Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Utæt faldstamme - Forstå denne reperation af dine rør

Hvad er en faldstamme? Hvad gør vi hvis den er utæt, og hvordan foregår denne reparation egentlig, hvis det skal laves? Måske sidder du med nogle af disse spørgsmål. Vi hjælper dig igennem nogle af disse spørgsmål, så du kan blive afklaret.
Af 
Utæt faldstamme

Hvis I opdager at der hul på jeres rør eller faldstamme, er det vigtigt at reagerer på dette, da det kan skade resten af rørenen i jeres bygning. Det gælder især hvis du bor i etagebyggeri med lejligheder. En god renovering og reparation kan spare dig for en masse tid, rod og problemer.

En god renovering er pengene og tiden værd

Hvis du oplever problemer med jeres faldstamme, anbefaler vi at se nærmere på en reparation eller renovering af selvsamme. Men først og fremmest lad os sætte dig ind i hvad en utæt faldstamme indebærer.

Denne stamme er det rør som ligger vandret ned igennem dit boligbyggeri, som fører afløbet ned gennem bygningen og ud i det offentlige afløb. Hvis denne er utæt vil der sive vand eller andre ting fra afløbet ud i dine rørskjuler eller langs vægge eller lignende. 

Hvis du da oplever våde pletter, kan det risikerer at være utætheder eller huller på dine rør og faldstamme. Hvis det sker i jeres bygning er det med at få en reparation eller renovering med det samme, før hele stammen revner og problemet bliver større.

Hvordan foregår en reperation af en utæt faldstamme?

Hvis I har besluttet jer for at renovere eller foretage en reparation på stammen indebærer det enten en udskiftning eller renovering, som foregår gennem strømpeforing eller religning af den eksisterende. 

De sidste to er måder hvorpå man forer stammen og sikrer utætheder gennem en form for belægning på indersiden. Det fritager dig fra at skulle skifte den hele ud og komme igennem en større renovering i alle badeværelser.

Læs også følgende indenfor utætte faldstammer

Læs vores artikel omkring faldstammer her.

Se hvordan du får udskiftning eller renovering af faldstamme.

Problemer med rust på faldstamme, så læs vores guide.

Lugt fra faldstamme i dit hjem kan blive et stort problem. Læs med her.

Se også ny faldstamme pris her.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 4

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

menu-circlecross-circle