Vores artikler er skrevet fra research og analyse af tests. Vi kan tjene en kommission, når der købes via et link. Læs mere >

Valle proteinpulver - Find et kosttilskud til god pris

Når der er tale om valle proteinpulver, så omhandler det selve produktionen op til det endelig produkt. Vallen udkilles i mælkeproduktionen, da der er store mængder af protein heri. Vi har samlet et overlbik over de bedste produkter indenfor netop dette protein pulver.
Af 
Opdateret d. 17. august 2022
oekologisk proteinpulver forside
Der findes mange forskellige brands, kvaliteter, priser, smage, varianter med og uden valle og meget mere, når det kommer til dette produkt, derfor kan det være svært at have det helt gode overblik.
Metodologi
Vores guides og artikel tager udgangspunkt i sammenfatning af anbefalinger, anmeldelser og kundeanbefalinger og ikke produkter, vi selv har testet. Læs mere
Vi holder os opdateret på nye versioner, og der kan være forbehold for prisændringer grundet tilbud, rabatter og kampagner.
Vores artikler er skrevet på baggrund af research og analyser af anmeldelser og test. Der er sponsoreret indhold på siden. Læs mere

Find det rette valle proteinpulver til dig i 2022

LinusPro WHEY

Dette produkt er et af de gennemgående bedste produkter der findes på det danske marked for valle proteinpulver. Det er et økologisk produkt, som har stort fokus på at have den rette bæredygtige og korrekte produktion, hvor der ikke er brugt unødvendige tilsætningsstoffer. 

Dette produkt er ikke uden valle, da det er produceret på valle koncentrat, og derfor ikke er vegansk. Hvis du er til vegansk proteinpulver, kan du læse vores guide. Men LinusPro sikrer dig et produkt du med sikkerhed bliver glad for. Deres WHEY produkt er et sikkert hit i test for både eksperter og forbrugerne. 

De dyr der benyttes til mælkeproduktionen for deres valle er europæiske græsfodret kvæg og er derfor af høj kvalitet. Der anbefales med dette produkt at de bruger 30-35 gram pulver pr. 250 ml væske. Husk ikke at erstatte din kost med dette proteintilskud, men se det som et kosttilskud.

  • Økologisk
  • 100% vallekoncentrat

Læs også vores guide om bedste proteinpulver her.

BodyLab WHEY

Dette whey produkt er ligesom de andre produkter også valle proteinpulver og derfor baseret på mælkeprodukt. BodyLab er et stort og velkendt brand, hvor du ved hvad du får og at deres produktion er i orden. De går op i deres dyrevelfærd og produktion, og du kan derfor sikkert foretage køb af dette produkt.

Du kan få mange mulige smagskombinationer hos BodyLab i alt fra chokolade, oreo, vanilje, neutral, jordbær og hvid chokolade og mange flere. Deres valle proteinpulver er udvundet af komælk og er 100% rent udenatureret af valleprotein koncentrat. Der er ligeledes et stort indhold af gode aminosyrer og BCAA (forgrenede aminosyrer), som er gode for din krop. 

  • Høj kvalitet
  • Økologisk
  • Stort indhold af BCAA
oekologisk content

Interesseret i mere kosttilskud?

Skal du til at købe laktosefri proteinpulver? Læs vores guide, og bliv klogere på udvalget.

Er du til veganske produkter når det gælder kosttilskud og træning? Så læs om vegansk proteinpulver her.

Køber du kun økologisk? Så læs om økologisk proteinpulver her.

Brug for proteinpulver? Læs med og se hvad der passer bedst til dig.

Hvilke former for proteinpulver findes der?

Selvom vi har udpeget nogle af de bedste valle protein pulver typer og mærker, så findes der ligeledes gode alternativer uden valle til både vegansk-, økologisk og laktosefri proteinpulver, som er godt til dig med andre behov eller ønsker. 

Forskellen på disse produkter (udover de økologiske) og det almindelige valle protein pulver er, at de er lavet uden valle og derfor på alternative proteinkilder. Det kan være alt fra hampprotein, ris-, ærte-, havre protein, soya bønner og mange andre. På den måde undgår man animalske produkter. 

Der er ved disse alternativer ofte også rigtig stort fokus på kvalitet og produktion. Det kan derfor, til tider, også ofte være en smule dyere. Der er mange gode test som viser at de er præcis lige så proteinholdige, og er lige så gode for din kost og dit kosttilskud og proteintilskud. De er blot lavet uden valle men på anden proteinkilde.

Hvis du spørger både forbrugere og eksperter, så er de et hit i forskellige test. 

Du kan også se vores store guide, som dykker ned i alle former for proteinpulver.

Angivelse af kilder og tests

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 2

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

Ikke træt endnu? Læs videre herunder
cogclockmenu-circlecross-circle