Vores artikler er skrevet fra research og analyse af tests. Vi kan tjene en kommission, når der købes via et link. Læs mere >

Fuldautomatisk kaffemaskine med kværn - Bedst i test 2022

Med en fuldautomatisk kaffemaskine slipper du for alt besværet ved at brygge kaffe. Ofte skal du her blot trykke på én enkelt knap og se maskinen lave lige den kaffe, du foretrækker - hurtigt og nemt.
Af 
Opdateret d.20. juni 2022
Fuldautomatisk kaffemaskine med kværn - Bedste i test

Denne espressomaskine vil klare hele brygningen, da den har automatiserede processer og forudindstillede kaffedrikke. Den er derfor super nem at bruge, da den har sin egen bønnebeholder, hvor den selv doserer, kværner og stamper kaffen. Du skal blot vælge din yndlings kaffe og trykke på en enkelt knap.

Metodologi
Vores guides og artikel tager udgangspunkt i sammenfatning af anbefalinger, anmeldelser og kundeanbefalinger og ikke produkter, vi selv har testet. Læs mere
Vi holder os opdateret på nye versioner, og der kan være forbehold for prisændringer grundet tilbud, rabatter og kampagner.
Vores artikler er skrevet på baggrund af research og analyser af anmeldelser og test. Der er sponsoreret indhold på siden. Læs mere

Lav kaffe uden besvær med en fuldautomatiske kaffemaskine

I denne artikel kommer vi rundt om alle de vigtigste forskelle, funktioner, typer samt test af fuldautomatiske kaffemaskiner med kværn, der findes på markedet. Vi håber derfor, at du bliver klogere på, hvilken type og model som kan dække alle dine behov, og som samtidig passer til dit budget.

Bedst i test fuldautomatisk kaffemaskine med kværn:

I denne artikel

Når du skal finde den næste kaffemaskine, som du skal have i dit køkken eller på arbejdet, så er der nogle få ting og elementer, som du kan holde øje med i udvælgelsen af en fuldautomatisk kaffemaskine til dine behov. Vi har samlet et udvalg af de bedste i test.

En maskine af denne type er smart til dig, der ønsker kaffen brygget uden den helt store indsats fra dig. Du kan på flere maskiner også indstille forud med forskellige typer af kaffe, så den brygger præcis den version og mængde, du ønsker. Du kan både få en fuldautomatisk kaffemaskine med kværn eller uden.

Bedst i test fuldautomatisk kaffemaskine:

bedste fuldautomatisk kaffemaskine med kværn i test
Bedste samlet set

DeLonghi ECAM 350.75 – Fuldautomatisk model

Prisklasse: 5400 - 5800 kr.

Funktioner: Kan lave specialkaffer

Type: Komplet fuldautomatisk kaffemaskine med kværn

Fordele:

Nem at betjene
Kan lave flere specialkaffer
Moderne design

Ulemper

Vandbeholder skal ofte fyldes op
Fuldautomatisk kaffemaskine med kværn til kontoret
Fri fragt.
God service.
30 dage returret.

Hvorfor DeLonghi ECAM 350.75 er den bedste samlet set

Denne komplet fuldautomatiske kaffemaskine er helt perfekt til dig, der ønsker en god kop kaffe uden det store besvær. 

Modellen er en af de bedste kaffemaskiner med kværn i test, og maskinen kan automatisk skumme mælken, så man behøver ikke male bønnerne selv, da kværnen klarer arbejdet for dig. 

Derudover skal det siges, at man frit kan indstille størrelse og styrke, som giver lige netop den smagsvariant, som passer til de individelle smagsløg. DeLonghi ECAM 350.75 har desuden 5 forskellige programmerbare kaffestyrker.


Læs mere om produktet her
bedste fuldautomatisk kaffemaskine med kværn til arbejdspladsen
Bedste luksusmodel

Siemens EQ.9 Plus automatisk espressomaskine TI9573X1RW

Prisklasse: 11.900-19.600 kr.

Funktioner: Integreret mælkeskummer og to bønnebeholdere

Type: Multifunktionel og automatisk maskine med kværn

Fordele:

2 separate bønnebeholdere
Indbygget mælkeskummer
Stilrent design
OneTouch TFT-display

Ulemper

Fylder en del
Fri fragt.
God service.
30 dage returret.

