Studentermedhjælper
til digital marketing

Har du lyst til at skrive digitalt indhold, prøve kræfter med projekteksekvering og være med til at udarbejde contentplaner? Så er du måske vores nye studentermedhjælper.

Har du flair for marketing og kommunikation?

Hos PK Medier søger vi en kreativ og velskrivende studentermedhjælper med flair for kommunikation og marketing. Du er på hjemmebane, når det handler om at skrive og skabe digitalt indhold til SoMe og web, du brænder for at formidle og har lyst til at blive del af en virksomhed med gode muligheder for at vokse i stillingen.

Primære arbejdsopgaver som studentermedhjælper

Du kommer bl.a. til at arbejde med disse brands
Er du vores nye kollega?

En af de vigtigste forudsætninger for at blive succesfuld i stillingen som studentermedhjælper er at du brænder for marketing og kommunikation, er skriveglad, god til at formulere dig grammatisk korrekt og er kreativt tænkende.

I stillingen som studentermedhjælper hos PK Medier kommer du til at arbejde med mange forskellige kunder og spændende brands. Det er derfor vigtigt, at du er omstillingsparat og kan udarbejde tekster og kreativt indhold, der er tilpasset forskellige brancher og målgrupper, og som er i tråd med kundens ønsker og præferencer. Det er derudover en fordel, hvis du også har gode kommunikative og grammatiske evner på engelsk.

Vi forestiller os, at du:
Hvad tilbyder vi?

Jobbet er ca. 15 timer om ugen med en timeløn på 150 kr.,  fordelt over to eller flere dage. 

Hos PK Medier er vi stolte nørder med hver vores ekspertområde. Du kan derfor forvente at indgå i et ambitiøst arbejdsmiljø med fantastiske kollegaer. Vi er en virksomhed i rivende udvikling, der altid sigter efter at være på forkant med nyhederne inden for online marketing og særligt, hvordan vores kunder kan udnytte deres digitale potentiale bedst muligt.

Vi har base i store og rummelige lokaler på Amager – nærmere bestemt på Strandlodsvej. Tonen er kammeratlig og uformel, og vi sætter arbejdsglæde og kollegakarma højt. Din personlige og faglige udvikling vil altid være i fokus, når du sammen med dine nye kollegaer bliver en vigtig del af at skabe medrivende digitalt indhold.

Skrives vi ved?

Har vi fanget din interesse eller vil du have yderligere information? Så send din ansøgning og cv til juliane@pkmedier.dk – og har du uddybende spørgsmål kan du kontakte os på samme mail.

Opstart er hurtigst muligt – vi indkalder derfor løbende til samtale, til den rette kandidat er fundet.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Dine kommende kollegaer

Vi bruger cookies

Vi bruger cookies på siden for at forbedre din brugeroplevelse af hjemmesiden. Det sker ved at indsamle data om brugen af hjemmesiden, så vi kan tilpasse og optimere hjemmesiden.