Vi opnår kommision via links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Trådløs dørtelefon - Elektronisk dørtelefonanlæg med video

Skal du bruge en ny trådløs dørtelefon til din port, din hoveddør, til kontoret, eller måske til etageejendom i 2024. Der er mange muligheder, fordi det er praktisk at bruge et dørtelefonanlæg, når man ikke at have uønskede og ubudne gæster rendende rundt, hverken på ens ejendom eller i den bygning, man bor i.
Af 
faldstamme udluftning
Mange af de trådløse dørtelefoner, der i dag findes på markedet, er udstyret med et smart talesystem, samt med et kamera, der kan lave video af den, der står i den anden ende af dit dørtelefonanlæg. Der findes også nogle typer, hvor du kan optage video af den samtale, der føres over et dørtelefonanlæg, eksempelvis, hvis der står en ubehagelig type i de anden ende

Vores anbefalinger til bedste trådløs dørtelefon

IGX dørtelefon

IXG

Touch skærm
God pris
Nyeste teknologi
trådløs dørtelefon

JO WI-FI

Smartphone tilslutning via app
Op til 8 enheder tilkoblet
7''  LCD-touch skærm
trådløs dørtelefon

WL-11

Med video
Trådløs dørtelefon
1-2 års batterilevetid
IX 2 dørtelefon

IX-2

Største fleksibilitet
God løsning som samtaleanlæg
Special designede panelfronte efter forespørgsel.

Der er kan være forskellige årsager til, at man vælger at få en trådløs dørtelefon til sin bolig. Det kan både være for at føle sig mere tryg, det er der mange ældre, der kan nikke genkendende til, men det kan også være for at gør det nemmere at få gæster. Få det store overblik over dine muligheder.

Modtag 3 uforpligtende tilbud på trådløs dørtelefoner i dag

Modtag 3 gratis tilbud fra virksomheder som opsætter trådløse dørtelefoner. Skal du have det monteret til dit hus? Et lejlighedskompleks? Så udfyld formularen hos 3 byggetilbud.

Få uforpligtende tilbud
trådløs dørtelefon

Port med trådløs dørtelefon

Bor man eksempelvis et sted, hvor der er port ind til indkørslen, eller hvor man gerne vil have lukket af, så der ikke kommer udbudne gæster ind og render rundt i ens have eller på ens ejendom, så kan et dørtelefonanlæg med trådløs dørtelefon og med kamera være en gode ide.

På den måde behøver du nemlig ikke at gå hele vejen ud til porten, når du får gæster for at låse dem ind, eller have dem til at ringe til dig, når der skal trykkes på en knap for at åbne porten. I stedet vil en trådløs dørtelefon kunne forbinde huset eller bygningen med porten, så der kommer kortere vej mellem gæsterne og dig.

YouTube video

Trådløs dørtelefon til etageejendom

Du har nok selv før boet i, eller måske bor du stadig, i en etageejendom, hvori der er dørtelefonanlæg til, når der kommer gæster udefra. Dette er typisk for at holde ubudne gæster ude af opgangen, så du eksempelvis ikke vågner op til en sovende hjemløs på din dørmåtte, eller oplever hærværk i din trappeopgang.

Der kan være mange grund til at vælge at have sin opgang aflåst, og dermed have et dørtelefonanlæg. Hertil kan en trådløs dørtelefon med kamera være en god ide, så du ikke skal hele vejen ned fra tredje, fjerde eller femte sal for at lukke dine gæster ind i opgangen.

Med en trådløs dørtelefon kommer der typisk også et kamera med i løsningen. Her er det eksempelvis en lille skærm med få knapper, hvor du med video kan se, hvem der ringer på. Her kan du så betjene døren, tale med vedkommende og meget mere. Dette er især smart i større bygninger, hvor der netop er mange kontorer eller lejligheder.

YouTube video

Dørtelefonanlæg ved din hoveddør

Det behøver ikke kun at være ved længere distancer, at man gerne vil have en trådløs dørtelefon. Det er nemlig ogås muligt at få én til din hoveddør, hvis du eksempelvis skulle finde dig usikker i det område, du bor i, eller hvis du før har oplevet, at udbudne gæster har banket eller ringet på din dør.