Hvorfor Siemens EQ.9 Plus er den bedste luksusmodel set

Anmeldere giver denne fuldautomatiske kaffemaskine topkarakter, da den brygger en fremragende kop kaffe, som kræver minimal indsats fra dig. Siemens EQ.9 Plus Connect s500 er en automatisk espressomaskine, da den klarer hele bryggeprocessen automatisk. Man brygger kaffe med et enkelt tryk, og man kan tilpasse kaffen efter ens ønsker og behov.

Maskinen er forsynet med en mælkeskummer, og ønsker man at brygge hele to kopper samtidig, så er dette også en mulighed. 

Vandbeholderen rummer 2,3 liter vand, og espressomaskinen har 2 separate bønnebeholdere med hver sin kaffekværn, så du kan skife mellen 2 forskellige kaffetyper ved forskellige kaffedrikke, hvilket er smart, hvis I er flere derhjemme, der ønsker kaffe med jeres favoritbønner.


Læs mere om produktet her
bedste fuldautomatisk kaffemaskine med kværn til arbejdspladsen
Bedste samlet set

Sage the Bambino Plus SES500BSS espressomaskine

Prisklasse: 3200 - 3900 kr.

Funktioner: Mælkeskummer og hurtig opvarmning

Type: Smart lille espressomaskine med kværn

Fordele:

Opvarmning på blot 3 sekunder
Udstyret med mælkeskummer
Fremstillet i rustfrit stål

Ulemper

Kan kun brygge en kop ad gangen
Fri fragt.
God service.
30 dage returret.

Hvorfor Sage the Bambino Plus er den bedste luksusmodel set

Denne Bambino Plus Espressomaskine fra mærket Sage er helt klart noget for dig, der ønsker friskkværnet kaffe af topkvalitet. Dog skal det siges, at denne kaffemaskine ikke er komplet fuldautomatisk, da man skal stampe bønnerne selv og skumme mælken, men den er ideel til dig, der elsker at nørde med en god kop kaffe.


Læs mere om produktet her

Derfor bør du vælge en fuldautomatisk kaffemaskine med kværn

Der er flere forskellige fordele ved en fuldautomatisk kaffemaskine med kværn. Med en sådan maskine har du alt samlet på ét sted, og du kan dermed på kort tid brygge en rigtig god kop kaffe uden det store besvær.

Derudover kværner en kaffemaskine med kværn først bønnerne, når du skal have brygget kaffen, og det giver en særlig smagsoplevelse, som du ikke kan opnå, hvis du benytter formalede bønner. Din kaffe vil dermed altid være helt frisk og lækker, hvilket er skønt, hvis du er en person, der ofte nyder en kop kaffe i løbet af dagen.

Hvad skal du tænke over, inden du køber en fuldautomatisk kaffemaskine med kværn?

En kaffemaskine er ikke altid helt billig, og derfor er der selvfølgelig forskellige elementer, som du bør tænke over, inden du går ud og investerer en masse penge.

Kaffemaskinens udseende

Det er meget individuelt hvor stor betydning kaffemaskinens design har. Man kan få mange forskellige modeller og designs, når det kommer til en fuldautomatisk kaffemaskine med kværn, og du bør derfor gøre op med dig selv, hvilket look du ønsker at gå efter.

Du kan eksempelvis få kaffemaskiner i forskellige designs, og nogle bestemte maskiner kan også integreres i køkkenet. En del kaffemaskiner står dog fremme på køkkenbordet, og her foretrækker nogle, at designet matcher køkkenet i både stil og farve.

Du kan både få en kaffemaskine med kværn med et mere moderne look, men der findes også mange retro modeller på markedet, hvis du har et ældre køkken.

Prisen på maskinen

Du bør selvfølgelig gøre op med dig selv, hvor mange penge du har mulighed for at bruge på en ny fuldautomatisk kaffemaskine med kværn til dit køkken. Prisen kan variere meget fra brand til brand, og prisen kan i visse tilfælde også have en betydning, når det kommer til maskinens kvalitet. Det skal dog siges, at man indimellem kan finde rigtig gode kaffemaskiner på tilbud, så det er bare om at holde øje med de enkelte modeller i vores test.

Det kan indimellem være en god idé at starte ud med at afprøve en billigere model, hvis du ikke er helt sikker på, om du kommer til at få brugt en fuldautomatisk kaffemaskine. Et andet tip er at besøge en forhandler inden køb, da dette kan give dig en bedre indsigt i, hvordan maskinen ser ud og virker.

Kaffemaskinens størrelse

Som tidligere nævnt har kaffemaskinens størrelse selvfølgelig en betydning, for en fuldautomatisk kaffemaskine med kværn står fremme på køkkenbordet hos de fleste, og her er det altså ikke udelukkende udseendet, der spiller ind.

