Tesla leasing - Se pris, rækkevide, erhvervs- og privatleasing

Har du overvejet at prøve Tesla leasing? De smarte elbiler har en fænomenal rækkevidde, høj fart, lækkert design og fåes til en pris, som næsten er for god til at være sand. Vi tilbyder både privatleasing og erhvervsleasing med prisgaranti og fri kilometer.
I samarbejde med Mooly ApS

Hvorfor vælge Tesla leasing?

Med Tesla leasing kan du køre i elbil, der på alle måder lever op til sit ry. Det er en elbil udover det sædvanlige, der med dens rækkevidde matcher de fleste behov. Bilen er lidt af et mesterværk i sig selv, og adskiller sig fra mange andre mærker med det fantastiske design og indbyggede teknologi. 


Mange mener, at Tesla er fremtiden, og at det bare gælder om at hoppe med på bølgen. Om det er Tesla model 3 leasing, tesla model s leasing,  eller en af de andre modeller der frister, kan du finde din drømmebil. Uanset hvilken model du afprøver, kan du være sikker på, at få en suveræn køreoplevelse.

Læs også Volvo elbil leasing, BMW elbil leasing eller elbil leasing. 

Bilmærke og modelTesla Model YTesla Model 3Tesla Model 3Tesla Model XTesla Model XTesla Model Y
Udbetaling ex. moms30.000 kr. 50.000 kr.25.000 kr.28.000 kr.50.000 kr.58.000 kr.45.000 kr.
Månedlig ydelse ex. moms1.995 kr.2.700 kr.1.695 kr.1.895 kr.2.468 kr.2.995 kr.2.325 kr.
Halvårligt grøn ejerafgift370 kr.370 kr.370 kr.370 kr.370 kr.370 kr.370 kr.
Samlet omkostninger (Minus brændstof og forsikring)54.680 kr. 83.140 kr.46.080 kr.51.48080.356 kr.94.680 kr.73.640 kr.
tesla rækkevidde

Tesla privatleasing

Med Tesla privatleasing føles bilen som din egen, selvom du kun lejer den i en begrænset periode. Dette er derfor løsningen for dig, der ønsker at prøve bilen af, inden at gøre et eventuelt køb. 

Der er mange fordele at finde ved Tesla leasing. Du slipper for det bøvl, der følger med som bilejer, og kan læne dig tilbage og nyde bilen i fulde drag, uden at stresse over værditab, videresalg og meget andet. Tesla privatleasing medfører stor fleksibilitet, og føles som at have sin egen bil til rådighed. 

Læs også leasing tilbud og leasing af brugt bil. 

Tesla erhvervsleasing

Kører du meget arbejdsrelateret kørsel? Så prøv de mange fordele med Tesla erhvervsleasing. Denne aftale adskiller privat og erhvervskørsel, hvilket kan være en økonomisk fordel. 

En grønnere fremtid

Med Tesla leasing bliver du en del af en grønnere fremtid, hvor bæredygtige biler dominerer vejene. Med en elbil bliver der udledt mindre CO2, så du kan nyde den gode rækkevide, uden at få dårlig samvittighed.

Lær om, hvad det koster at lade en elbil, samt find muligheder for elbil parkering i København her.

privatleasing af tesla

Få fingrene i leasing af Tesla

Gennem leasing af Tesla, kan du med mere fleksibel økonomisk mulighed køre rundt i den dejlige elbil. Det gælder både med privatleasing og erhvervsleasing. Der er mange selskaber, som tilbyder denne elbil og forskellige modeller.

Du kan bl.a. hos Mooly.dk finde en masse god rådgivning såvel som privatleasing Tesla model Y eller model 3. Deres leasing pris er virkelig fordelagtig. En pris herpå kan du, hos dem, finde helt ned til 1.795 kr. md. for eksempelvis en Model 3.

Er du mere til denne elbil dele af året, så er der også mulighed for det gennem det såkaldte sæsonleasing, som vi kommer nærmere omkring i næste afsnit.

Sæsonleasing af en Model Y

Flere og flere benytter sig af den såkaldte sæsonleasing, som giver mulighed for at forbrugere kan foretage leasing af Tesla model Y, Model 3 eller andre dele af året. Har du derfor lyst til at køre i denne bil i 4 måneder over sommeren og en SUV resten af året, så kan du køre i denne elbil i 4 måneder, men afbetale hele året.

Det giver derfor en lavere månedlig ydelse, og derfor også større fleksibilitet. Derudover betaler man kun afgifter i de "aktive" måneder af leasingperioden. Det er muligt fordi man ved flexleasing Tesla kan nøjes med at betale afgifter i disse måneder. Sæsonleasing benyttes ofte i sammenhæng med sportsvogne, cabriolet osv.

Det giver dig en rigtig god pris på en bil, som ellers kun have været dyr. Denne leasingform gælder uanset om du er ude efter denne Amerikanske nye model, eller om du er ude efter en anden brugt bil.

tesla model 3 leasing

FAQ - VW leasing

Hvad er fordelene ved Tesla privatleasing?

Tesla privatleasing har mange fordele, og bilen føles herudover som din egen. Du får nemlig en bil til rådighed, som du betaler et fast månedligt beløb for. Men uden at skulle bekymre dig om værditab, videresalg, service og meget andet.

 

Er Tesla easing en god deal?

Ja, med Tesla leasing kan du køre i en fænomenal elbil, der er kendt for sit innovative design og teknologi. Bilerne har lang rækkevidde, er mere bæredygtige og fåes til en god pris.

 

Hvad er Tesla erhvervsleasing? 

Denne løsning er for dig, der både kører meget privat og erhvervs-relateret kørsel, og ønsker at dele udgifterne op i to kategorier. Dette giver en række fordele, hvor din arbejdsgiver betaler for de fleste udgifter.

 

Er det sikkert at vælge Tesla leasing? 

Ja, du kan sagtens prøve Tesla leasing af, uden at bekymre dig. Med mange aftaler ved du præcist, hvad du skal betale om måneden, og du slipper derfor for uforudsete udgifter.

Angivelse af kilder og test

  1. caranddriver.com kommer med råd til leasing af brugte biler
  2. Topgear.com har udvalgt året 20 bedste elbiler

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 4

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

menu-circlecross-circle