det kan være marginaler der afgør, hvorvidt en kunde vælger dig over konkurrenten. Derfor er det vigtigt altid at være et skridt foran - og det er du med videoproduktion i Odense.

Du sørger nemlig for at skille dig ud med dit visuelle materiale. Brugerne lever i en travl hverdag, og de stopper ikke op for at læse en tekst.

Til gengæld kan en video være nok til at fange deres interesse. Så hvorfor ikke give det et skud? Kontakt os for et uforpligtende tilbud på en videoproduktion til dine behov.

Hvad kan vi gøre for dig i Odense?

Vi har flere års erfaring inden for videoproduktion i Odense fra forskellige brancher og ved derfor, hvad der skal til, for at opnå det bedst mulige resultat. Vi er meget fleksible og kan nemt komme til Odense for at hjælpe dig med din videoproduktion.

Hos os får du et videoproduktionshold som besidder:

Innovativ tankegang til at skabe indhold udenfor rammerne
Fleksibilitet
Mange års erfaring

Skriv til os

Har ovenstående bragt din interesse til livs og tænker du, at vi er et match? Så skriv til os eller læs mere om priser og videoproduktion her.

Videoproduktion FAQ

Hvad koster en video produktion hos PK medier?
En videoproduktion kan variere alt efter behov, og hvad der skal produceres. Priserne ligger typisk i alt fra 3.000 - 25.000 DKK.

 Vi kan hjælpe dig med alt fra manuskript og drejebog til optagelse med professionelle kamera og droneoptagelser.
Hvorfor er videoindhold godt for markedsføring?
Billeder siger mere end 1.000 ord. Videoindhold er godt for din markedsføring, da det kan bidrage til din synlighed og tiltrækning af målgruppe, hvis indholdet inviterer til aktivitet og er relevant for målgruppen. 

Video er kommet for at blive, da der er højere interaktionsgrad, og potentielle kunder har mulighed for at se din virksomhed “in action”.
Kan videoindhold hjælpe min virksomhed med at vækste?
Ofte har videoindhold højere konverteringsrate ift. tekstuelle markedsføringstiltag. Med video gør du dit materiale bedre tilgængeligt og passende for visuelle medier såsom; Instagram, Youtube, TikTok, biografspot mm. 

Som du nok ofte har bemærket, er videoindhold et effektivt middel i influencer videoreklamer, giver større synlighed for at kunne subscribe og mange andre åbenlyse konverteringsmuligheder og potentielt salg.
Hvorfor skal jeg investere i en professionel videoproduktion?
Der er ikke noget værre end en hjemmelavet video med dårlig kvalitet. Hos PK medier har vi det rette udstyr og de rette rådgivere. Vi kan derfor hjælpe din virksomhed med bedst muligt og mest effektivt at nå ud til dine kunder.

Et professionelt bureau kan hjælpe dig med at skabe blikfang med originale produktioner.
Ikke træt endnu? Læs videre herunder
chevron-downmenu-circlecross-circle