Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Siemens kaffemaskine - fuldautomatisk og til hele bønner

Siemens kaffemaskine tilbyder en lang række forskellige modeller og varianter af kaffeproducerende maskiner, fuldautomatisk og til hele bønner. Der er ingen tvivl om, at du, som forbruger, skal forkæles og have de bedste kaffeoplevelser med et produkt fra Siemens.
Af 
Opdateret d. 9. november 2022
forside billde braun

Siemens har kvalitetsprodukter i stilrent og tidsløst design. De er nemme at rengøre og tørre af med deres fine overflader og rustfrie stål. 

Interesseret i flere produkter?  🚀

Hvis du er interesseret i at se et større udvalg, kan du browse videre i kataloget her.

Se katalog
elløbehjul

I denne artikel

I det følgende vil du kunne finde vores anbefalinger til forskellige Siemens kaffemaskiner, som du med fordel kan vælge, hvis du er på udkig efter en suveræn kaffemaskine. Her får du nemlig masser af værdi for pengene.

De bedste Siemens kaffemaksiner 2022

De mest essentielle og vigtigste karakteristika for de enkelte kaffemaskiner vil herunder blive gennemgået. En Siemens kaffemaskine kan og vil opfylde ethvert behov, og derfor har vi også lavet en bred vurdering af, hvilke vi synes har det bedste potentielle og er bedst i test på markedet.

Bedste samlet set

Siemens EQ.9 Plus Connect s500

Prisklasse: 9.995 - 10.895 kr.

Type: fuldautomatisk

Funktioner: 
Cappuccinatore, indbygget kaffekværn, fritstående

Fordele

Kan opbevare op til 10 personlige profiler
Kan brygge en lang række kaffedrikke til perfektion
Yderst brugervenlig
Med indbygget kværn til bønner af enhver slags
Gratis levering
Gode tilbud

Hvorfor vælge Siemens EQ.9 Plus Connect s500

Denne suveræne fuldautomatisk Siemens kaffemaskine fra EQ9 serien er vurderet til at være topscorer hos den svenske testorganisation Råd & Rön og scorer gode point i andre tests i både England, Tyskland og i Danmark. Du har, med andre ord, at gøre med en kanongod Siemens kaffemaskine.

Noget, som eksperterne især er begejstrede over, er Siemens EQ9 kaffemaskinens mange gode og brugervenlige indstillinger, der gør kaffebrygningen både nem, hurtig og sikker. Med maskinens indbygget cappuccinatore mælkeskummer får du den perfekte skum på din kaffe.

EQ9 serien er især kendt for de mange brygningsindstillinger, både hvad angår variantionen og antallet af kaffedrikke, som den kan producere, men også mere grundliggende indstillinger. Især funktioner som malingsgraden og kaffestyrken er funktioner, der gode og funktionelle at have.

Siemens EQ9 Plus Connect s500 er udstyret med en vanvittigt god kværn, der virker til bønner af enhver type og ristning. Du kan hælde op til 290 gram kaffebønner i dens kværn, indstille op til 10 forskellige personlige profiler med og til 11 forskellige kaffedrikke på hver, og blot læne dig tilbage og nyde din kaffe.

Læs mere om produktet
Bedste fuldautomatisk

Siemens TQ505R09 EQ500 Integral

Prisklasse: 5.449 - 6.349 kr

Type: fuldautomatisk

Funktioner: 
Fuldautomatisk rensningssystem, ceramDrive kværn

Fordele

Støjsvag kaffebrygning
Høj brugervenlighed
Kan kværne alle bønner efter ønske
Effektivt touch display
Gratis levering
Gode tilbud

Hvorfor vælge Siemens TQ505R09 EQ500 Integral

Vi synes, at der skal være noget variation i vores valg, derfor vælger vi heller ikke ovenstående EQ9 maskine igen, selvom det er fristende. Vi vil i stedet fremhæve denne skønne Siemens TQ505R09 EQ500 Integral kaffemaskine, der er en lillebror til ovenstående EQ9 kaffemaskine.

Valget faldt på denne Siemens kaffemaskine, fordi vi her har med en fuldautomatisk maskine at gøre, der kan give enhver hver dag en god start eller afslutning. Kaffen er nemlig altid god, og så kan maskinen betjenes supernemt ud fra det moderne touch display på oversiden.

Denne Siemens kaffemaskine har ligesom storebroren ovenfor også vundet mange gode point hos testorganisationer. Især danske Forbrugerrådet Tænk er begejstret for denne kaffemaskine, som de har kåret til topscorer.

Siemens TQ505R09 er også især rost for dens smarte rensningssystem, autoMilk Clean, der sikrer optimal hygiejne til enhver tid, og så giver fuldautomatisk rensning af maskinens mælkesystem, så du kan få den bedste oplevelse hver gang.

