SMV Digital - Få op til 250.000 i tilskud til online vækst

Gør du egentlig brug af de offentlige tilskud, som du er berettiget til? Formentlig ikke. Der er nemlig masser at trække på, når det kommer til offentlige tilskud. Flere gange årligt uddeler Erhvervshusene hundredetusindevis af kroner, som du kan drage fordel af.

Af 
SMV Digital

PK Medier er samarbejdspartner med SMV Digital, der uddeler disse midler, og hertil kommer vi gerne med rådgivning og vejledning til, hvordan du kan vækste som virksomhed på bedste vis.

SMV Digital er en del af Europa-Kommissionens REACT-EU-program, som er til, for at afhjælpe de konsekvenser, som COVID-19 havde for de europæiske virksomheder. Programmet søger at understøtte en digital genstart af det europæiske samfund ved at give SMV’er mulighed for at søge digital rådgivning til virksomhedens vækstplanlægning.

Forskellige puljer til forskellige formål

I 2022 uddeler SMV Digital tilskud til små og mellemstore virksomheder for over 200 millioner kroner. Disse offentlige tilskud opdeles i forskellige puljer, som kan søges om. De forskellige puljer har forskellige ansøgningsdeadlines, og derfor kan du også nå at være med, hvis du ikke allerede har søgt om det.

Puljerne varierer i størrelserne fra område til område, og derfor kan du både få fingrene i 25.000 kr., 50.000 kr. og endda 100.000 kr. helt kvit og frit til brug i din virksomhed til vækst og digital udvikling.

Puljerne uddeles til små og mellemstore virksomheder, der ser fremtidige muligheder for digital vækst på forskellige måder, og hertil vil SMV Digital være til hjælp med at støtte finansielt. Dog udvælges kun kvalificerede virksomheder, så vær opmærksom på dette.

De enkelte puljer skal ansøges om, men dette er slet ikke hverken svært eller besværligt. Skulle du og din virksomhed have interesse i dette, så kontakt os, og lad os tage en snak om, hvad du kan bruge et offentligt tilskud fra SMV Digital til.

Du kan læse mere om de forskellige tilbud her.

Vi hjælper gerne med din ansøgning til SMV Digital

Som registreret digital rådgiver for SMV Digital, kan vi hjælpe dig med både ansøgning til programmet, planlægningen af, hvad der kan gøres, for at din virksomhed kan vækste digitalt, samt at gennemføre projektet, som din rådgiver.

Med hjælp fra vores digitale rådgivere kan du få lagt en slagplan for, hvordan du bedst muligt får søgt om og gennemført dit projekt. Vi hjælper med alle typer af projekter, så længe det handler om noget inden for styrkningen af din online tilstedeværelse og online salg, samt digital omstilling i din virksomhed.

Godkendes din virksomhed til at modtage en voucher på op til 100.000 kr., vil du kunne få rådgivning og hjælp fra et udvalgt konsulent bureau, der kan hjælpe dig med hele gennemførelsen fra start til slut. Alt det kræver er blot de timer, som I vil ligge i det.
smv digital

Sådan anvendes SMV Digital puljerne

De forskellige puljer med vouchers er øremærket digital rådgivning, da det er her der ses et problem i forhold til genstart af det danske samfund. Heriblandt ses et særligt behov hos SMV’er, fordi de kan have brug for at etablere nye og mere optimerede digitale løsninger, for at kunne fortsætte deres forretning.

Dog kan midlerne også brugs på ren implementering eller anden rådgiving i forbindelse med automatisering, online salg eller indkøb af nye digitale systemer. Puljerne uddeles altså til potentialeafklaring, det vil sige til rådgivning, strategiplanlæning, implementering eller anden planlægning for virksomhedens vækst.

Praktisk set, så betyder det, at det er muligt at søge det offentlige tilskud til enhver form for projekt, fordi det endelige mål er at styrke SMV’er gennem online salg og digital omstilling. Derfor kan dit projekt både indeholde implementering af nye digitale websites eller værktøjer, eller andre områder fra automatiseret markedsføring til online tilstedeværelse.

Først til mølle

SMV Digital midlerne udmøntes ud fra først-til-mølle-princippet, og derfor handler det om at få sin ansøgning af sted så hurtigt som muligt, hvis I har en interesse i at opnå tilsagn. Derfor anbefaler vi, at du har din ansøgning klar, inden deadline.

Hos PK Medier hjælper vi dig gerne med at få skrevet en god ansøgning, samt med at formulere et projekt og dine initiativer. Skulle du få brug for hjælp til indtastning af ansøgningen eller lignende, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Vi hjælper dig!
Vi hjælper dig gerne hele vejen igennem projektet - fra ansøgningsskrivningen og formulering af ønsker for projektet og dets mål, til planlægningen og dets gennemførelse og lukning af jeres projekt.
smv digital

Kontakt os vedrørende SMV Digital

Skulle du have eventuelle spørgsmål om, hvad SMV Digital helt konkret omhandler, hvad det kan betyde for dig, eller hvordan du skal forholde dig til det, så tag endelig kontakt til vores rådgivere. Vi står klar til at hjælpe og svare på ethvert spørgsmål.

Har du mere konkrete henvendelser, så send os en mail, og så vil vi vende tilbage med gode råd og vejledning.

Læs også

  • Er du interreseret i at læse mere om tilskudsprogrammet - så læs med i Ritzaus artikel her. 
menu-circlecross-circle