Vi opnår kommision via links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Studiepraktik - Praktik på en videregående uddannelse

Der kan være mange gode grunde til at vælge at gå i studiepraktik. Det er altafgørende for mange studerende at skabe bro mellem teori og praksis, hvor dette netop er vigtigt for den individuelle læring. Du får nemlig i løbet af ganske få dage mulighed for at opleve, hvordan det er at være studerende på universitetet, og du får et indtryk af, hvad det er, du kan forvente dig, når du søger videre fra gymnasiet.
Af 
Praktik i København

Er du i tvivl om, hvor du skal søge hen efter gymnasiet, når det store valg skal tages om, hvad det egentlig er, du skal resten af livet? Der kan være mange grunde til, at du ikke ved, hvad du skal eller du er nervøs for, hvad fremtiden bringer, og det er helt normalt.

Med studiepraktik får du muligheden for at prøve af, hvad det vil sige at være studerende på universitet. Du får indblik i, hvad miljøet kan og hvordan det er at begå sig på universitettet. Desuden giver studiepraktik dig også et indblik i, hvad du kan forvente i forhold til det faglige.

Fokus på fremtiden

Måske har du gået og drømt om at skulle læse noget bestemt - måske matematik eller jura -, men så er du pludselig kommet i tvivl, eller du har set en ny mulighed, som også lyder interessant. Du kan med studiepraktik prøve dine ideer af og se, om det overhovedet er noget for dig.

Studepraktik kan således give dig nogle ledetråde til, hvad du kan forvente, og du kan få ro i maven omkring, hvad det er du skal med dit liv og din fremtid. Det er okay at være i tvivl, og det er også okay ikke at vide, hvad du skal, når du er færdig på gymnasiet.

Prøv studiepraktik

Hvert år vil du i efteråret kunne prøve universitetet af ved hjælp af studiepraktik. Du sender blot en ansøgning til det ønskede universitet eller studie, og så vil du i løbet af kort tid få at vide, om du har fået tilbudt en plads. Studiepraktik varer typisk 3-5 dage og er en læringsrig proces, du ikke må gå glip af.

Hvis du trives du i et ungt og energisk arbejdsmiljø, hvor der er højt til loftet og store ambitioner, så er vi måske et match!

Tøv ikke med at sende en ansøgning til kontakt@pkmedier.dk.

Vi indkalder løbende til samtaler, så send din ansøgning hurtigst muligt.

Angivelse af kilder og test

  1. Indeed - Se hvordan man skriver en praktikansøgning.
  2. Novo Resume - Eksempler på en praktikansøgning.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 4

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

menu-circlecross-circle