Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Vanilje proteinpulver - Stort udvalg af bl.a. BodyLab

Er du på jagt efter det ultimative kosttilskud, som kan give dig et ekstra skud protein til enten din træning, måltider eller anden daglig kost. Proteinpulver er en god kilde til at få ekstra i kosten på en nem og lækker måde, især hvis du elsker dem med smag som vanilje.
Af 
Opdateret d. 8. november 2022
vanilje-proteinpulver-front
Du kan både benytte det i din smoothiebowl, som en shake i morgenmaden eller en helt fjerde måde. Med vanilje proteinpulver kan du tilføje lidt ekstra god smag til din neutrale yougurt samt ekstra protein, eller tilføje det til mælk eller shake, så den smager ekstra sødt.

På markedet for dette findes der både veganske varianter, økologiske såvel som normalt traditionelle valle proteinpulver, mange producenter i alt fra BodyLab Whey produkter og til Nutramino. Vi har samlet et par anbefalinger, som du kan få gavn af, hvis du er på jagt efter gode produkter.

Vores anbefalinger af de bedste vanilje proteinpulver

vegan blend bodylab

BodyLab - Vegan Blend Vanilla

68 g protein pr. 100 g
Vegansk og laktosefri
Testvinder
vanilje-proteinpulver-bodylab-whey-100

BodyLab WHEY 100 Vanilla Protein Powder

God kvalitet og pris
Uden gluten og sukker
70 gram protein pr. 100 gram

Det bedste vanilje proteinpulver

vanilje-proteinpulver-bodylab-whey-100

BodyLab WHEY 100 Vanilla

  • Prisklasse: 249 kr.

Valleprotein

Vaniljesmag

75g protein pr. 100g

Fordele:

God smag af vanilje

Højt proteinindhold

Lavet på valleproteinkoncentrat

Højdepunkter:

Smager som milkshake når blandet med mælk

Stor mængde for prisen

Udvundet af frisk mælk fra køer
God service.
Hurtig levering.
Høj kvalitet

Hvorfor vælge BodyLab WHEY100 Vanilla?

Deres Whey produktserie, som er valle protein, har blandt andet også vanilje proteinpulver som en af deres smagsvarianter. Dette produkt, uanset om det er med chokolade smag, bær, neutral eller vanilje, så har det en del gode aminosyrer i sig. Deres produkter er altid økologiske og har et stort indhold af BCAA.

De har udover denne smagsvariant i proteinpulver også sær smage som Oreo og hvid chokolade. Du kan derfor få præcis den smag, du ønsker. Whey indebærer at det er skabt på valle.

Læs også vores guide om bedste proteinpulver her.

vanilje-vegan-bodylab-proteinpulver

BodyLab Vegan Blend Vanilla

  • Prisklasse: 149 kr.

Planteprotein

Vaniljesmag

68g protein pr. 100g

Fordele:

Indeholde alle aminosyrer

Bedste smag af vanilje

Højt proteinindhold

Højdepunkter:

Lavet på ærte-, ris- og havreprotein

Ny forhøjet mængde protein pr 100g

Ingen tilsat sukker
God service.
Hurtig levering.
Høj kvalitet

Hvorfor vælge BodyLab Vegan Blend Vanilla?

Vi vil gerne igen fremhæve BodyLab, da du er så heldig at de også har lavet et vegansk produkt, hvor du kan få vanilje proteinpulver. Denne serie fra BodyLab hedder ikke Whey men Vegan. Det er en ægte testvinder, dette produkt. Det får de fleste steder super gode anmeldelser og forbrugere er rigtig glade for det.

Du kan ligesom deres Whey serie i denne serie også få både vanilje og chokolade. Du kan derfor bruge det i shakes for at give lidt ekstra smag. Det er lavet på bourbon vanilje fra Madagascar.

Nutramino Proteinpulver

Endnu en anbefaling, som er et hit blandt forbrugere og test anmeldere er denne fra Nutramino, som er lavet på valle protein. De har ligesom BodyLab også varianter som dækker dine behov for vanilje proteinpulver.

Lav de lækreste opskrifter med proteinpulveret 

Der er mange måder hvorpå, at man kan vælge at indtage det populære whey vanilje proteinpulver fra BodyLab, Nutramino eller et andet brand. Den klassiske måde er ved at blande pulveret op med vand eller mælk og drikke. 

Ved at blande din whey proteinpulver fra BodyLab eller Nutramino op med vand kan du hurtigt drikke pulveret, og få en masse protein på kort tid, uden at blive for mæt. Dette er en meget attraktiv måde at indtage protein på, fordi du både kan få en stor mængde protein på meget kort tid, og samtidig slipper for at blive meget mæt. 

Du kan også vælge at lave alverdens lækre retter og opskrifter med dit whey vanilje proteinpulver fra BodyLab, Nutramino eller et andet brand. Da der er tale om pulver med smag af vanilje, vil det være mest oplagt at lave lækre desserter med pulveret, da det vil give en sød smag. 

Hvis du ønsker et integrere ekstra protein i din morgenmad, kan du med fordel tilføje din whey vanilje proteinpulver fra BodyLab eller Nutramino i din havregrød om morgenen. På denne måde vil du tillægge din morgenmad en fantastisk vaniljesmag, og samtidig vil du tilføje en stor mænge protein i din mad. 

Du kan også lave lækre mellemmåltider med din proteinpulveret fra BodyLab eller Nutramino. Der findes fantastiske opskrifter på kager, proteinpandekager og andre former for snacks, som du nemt og hurtigt kan lave med pulveret. Hvis du ikke har prøvet at lave pandekager med dit vaniljepulver, så bør du helt klart prøve det! Det er en af de mest populære måder at snacks med whey vanilje proteinpulver på, som du helt klart bør prøve. 

Med andre ord er der altså mange måder hvorpå, du kan lave lækre retter med din whey vanilje proteinpuver fra BodyLab eller Nutramino. Det fungerer nemlig i mange tilfælde som en erstatning til mel, hvorfor det kan bruges i næsten alle slags kager og andet bagværk.

Angivelse af kilder og tests

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 2

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

Ikke træt endnu? Læs videre herunder
cogclockmenu-circlecross-circle