Læs mere om produktet
Bedste indbygning

Siemens CT636LES6 Home Connect

Prisklasse: 10.899 kr. - 12.549 kr.

Type: indbygnings

Funktioner: 
Fuldautomatisk brygning, coffeeSensor-system

Fordele

Mange suveræne funktioner og systemer
Nem og hurtig kaffebrygning
Flot design
Stor kapacitet til både bønner og vand
Gratis levering
Gode tilbud

Hvorfor vælge Siemens CT636LES6 Home Connect

Denne indbygnings kaffemaskine fra Siemens løber med prisen for den bedste til indbygning, fordi vi her har med en helt suveræn maskine at gøre. Ikke nok med, at den brygger en skøn kop kaffe, så har den adskillige funktioner og indstillinger, der gør den til noget helt særligt.

Siemens CT636LES6 Home Connect har nemlig både et innovativt varmesystem, kaldet sensoFlow, der konstant holder kaffen ved de rette temperaturer under brygningen, så du får den mest optimale smag ud af din kaffe.

Desuden har denne Siemens indbygnings kaffemaskine også aromaDouble shot, der sikrer en mindre bitter, dog mere stærk, kaffe, fordi maskinen maler og brygger kaffen to gange.
Det er også værd at nævne coffeeSensor system, som denne kaffemaskine har, fordi det er mildest talt genialt. Denne Siemens kaffemaskine kan nemlig selv vurdere de bønner, du kommer i maskine og derudfra afgøre, hvordan bønnerne skal køres igennem dens kværn, brygges og meget mere. Helt genialt!

Læs mere om produktet

Siemens kaffemaskine EQ6

Er du til den lækre kaffe, så skal du prøve denne Siemens EQ6 plus fuldautomatisk kaffemaskine, som kan lave de mest cremede kaffer. Det er ikke en indbygnings, men fritstående kaffemaskine, som nemt kan pynte dit hjem og køkken. 

Denne maskine og EQ6 model fra Siemens har det smukkeste klassiske design og en intuitivt betjening. Alle Siemens EQ6 modeller har smart teknologi, som er med til at gøre din brygning sjovere og nemmere. Der er både Double-cup funktion samt smarte automatiske rengøringsprogrammer, som gør din vedligeholdelse bedre.

Som fuldautomatisk kaffemaskine kan denne Siemens EQ6 hjælpe dig med at lave kaffen, præcis som du ønsker den, uden at du skal stå og steame egen mælk eller kværne bønner. Den har dog stadig en keramisk kaffekværn, som kværner dine bønner friskt til kaffen.

Denne model er dog ikke den eneste EQ model, som Siemens har. Hvilket du måske først og fremmest også har lagt mærke til udfra de anbefalinger, som vi har løbende i denne samling. Men du kan få EQ modeller i alt fra deres EQ300, som er passende for dig der ikke ønsker meget kaffe og helt op til en større maskine som EQ9 plus.

Denne serie har derfor lidt for enhver smag, og du skal derfor udforske dine muligheder for en kaffemaskine hos Siemens - de har til ethvert behov. 

Siemens Porsche kaffemaskine 

Denne professionelle og lækre filterkaffemaskine har et lækkert stringent design i børstet stål. Denne Posche kaffemaskine og model kan være svær at finde rundt omkring, og det er tit på mindre auktioner og markeder, hvor du kan finde denne maskine. 

Denne Siemens Porsche kan brygge op til 12 kopper, så du kan lave rigeligt med kaffe til dine gæster derhjemme. Den har et rigtig simpelt design, hvor der ikke er et hav af muligheder. Hvorfor den er super intuitiv og nem at benytte.

Det er derfor ikke en advanceret espressomaksine eller lignende til hele bønner og med kværn og det hele. Den er til dig, som har det mindre behov for kreativitet i din kaffebrygning. Den er ikke indbygnings, men fritstående Siemens Porsche kaffemaskine.

Siemens har et hav af modeller i alt fra deres EQ maskiner og til deres Porsche kaffemaskine til filter, som ikke er at finde i deres eget katalog længere, men som er en gammel legende. Du er dog altid sikret høj kvalitet. Find den maskine, der passer dine behov.

En fuldautomatisk kaffemaskine med kværn

Mange af producentens maskiner er fuldautomatiske, hvilket vil sige, at du blot kan læne dig tilbage og vente på, at kaffen bliver brygget. De fuldautomatiske modeller har gerne op til to bønnebeholdere, så du kan variere mellem de kaffebønner, du bedst kan lide.

Desuden vil du opleve at få nogle af de bedste og mest friske kopper kaffe, da bønnerne er helt friskmalede, når kaffen brygges. Bønnerne males på en keramisk kværn af førsteklasseskvalitet. På denne måde får du den mest fyldige aroma.

