Vores artikler er skrevet fra research og analyse af tests. Vi kan tjene en kommission, når der købes via et link. Læs mere >

Industri kaffemaskine - Find priser på enten brugt eller nyt

En industri kaffemaskine kan brygge alt mellem 30- 300 kopper om dagen. Den er derfor oplagt til en stor virksomhed eller arrangement. Den kan fås i flere forskellige udgaver, så du helt sikkert vil kunne finde en, som matcher dit behov.
Af 
Opdateret d.8. juni 2022
forsidebillede

Tænker du, at det kunne være fedt at brygge over 100 kopper kaffe ad gange - om det er til din arbejdsplads, kunder eller gæster? Der findes flere forskellige store kaffemaskiner og kaffeautomater at vælge imellem. Med en industri kaffemaskine kan du altid få en opfriskende kaffe - hele dagen lang.

Metodologi
Vores guides og artikel tager udgangspunkt i sammenfatning af anbefalinger, anmeldelser og kundeanbefalinger og ikke produkter, vi selv har testet. Læs mere
Vi holder os opdateret på nye versioner, og der kan være forbehold for prisændringer grundet tilbud, rabatter og kampagner.
Vores artikler er skrevet på baggrund af research og analyser af anmeldelser og test. Der er sponsoreret indhold på siden. Læs mere

Lav en stor mængde kaffe med en industri kaffemaskine

Hvis du er på udkig efter en industri kaffemaskine, anbefaler vi i denne artikel flere forskellige typer. Du finder blandt andet nye espressomaskiner, som kan producere op til 300 kopper og kan lave forskellige slags kaffer. Hvis du ønsker at spare penge, er det også muligt at købe en industri kaffemaskine brugt - vi guider dig nedenfor.

Bedst i test industri kaffemaskine:

Bedste samlet set: Nespresso Aguila 220 
Bedste samlet set: Animo Optibean 3 touch

I denne artikel

Erhverv eller ej, så er en industri kaffemaskine en god ide, hvis du gerne vil brygge kaffe i store mængder. Ofte oplever vi dog, at denne type af maskine købes til kontorer, arbejdspladser, byggepladser, caféer og andre erhvervsformål.

Priser på denne størrelse af maskine, som brygger op til flere kopper, varierer rigtig meget, men er ofte at finde i den dyre prisklasse. Uden at være på tilbud ligger de ofte på alt mellem 1.000-100.000 kr. Find derfor den maskine, der passer dine behov og præferencer, så du får mest ud af pengene. Det er også en mulighed at købe den brugt.

De bedste industri kaffemaskiner i 2022

Bedste samlet set

Nespresso Aguila 220

Prisklasse: 1.400 – 77.500 kr.

Type: Barista maskine

Funktioner: Kapacitet til 125 brugte kapsler

Fordele:

To bryghoveder til både sort kaffe og mælkebaserede drikke
Topmoderne teknologi
Integreret køleskab der rummer 5 liter frisk mælk

Specifikationer:

Ultraeffektiv energibesparende tilstand op til 95%
Kan både tilsluttes direkte vandtilførsel og vanddunke
Spar op til 150 kr. på brødristeren.
Fri fragt
God service

Hvorfor den er den bedste samlet set

Med denne Nespresso Aguila 220 industri kaffemaskine er du sikret kaffe af den bedste kvalitet til en god pris. Maskinen kan både leases og købes til fuld pris, og den har mange anvendelig funktioner, som bare må prøves. 

Først for fremmest fås maskinen med to bryghoveder, og den har plads til 125 bruge kapsler, hvilket selvfølgelig er en fordel, når I er mange, der bruger denne industri kaffemaskine hver eneste dag.

Derudover kan maskinen brygge alle typer kaffe med og uden mælk, og den kommer med et integreret køleskab, hvor der er plads til intet mindre end 5 liter frisk mælk. Dette er en maskine, der ikke kommer til at skuffe jer.


Læs mere om Philips HD2650/90 her
Bedste værdi

Animo Optibean 3 touch

Prisklasse: 1.253 – 45.000 kr.

Type: Automatisk kaffemaskine

Funktioner: 3 touch

Fordele:

Brygger en kop på 28 sekunder
Kan brygge kander
Kandebryg

Specifikationer:

Anvender hele bønner
Kan brygge ekstra store kopper
Energieffektiv drift
Spar op til 150 kr. på brødristeren.
Fri fragt
God service

Hvorfor den er den bedste værdi

Med denne geniale Animo Optibean 3 touch er der ingen tvivl om, at du vil have glade medarbejdere, der kan få slukket kaffetørsten. 

Denne model brygger god kaffe i den bedste kvalitet, og den er desuden nem at betjene og har et elegant og stilrent look. Det skal derudover siges, at modellen bruger hele bønner, og den er derfor helt perfekt til jer, der foretrækker italienske kaffespecialiteter. 

Denne industri kaffemaskine leveres med en touchskærm, og den fås derudover til en god pris, som også kan også leases over flere måneder.


