Vores artikler er skrevet fra research og analyse af tests. Vi kan tjene en kommission, når der købes via et link. Læs mere >

Kaffemaskine med mælkeskummer - Find den bedste her

Er du en af dem, som foretrækker mælk i sin kaffe - og måske helst som en latte eller cappuccino? Med en kaffemaskine med mælkeskummer kan du skumme mælken enten varm eller kold og tilføje den til din kaffe.
Af 
Opdateret d.9. juni 2022
kaffemaskine med mælkeskummer

Hvis du elsker at gå på kaffebar og drikke espresso, latte eller cappuccino, kan dette hurtigt blive en dyr fornøjelse. Lav derfor din egen kaffe med skummet mælk derhjemme, og servér lækker kvalitetskaffe med latte art for dine venner. Lav den med enten kold eller varm mælk.

Metodologi
Vores guides og artikel tager udgangspunkt i sammenfatning af anbefalinger, anmeldelser og kundeanbefalinger og ikke produkter, vi selv har testet. Læs mere
Vi holder os opdateret på nye versioner, og der kan være forbehold for prisændringer grundet tilbud, rabatter og kampagner.
Vores artikler er skrevet på baggrund af research og analyser af anmeldelser og test. Der er sponsoreret indhold på siden. Læs mere

Lav latteart med en kaffemaskine med mælkeskummer

En kaffemaskine med mælkeskummer er et populært valg blandt danske forbrugere, der gerne vil eksperimentere lidt med deres kaffe. I denne guide har vi samlet de førende produkter fra de bedste brands på markedet. Læs derfor med, og bliv klogere på, hvilken type kaffemaskine med mælkeskummer du bør vælge.

De bedste kaffemaskiner med mælkeskummer i 2022

Nespresso Lattissima Touch Kapsel kaffemaskine med mælkeskummer

Prisklasse: 1300-200

Funktioner: Integreret mælkeskummer

Type: Kapsel kaffemaskine

Fordele: 

 • Afkalkningssystem
 • Budgetvenlig pris 
 • Opvarmer hurtigt 
 • Autosluk 

Højdepunkter: 

 • Billig 
 • Tyk mælkeskum

Med denne kapsel kaffemaskine med mælkeskummer kan du nemt brygge en god kop kaffe. Maskinen opvarmer hurtigt, har en autosluk-funktion, og derudover skal det siges, at denne kaffemaskine med mælkeskummer klarer sig som den bedste i test, da maskinen er udstyret med automatisk drift samt One Touch-mælkefunktion.

Du får en cremet mælkeskum, der ikke er svær at lave, og samtidig får du maksimal smag med minimal ydelse. Du kan starte denne kaffemaskine med mælkeskummer med blot ét enkelt tryk, og så har du en lækker kop kaffe på ingen tid. 

DeLonghi Magnifica Evo ECAM290.61.SB - kaffemaskine med kværn og mælkeskummer

Prisklasse: 4500-5500 

Funktioner: To kopper kaffe på én gang

Type: Kaffemaskine med kværn 

Fordele: 

 • Indbygget kaffekværn
 • LatteCrema-system
 • Intuitiv brugerflade

Højdepunkter: 

 • Kan justere kaffens aroma 
 • Cremet mælkeskum 

Denne DeLonghi Magnifica Evo ECAM290.61.SB kaffemaskine med mælkeskummer sørger for, at du kan tilberede en lækker kop kaffe på blot et øjeblik.

Dette er en af de bedste kaffemaskiner på markedet, da du får en maskine med indbygget kaffekværn og et LatteCrema-system for lækkert mælkeskum. Når du har gæster, kan du servere en ekstra kop kaffe, for denne kaffemaskine med mælkeskummer kan producere to kopper kaffe på én og samme tid.

Maskinen er let at bruge, og den har en lydsvag og slidstærk kaffekværn. Med blot et enkelt tryk på en knap kan du male lige præcis den mængde kaffebønner, som giver en aromatisk kop espresso med perfekt crema.

Er det for dig ikke nok blot med en normal maskine, som kan brygge din kaffe. Så udforsk de mere avancerede modeller og typer, som byder på meget mere end bare en kop kaffe. Vi har en masse gode anbefalinger samlet her på en kaffemaskine med mælkeskummer.

Du kan derfor derhjemme øve dig på den helt luksuriøse og lækre cremede kaffe. På markedet finder du både kaffemaskiner med kværn og mælkeskummer, uden kværn samt store som små. På listen over nogle af de bedste mærker finder du Phillips, Nespresso og Smeg. Lad og komme til sagen, og få anbefalet dig lidt produkter.

