Google Translate tysk - Oversæt tekst fra og til dansk

Søger du hjælp til tysk translate af en sætning, en tekst eller noget helt tredje? Når du skal have oversat tekst fra dansk til tysk eller den anden vej rundt, så er det rart at have et oversætningsværktøj ved hånden til hjælp. Her er Google Translate et populært valg, men findes der noget bedre?

Af 
business model canvas

Mange vælger at oversætte tekst ved hjælp af Google Translate, eller som vi også ofte kalder det på dansk, Google Oversæt, fordi det er nemt og hurtigt. Dog tager Google Translate ikke forbehold for hverken grammatik eller stavefejl, og derfor kan du nogle gange ende op med nogle lidt sjove og misforståede sætninger.

Du kan hurtigt gennemskue dette, hvis du skriver en tekst på dansk og oversætter den til tysk. Det vil umiddelbart se ud som om, at oversættelsen er fin, men prøver du så er oversætte den tilbage fra tysk til dansk, så vil du opdage, at du ikke ender med den samme sætning, som du startede med.

I stedet vil du stå med en tekst, der måske slet ikke giver mening. Dette er bestemt noget, du skal være opmærksom på, når du bruger Google Translate. Skal du have oversat en tekst hurtigt fra dansk til tysk eller omvendt, så oversæt det med et andet værktøj, hvis du skal være sikker på, at det er korrekt første gang.

Et andet værktøj til oversæt

Et andet godt værktøj, som du kan bruge i stedet for Google Translate, når du skal oversætte noget, er DeepL. Dette oversætningsværktøj er rigtig smart, fordi det tager højde for stavefejl og grammatik. Det betyder, at hvis du ikke har sat kommaet rigtigt, kan den alligevel gennemskue, hvad du mente og oversætte det korrekt.

Så skal du bruge tekst på tysk eller dansk oversat, så oversæt det ved hjælp af DeepL, for her får du mere korrekte oversættelser, hvor kommaet er sat rigtigt. Desuden kan du efter oversæt trykke på de forskellige termer og finde alternative begreber, som så justeres til resten af sætningen.

YouTube video
Google Transalte er en digital oversættelsesmaskine, som kan oversætte mange forskellige tekster til andre sprog. Det er ganske nemt at bruge, du indskriver eller indsætter blot teksten i feltet og så vil oversættelsen blive vist i feltet til højre for.
Hvad kan Google Translate?
Google Translate kan oversætte tekst fra og til mange forskellige sprog, så du nemt og hurtigt kan få oversat den tekst, du sidder med. Det kan også oversætte enkelte ord, hvis du blot leder efter en specifik oversættelse af et ord eller en frase.
Hvor mange sprog kan man oversætte?
Google Translate kan i skrivende stund oversætte tekst til og fra 109 forskellige sprog. Derfor kan du med fordel anvende dette oversættelsesværktøj, når du skal have oversat tekst hurtigt. Dog skal du være opmærksom på, at Google Translate ikke tager højde for grammatik.
Hvad skal man være opmærksom på ved Google Translate?
Google Translate oversætte i mange tilfælde direkte til det andet sprog. Det betyder også, at oversættelsesværktøjet ikke taget det store forbehold eller hensyn til grammatik. Dette er derfor værd at være opmærksom på, når man oversætter ved hjælp af Google Translate.

Angivelse af kilder

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 4 / 5. Optælling af stemmer: 5

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

chevron-downmenu-circlecross-circle