Vi opnår kommision via links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Tekstforfatning - Skab værdi på dit website med copywriting

Som selvstændig hjemmeside- eller webshopejer er det vigtigt at prioriterer at formidle din virksomhed med den rette tekstforfatning på dine side. Det giver ikke bare en god formidling, men tekster er indenfor arbejdet med søgemaskineoptimering essentielt for succes.
Af 
maler Frederiksberg

Har du ikke (også) en tekstforfatter gemt i maven, kan det derfor være en fordel at udlicitere tekstforfatning af din hjemmeside eller webshop til professionelle.

Hos PK Medier varetager vi en bred palette af opgaver indenfor netop tekstforfatning, og vores dygtige tekstforfattere sidder klar til at hjælpe dig.

Mere end bare ord

Det er måske bare ord, tænker du. Men netop de ord du vælger at beskrive din forretning med, de ord, som er de første dine (potentielle) kunder møder, når de klikker sig ind på din hjemmeside eller webshop, de ord, kan være helt afgørende for din forretning.

De er, sammen med det øvrige indhold på din hjemmeside eller webshop, med til at skabe værdi for dit brand - og ikke mindst den røde tråd (eller mangel på samme).

Tekstforfatning er derfor en opgave, der bør priorities, hvis du vil have succes med din hjemmeside eller webshop.

 

Få styr på det tekniske indenfor tekstfornatning

Hos PK Medier har vi mange års erfaring indenfor tekstforfatning - og vores dygtige team af inkarnerede ordsmede ved, hvad der virker. For ét er nemlig selve teksten, der skal være i overensstemmelse med dit øvrige brand.

Noget andet er teknikken bag - og dét er en historie for sig.

Skal vi stå for tekstforfatningen til din hjemmesid, er alle vores tekster nemlig også funderet i, hvad der virker.

Og hér er det ofte Google, der sætter spillereglerne. Skal din hjemmeside eller webshop have succes på Google, skal flere tekniske elementer nemlig være i sync med måden, hvorpå Googles forunderlige algoritmer læser dine tekster.

Den del af teknikken kan du blive meget klogere på i vores blogindlæg om SEO.

 

Tekstforfatning er en vigtig faktor i markedsføring, da det typisk vil være gennem tekst at målgruppen får informationer om dit projekt. Det giver derfor god mening at investere tid og evt. også penge i at være på øverste hylde når det kommer til tekstforfatning. 

email marketing nyhedsbreve

Hvilke typer tekstforfatning hjælper vi med?

Hos PK Medier varetager vi en bred palette af forskellige opgaver inden for tekstforfatning.

Vores dygtige tekstforfattere har hver især specialer, der kan hjælpe dig i mål, uanset hvad dit behov er. Nedenfor kan du læse lidt om, hvilke opgaver, vi blandt andet varetager indenfor tekstforfatning.

Hjemmesidetekster

Førstehåndsindtrykket er ofte det vigtigste. Det gælder også, når dine (potentielle) kunder besøger din hjemmeside eller webshop.

En undersøgelse viser blandt andet, at brugere forlader websites i løbet af 10-20 sekunder, hvis siden ikke opfylder deres behov eller ikke leverer den ønskede værdi.

Derfor er teksterne til din hjemmeside altafgørende for, hvordan kunderne aflæser og forstår din forretning. Tekstforfatning er med andre ord det hele værd.

SEO-tekster

Vil du have succes med din hjemmeside på Google, er det helt afgørende, at dine hjemmesidetekster er optimerede efter Googles algoritmer.

Det indebærer flere teknikaliteter, som vi er eksperter indenfor. Ønsker du at din hjemmeside skal blive læst af Google, er vi derfor de rette at kontakte.

Nyhedsbreve

Endnu en opgave til din evige to-do liste. Nyhedsbreve kan være en fordelagtig kanal til at ramme dine kunder med eksempelvis vigtige budskaber eller kampagner.

Skal teksten være sælgende og fejlfri, kan det dog være en tidskrævende opgave på listen. Lad os står for tekstforfatningen og skrive brevene for dig.

Retskrivning

Vil du overbevise din (potentielle) kunder, skal dine tekster helst være fejlfrie og velformulerede. Har du skrevet en tekst, men ønsker du sparring eller et grammatisk øje på teksten, retter vi dem gerne til for dig.

Skal vi hjælpe dig med tekstforfatning?

Det kribler allerede i fingrene på vores dygtige ordsmede, der sidder klar til at hjælpe dig med teksterne til din hjemmeside eller webshop.

Vi kan derfor også levere dine tekster indenfor kort tid - og overholder naturligvis altid de aftalte rammer.

Er du interesserede i at høre mere, så kontakt os endelig for en uforpligtende samtale og snak om dine ønsker og behov.

automationsflow - email marketing

Hvordan skriver man en fængende tekst? Det kan være svært at gennemskue, men noget der er vigtigt, er at bruge varieret sprog og undgå stavefejl, da det forstyrrer øjet og læserytmen. 

YouTube video

FAQ om tekstforfatning

Hvad er tekstforfatning?
Generelt betyder tekstforfatning at sammensætte og nedskrive en tekst. Det kan både være til bøger, flyers, taler og meget andet. Tekstforfatning i en marketings sammenhæng indebærer ofte de tekststykker din hjemmeside eller workshop består af.
Hvorfor er tekstforfatning vigtigt?
Din beskrivelse af dit brand og dine produkter er vigtig for forståelsen af din virksomhed. Måden du beskriver dig og din virksomhed på, er utrolig vigtig. Det er essentielt at have en tekst, der er grammatisk korrekt og spændende, for at imødekomme læseren og tiltrække kunder. Det er også en klar fordel og anbefaling at kombinere din tekst med billeder, video og andet grafisk materiale.
Hvad kan jeg bruge det til?
Du kan bruge tekstforfatning til at skabe opmærksomhed og mere interesse for dine kunder omkring din hjemmeside og give dybere forståelse for dit koncept. Det er ofte det første, dine kunder ser, når de klikker ind på din hjemmeside, så det skal være fængende og interessant at læse.
Hvordan bliver jeg god til tekstforfatning?
Hvis dine kunders opmærksomhed skal fanges, skal teksten både være spændende, informerende og fejlfri. Prøv at undgå stavefejl, og vær opmærksom på brug af sprog. Skriv som om, du taler til kunden. Hvis det lyder som en svær opgave, kan du kontakte et bureau, der arbejder med tekstforfatning.

Angivelse af kilder og test

  1. growthmarketinggenie.com - læs deres tips her. 
  2. elegantthemes.com - Se deres bedste tips her.-

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 4

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

chevron-downmenu-circlecross-circle