Med en trådløs dørtelefon vil du således kunne se, hvem der er på den anden side af døren, uden at de kan se, at du står på den anden side, eller uden at du behøver at åbne døren først. Dette kan eksempelvis være en løs til ældre og ældreboliger, hvor man ofte føler sig udsat. Men det udelukker naturligvis ikke alle andre typer af boliger.

Trådløse dørtelefoner med kamera

Der er mange gode grunde til at vælge en trådløs dørtelefon med kamera. Selvom trådløse dørtelefoner med kamera forventes at være dyrere end den klassiske, vil det i mange tilfælde være en god investering, der skaber bedre overvågning og tryghed hos brugeren. 

Der findes flere varianter af dørtelefoner med kamera. Først og fremmest findes der en trådløs dørtelefon, der blot har et kamera, der gør det muligt at se, hvem der ringer på dørtelefonen. Derudover findes der trådløse dørtelefoner, der kan tage billeder hver eneste gang, at nogen ringer på klokken. På denne måde vil du altid kunne se, hvem der har haft ringet på din trådløse dørtelefon, imens du ikke var hjemme. 

Selv en trådløs dørtelefon med kamera er en dyrere type, vil det i mange tilfælde skabe ekstra god overvågning af din ejendom og dermed tryghed hos brugeren. Der findes mange udbydere af dørtelefoner med kamera, hvorfor du altid kan finde en virksomhed i nærheden af dig, som kan hjælpe med at installere dine trådløse dørtelefoner. 

Trådløs dørtelefon connected til mobilen

Vidste du godt, at der findes trådløse dørtelefoner, som er connected til din mobiltelefon? Dette er blevet et meget populært valg i mange boligkoplektser og private hjem, da der gør det endnu nemmere at lukke folk ind i sin bolig. 

På dette måde vil din telefon altså varsle, når nogen ringer på din trådløse dørtelefon, hvorefter du blot skal lukke dem ind ved et enkelt klik på din telefon. Dermed behover du altså ikke at skulle rejse dig hver eneste gang, at nogen ringer på din trådløs dørklokke. 

Er du i tvivl om, hvilke type trådløs dørtelefon, du bør vælge? Så kan du med fordel forhøre dig hos en ekspert, der kan formidle gode råd og tips til hvilken type trådløs dørklokke, du bør vælge.

Skal du have installeret en trådløs dørtelefon?

Står du i en situation, hvor du skal have installeret en trådløs dørtelefon i en etageejendom, villa eller noget andet? Der vil være massere udbydere at vælge mellem, i tilfælde af at du skal have installeret dørtelefoner uanset hvilken type, du ønsker. 

Først og fremmets findes der virksomheden Scantron, som er en af de bedste udbydere af en trådløs dørtelefon. De leverer og installere dørtelefoner til ethvert behov, og deres produkter er meget varierender og kommer med forskellige funktioner. Dermed kan du altså altid være sikker på at kunne finde en model, der passer perfekt til dine behov. De har dørtelefoner fra mange forskellige brands, og de står altid klar til at vejlede din til at vælge den model, de passer bedst til dine behov.

Scantron har dørtelefoner af mange forskellgie vairanter. Blandt de mest populære findes en trådløs dørtelefon med kamera. Som nævnt ovenover er en trådløs dørtelefon med kamera en super god udgave, hvor du har mulighed for at se den person, der ringer på. Dette kan skabe mere tryghed hos mange, da de altid ved, hvem de lukker ind. Scantron er altid klar til at vejlede dig til, hvilken type tådløs dørtelefon, du bør vælge. 

Hvis du bor i København, kan du også overveje at kontakte virksomheden Dragør Teamet. Denne virksomhed er altså top professionele udbydere af dørtelefonløsninger, og de har installeret dørtelefoner i mange forskellige hjem. Hvis du står i en situation, hvor du er i tvivl om, hvilke trådløs dørtelefon der passer bedst til dine behov, så kan du med fordel kontakte virksomheden, som altid står klar til at rådgive dig. De har mange års erfaring indenfor forskellige typer trådløs dørtelefon, og kommer altid med de bedste råd. Angivelse af kilder og tests

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 2

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

cogclockmenu-circlecross-circle