Social Media Manager (fuldtid)

Har du styr på business manager og content til sociale medier? Forstår du dig på algoritmerne og interesserer dig for de nyeste digitale trends? Så er du måske vores nye Social Media Manager.

Brænder du for digital markedsføring?

Hos PK Medier har vi fuld fart på, og derfor søger vi lige nu en erfaren Social Media Manager til vores team. I samarbejde med dine kollegaer, vil du blive ansvarlig for at udvikle kreativt og engagerende indhold til social i tekst og billeder samt skabe kampagner, der effektivt engagerer målgruppen.

Profil og ansvarsområder

Vi leder efter en Social Media Manager, der har  faglighed og personlige interesse inden for digital markedsføring med alt, hvad det indebærer af community management, kreativ udvikling af indhold og koncepter.

Du er først og fremmest initiativrig. Du er handlekraftigt, sætter ting i værk og drives af at nå i mål. Du er energisk, selvkørende og resultatorienteret. Du er en kommercielt tænkende person, der kan skrive fængende og engagerende tekster på dansk/engelsk. Du sætter ikke kun en dyd i at få den skæve og kreative idé, men har lige så meget fokus og gåpåmod, når det kommer til at føre den ud i livet i praksis.

Derfor vil det være en fordel, hvis du kan arbejde i Photoshop, så du hurtigt kan tilrette opslag til de rette formater eller udarbejde mock-ups af dine content ideer. 

Du kommer bl.a. til at arbejde med disse brands
Primære arbejdsopgaver som Social Media Manager
Vi forventer, at du har:
Hvad tilbyder vi?

Hos PK Medier er vi stolte nørder med hver vores ekspertområde. Du kan i stillingen som Social Media Manager forvente at indgå i et ambitiøst arbejdsmiljø med fantastiske kollegaer. Vi er en virksomhed i udvikling og vil altid være på forkant med nyhederne inden for online marketing og særligt, hvordan vores kunder kan udnytte de sociale medier her især Facebook og instagram

Vi har base på Bredgade midt i København og er en dynamisk virksomhed, som konstant stræber efter at opnå stærke resultater i et konkurrencepræget marked. Tonen er kammeratlig og uformel og der er fart på og stor entusiasme omkring vores arbejde. Vi sætter arbejdsglæde og kollegakarma højt, og din personlige og faglige udvikling vil være i fokus.

Har det fanget din interesse eller vil du have yderligere information?

Send din ansøgning eller spørgsmål til kontakt@pkmedier.dk 

Løn fastsættes efter kvalifikationer.

Der vil løbende blive indkaldt til samtale. Vi ser frem til at høre fra dig.

Dine kommende kollegaer

Vi bruger cookies

Vi bruger cookies på siden for at forbedre din brugeroplevelse af hjemmesiden. Det sker ved at indsamle data om brugen af hjemmesiden, så vi kan tilpasse og optimere hjemmesiden.