Hvorfor vælge en kaffemaskine med mælkeskummer

En kaffemaskine med mælkeskummer er et perfekt valg, hvis du går op i en lækker kaffeoplevelse på arbejdspladsen eller derhjemme. Med en mælkeskummer kan du nemt tilføje mælkeskum til din kaffe, og det gør altså bare oplevelsen en smule mere ekstraordinær. 

Der findes mange forskellige modeller, når det kommer til en kaffemaskine med mælkeskummer. Der findes eksempelvis både en kaffemaskine med kværn og mælkeskummer samt en kapsel kaffemaskine med mælkeskummer. 

Der findes også de komplet fuldautomatiske espressomaskiner med mælkeskummer, og det er derfor op til dig at afgøre, hvilke model der passer bedst til netop dig og dine kaffe-behov. 

Vælg den rette kaffemaskine med mælkeskummer 

Der findes som sagt mange forskellige kaffemaskiner med mælkeskummer, og vi vil derfor gerne hjælpe dig med at finde ud af, hvilken model du bør vælge. Lad og guide dig herunder. 

Typen af kaffemaskine med mælk

Først og fremmest skal du gøre op med dig selv, hvilken maskine du ønsker. Skal du have fingrene i en fuldautomatisk kaffemaskine, en kaffemaskine med kværn og mælkeskummer eller måske en kapsel kaffemaskine med mælkeskummer?

Der er fordele og ulemper ved de forskellige varianter, og derfor bør du gøre dig overvejelser om, hvilke funktioner du ønsker, at din kaffemaskine med mælkeskummer skal have inden et køb. 

Størrelse på kaffemaskinen

Størrelsen på kaffemaskinen har selvfølgelig en betydning, for i de fleste tilfælde vil maskinen skulle stå fremme på køkkenbordet, og derfor bør du selvfølgelig tænke over, hvor meget plads du har.

Hvis du bor i en lille lejlighed eller eksempelvis et mindre sommerhus, så bør du nok overveje en kaffemaskine med en mælkeskummer, der er er en smule mindre. På den måde vil du både have plads til at kunne brygge en god kop kaffe, men samtidig bevare pladsen på køkkenbordet.

Design og look

Nogle personer går meget op i design og indretning, og derfor designet af en kaffemaskine med mælkeskummer også en stor betydning. Der findes et hav af modeller på markedet, og derfor kan du sagtens få en kaffemaskine med kværn og mælkeskummer, der passer perfekt ind i dit hjem og køkken.

Hvis du eksempelvis har et mere moderne køkken, så vil en kaffemaskine med mælkeskummer i et moderne look passer superfint ind. Hvis du har et sort eller hvidt køkken, så kan du også finde modeller, der matcher.

Maskinens funktioner

Inden du kaster dig ud i et køb af en kaffemaskine med mælkeskummer, så bør du også overveje, om der er nogle bestemte funktioner, som du ikke kan undvære. Det kan eksempelvis være, at du gerne vil kunne brygge to kopper kaffe på én enkelt gang. 

Det kan også være, at du gerne vil have en kaffemaskine med mælkeskummer, som oven i købet selv kværner kaffen. Det er selvfølgelig forskelligt fra person til person, hvilke funktioner man ønsker, at maskinen skal have. 

Typer af kaffe

Det er forskelligt, hvilken kaffe man foretrækker at drikke, og derfor bør du også vælge en kaffemaskine med mælkeskummer, der passer perfekt ift. din yndlingsdrik. Hvis du eksempelvis elsker kakao med cremet mælkeskum, så bør du gå efter en maskine, der også kan brygge den slags. Sæt dig ind i, hvilke typer drikke og kaffe den enkelte kaffemaskine med mælkeskummer kan brygge før et eventuelt køb. 

En god kop kaffe på arbejdspladsen

Det kan også være en god investering, at købe en kaffemaskine med mælkeskummer til arbejdspladsen, hvis du ønsker at gøre dine kolleager og medarbejdere glade.

En god kop kaffe med skum starter dagen pragtfuldt ud, og de fleste foretrækker en varm kop kaffe brygget på bedste vis. En kaffemaskine med mælkeskummer vil ikke kun glæde dine kollegaer og medarbejdere, det vil også bringe dem energi i løbet af en lang arbejdsdag.

Vi guider dig på vej

Vi håber, at du nu er blevet klogere på, hvilken kaffemaskine med mælkeskummer, du skal købe.

I sidste ende er det selvfølgelig helt op til dig at beslutte hvilken maskine, der passer bedst til dine behov, men gennem denne guide er du forhåbentligt blive klogere på, hvilke overvejelser du skal gøre inden et eventuelt køb.

I denne artikel

Angivelse af kilder og test

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 0 / 5. Optælling af stemmer: 0

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

cogclockmenu-circlecross-circle