Det er selvfølgelig relevant at overveje, hvor meget plads du har i dit køkken, for dette er afgørende for, om du skal på jagt efter en lille eller stor model. Der er heldigvis rigtig mange kaffemaskiner med kværn på markedet, hvilket også betyder, at du snildt kan finde en kaffemaskine med kværn, der passer ind i lige netop dit køkken.

Funktioner og brug af kaffemaskine

Inden du går ud og poster penge en fuldautomatisk kaffemaskine med kværn fra denne test, så anbefaler vi, at du sætter dig ind i, hvilke funktioner du har brug for.

Er du en rigtig kaffe-nørd, der ønsker at forbedre dine barista-evner? Så kan det være, at du bør overveje en kaffemaskine med kværn med flere funktioner, og hvor du eventuelt har mulighed for selv at dosere og fylde skum på kaffen. Skal maskinen blot kunne lave en kop god, simpel kaffe? Så kan det være, at du bør gå efter en mere du gå efter en mere simpel model.

Valg af de rette kaffebønner

Hvis du overvejer at købe en fuldautomatisk kaffemaskine med kværn, så bør du også gå på jagt efter de rette bønner, og her er der nogle forskellige ting, som du bør være opmærksom på, inden du blot køber de billigste på tilbud.

Som Whiteaway.com skriver afhænger smagen på kaffen nemlig af bønnerne. Bestemte områder laver bønner med forskellige aromaer, og du bør selvfølgelig gå efter de bønner til din kaffemaskine, der passer allerbedst ind i din individuelle smag.

Kaffebønnerne skal helt være så friske som muligt, og bønnerne smager bedst inden for 3 måneder efter ristning. Du får den allerbedste smag, hvis du anvender kaffebønnerne blot 1 til 3 uger efter ristningen, men det kan være virkelig svært at finde så frisk kaffe - medmindre du køber dine bønner hos en specialist.

Opbevar kaffen korrekt

National Coffee Association pointerer, at kaffebønnernes værste fjende er lys, fugt, varme og ilt. Hvis du ønsker den bedste kaffe med en fuldautomatisk kaffemaskine med kværn er det altså væsentligt, at du forsøger at opbevare dine kaffebønner, som beskrevet nedenfor.

For at holde på bønnernes smag, bør du opbevare dem i en lufttæt beholder ved stuetemperatur. Kaffebønner kan være smukke at se på, men du bør ikke have dem i en gennemsigtig beholder, da lys også påvirker bønnerne og dermed smagen af din kaffe.

Det skal også siges, at det er bedst at opbevare bønnerne mørkt og koldt, og derfor bør du ikke stille bønnerne tæt ved ovn og andre varme elementer.

Rigtig mange opbevarer blot kaffen i den pakning, som den kommer i, og sætter en elastik eller klips på posen, men det er faktisk en skam. Bønnerne forbliver nemlig langt mere friske, hvis de lægges i en beholder, som er lufttæt.

Køb også den rigtige mængde kaffe, for det er bedre du køber små mængder kaffe, hvis du ikke drikker så meget, da bønnerne dermed forbliver mere friske

Fuldautomatisk kaffemaskine med kværn på kontoret

Måske er du egentlig slet ikke på jagt efter en fuldautomatisk kaffemaskine til køkkenet derhjemme?

En kaffemaskine på kontoret kan også frembringe stor glæde hos medarbejderne - og specielt hvis det er en kaffemaskine, der brygger den bedste kaffe. Med en fuldautomatisk kaffemaskine kan dine medarbejdere nemt og hurtigt brygge en frisk kop kaffe, hvilket er en fordel i en travl hverdag.

En god kop kaffe på kontoret kan give dine medarbejdere mere nydelse, og det er derfor værd at overveje, om der burde investeres i en god og fuldautomatisk kaffemaskine med kværn fra vores test til kontoret, så dine kollegaer kan få en rigtig god start på dagen hver morgen.

Det skal også siges, at de fleste folk har forskellige favoritter, når det kommer til valg af kaffe, og med en fuldautomatisk kaffemaskine kan den enkelte vælge lige netop dén kaffe, der falder bedst ind i den individuelle smag.

Angivelse af kilder og test

  1. National Coffee Association - se kilde her.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 0 / 5. Optælling af stemmer: 0

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

cogclockarrow-rightmenu-circlecross-circle