Læs mere om Philips HD2650/90 her

Overvejelser inden køb af en industri kaffemaskine

Der er stor forskel på, hvad du, din virksomhed eller kontoret har brug for, når det kommer til industri kaffemaskiner. Nogle mener, at en stor filterkaffemaskine er godt nok, mens andre mener, at intet mindre end en baristakaffemaskine kan gøre det. 

Inden du begiver dig ud i et køb, bør du dog gøre dig nogle overvejelser om forskellige faktorer. 

Nødvendigheden

Inden du investerer i en helt ny industri kaffemaskine bør du vurdere, om der er behov for dette. Ethvert sted, hvor der serveres kaffe dagen lang, kan have brug for at investere i en industri kaffemaskine. 

Forskellen på en industri kaffemaskine og en normal maskine er, at der med en kaffemaskine til industri kan produceres rigtig store mængder kaffe på én dag - uden at gå på kompromis med kvaliteten. En stor kaffemaskine kan altså være en rigtig god investering, hvis I er et kontor eller en større virksomhed, hvor der er mange kaffe-elskende medarbejdere. 

Hvis du derimod driver et hotel, en café eller en restaurant, så kan det selvfølgelig også være en god idé med en kaffemaskine, der kan producere kaffe i store mængder. Her er det ofte en god idé at investere i en stor espressomaskine, så gæsterne får en skøn oplevelse, når de smager kaffen.  

Størrelsen

Forinden et køb bør du også vurdere, hvor meget plads I har at gøre godt med. Har I et stort kontor med et helt rum afsat til kaffemaskine og køkken, eller ejer du en lille café, hvor pladsen er trang? Dette har selvfølgelig en væsentlig betydning for, hvilken industri kaffemaskine du skal investere i. 

Pris

Det er ikke en hemmelighed, at de helt store industri kaffemaskiner kan komme op og koste et stort beløb. Du bør derfor overveje, hvilken maskine der er behov for. Det er nemlig meget ærgerligt at have investeret en hel masse penge i en maskine, der ikke bliver brugt. 

Derudover skal det siges, at det indimellem kan være en god idé at tegne et abonnement hos en virksomhed, der sælger industri kaffemaskine, for på den måde kan man få sikret, at der både foretages service og nogle firmaer leverer også kaffen direkte til jeres dør, hvilket er en bekvem og nem løsning. 

Nogle vælger også at købe en brugt industri kaffemaskine, hvilket kan være en god løsning. Her er det dog væsentligt at være helt sikker på, at produktet er i god stand, inden pengene overføres.

Type af kaffemaskine

Det er ikke kun størrelsen og nødvendigheden af en industri kaffemaskine, der bør afgøre, hvilken maskine du skal købe. Det er meget forskelligt, hvilken type kaffemaskine man foretrækker, og hver enkelt model kan forskellige ting og har forskellige funktioner. 

Lad os tage dig igennem hvilke kaffemaskiner til industri, du kan vælge imellem.

Espressomaskinen

Som nævnt ovenfor vælger de fleste en industri kaffemaskine, som er en espressomaskine, hvis der eksempelvis skal laves lækker kaffe på en café eller en restaurant. Ved en espressomaskine til industri tvinges vand under tryk nær kogepunktet ud gennem det der kaldes en puck. 

Vandet tvinges gennem malet kaffe og et filter, og dermed produceres en espresso. Herefter kan man så skumme mælk, som kan tilføjes til kaffen efterfølgende. De fleste espressomaskiner har også en hane, der kan tilføje kogende vand til kaffen, sådan at man eksempelvis kan lave en americano. 

Ved denne type industri kaffemaskine får man en kaffe, der er koncentreret i både smag og konsistens, og der forekommer ofte et fint lag af gylden skum på toppen. Smagen ændres alt efter, hvor hårdt kaffen stampes, og bønnerne, finheden og ristningen af kaffen har også en betydning. 

Fuldautomatisk industri kaffemaskine

Du har helt sikkert set den på de fleste kontorerer - den fuldautomatiske kaffemaskine, som medarbejderne ofte samles ved om morgenen. Denne maskine er smart, da man blot ved et enkelt tryk kan lave en god, varm kop kaffe dagen lang. 

De fleste automatiske kaffemaskiner til industri kan også producere kakao eller chai latte, hvilket er skønt for de medarbejdere, der eksempelvis ikke kan lade eller ikke kan tåle koffein. 

Hos flere forskellige virksomheder, såsom BKI, kan man lave en serviceaftale eller tegne et abonnement, hvor man på den måde er sikret hurtig service, udskiftning af reservedele, akut hjælp ved driftstop mm. Dette kan være anvendeligt for jer, der har en stor virksomhed med kaffemaskiner til industri, der bare skal fungere året rundt. 

Hvis du derimod er på jagt efter en lille kaffemaskine, så kan du også se vores test af de bedste modeller på markedet.

 

Angivelse af kilder og test

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 0 / 5. Optælling af stemmer: 0

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

cogclockarrow-rightmenu-circlecross-circle