Derudover har disse maskiner en masse funktioner, der gør det muligt at servere forskellige typer af kaffe for dine gæster og indstille den efter dine personlige favoritter.

De automatiske kaffemaskiner fra Siemens besidder typisk også en mælkebeholder, så du ikke blot kan skænke en kop americano eller espresso. Beholderen sørger for, at dine muligheder er mange, og at du også kan brygge dig en kop cappuccino, latte eller macchiato.

Maskinerne fra Siemens er endda så praktiske og funktionelle, at de typisk kan brygge to kopper kaffe ad gangen. Derved er der kortere ventetid, hvis I er flere, der vil benytte jeres kaffemaskine på en gang.

Derudover indeholder maskinerne nogle funktioner såsom rengøringsprogrammer og afkalkning, så du altid er sikret den bedste hygiejne. Kaffemaskinen vil også give dig besked, når der skal fyldes enten vand, bønner eller mælk på.

Du kan yderligere tilslutte mange af modellerne til dit wifi. Dermed kan du sætte maskinen i gang med brygningen enten med stemmestyring eller gennem app-programmer. Du kan derfor helt tilbagelænet afvente, at din kaffe er klar.

Se vores guide, med alle produkterne, til kaffemaskine til hele bønner her

Fra bønne til kop 

Med en kaffemaskine til hele bønner får man den fulde kaffeoplevelse helt fra bønne til kop. Med en fuldautomatisk kaffemaskine fra Siemens kan man ved et enkelt tryk male sine hele bønner til et ensartet pulver, hvor kaffens fulde aroma bliver udviklet. 

En kop kaffe bliver ikke mere autentisk derhjemme, som med en kaffemaskine til hele bønner fra Siemens. Selve maskinerne som du kan vælge imellem er super moderne og nemme at betjene. 

Det er dog altafgørende for din kaffeoplevelse at du vælger nogle bønner, som du godt kan lide og som er friske. Kaffebønner har en udløbsdato, som står på indpakningen og det har meget at sige omkring smagen på kaffen. 

Opbevaringen af bønnerne er også vigtig for smagen, da den kan falme og gå væk hvis den ikke opbevares ordentligt. Kaffebønner skal opbevares køligt eller i en lufttæt emballage.

Hvis du er en ægte kaffeelsker vil du sætte pris på kaffebønner med en god aroma. Man kan tydeligt dufte og smage forskel på kvaliteten af bønner. Hvis du er i en fysisk butik for at købe bønner, kan du med fordel dufte dig lidt frem til dem du bedst kan lide. 

Siemens kaffemaskiner til hele bønner er sikret en lang holdbarhed, da de er lavet af materialer i høj kvalitet og en avanceret teknologi. 

Sådan rengør du din Siemens kaffemaskine 

For at forlænge holdbarheden yderligere er det vigtigt at rengøre sin kaffemaskine til hele bønner regelmæssigt. De fuldautomatiske modeller har gjort det nemmere end nogensinde før at gøre sin maskine ren, da de har indbyggede rengøringssystemer. 

Man kan derfor ligeså nemt som man kan brygge en kop kaffe, rengøre sin kaffemaskine. Udover rengøringssystmerne, som også kan indebære autoMilk Clean, der stopper dannelsen af mælkerester, kan resten af maskinens dele tåle opvaskemaskine. 

Du kan derfor sætte rengøringssystemet igang i mens du sætter opvaskeren over med de resterende dele. 

FAQ

Hvad koster en Siemens kaffemaskine?
Siemens laver et hav af modeller og serier, når det kommer til kaffemaskiner. Du kan købe en mindre kaffemaskine til under 1.000 kr. Og modsat købe større fuldautomatiske espressomaskiner, som kan være indbygnings maskiner til op mod 14.000 kr. Find derudover alt herimellem.
Hvilken Siemens kaffemaskine er bedst?
Alt efter dine behov har Siemens modeller og serier til disse behov. De har alt fra indbygnings- og fuldautomatiske maskiner og til filterkaffe maskiner, som er simple og billige. De maskiner som vinder i test er deres forskellige fuldautomatiske espressomaskiner i serien EQ.
Hvordan vedligeholder jeg en Siemens maskine?
Som så mange andre kaffemaskiner skal du huske at vedligeholde din maskine med afkalkning minimum 2 gange årligt, og lad gerne dit vand løbe i gennem maskinen i ny og næ, som rensning. Flere af deres maskiner har automatiske rengøringssystemer.
Hvad er forskellen på deres EQ maskiner og modeller?
Deres EQ serie adskiller sig i både størrelser (nogle maskiner brygger blot én kop og andre 2) og derudover også om hvorvidt mælkeskummeren er integreret eller ej - samt selvfølgelig priserne.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 2

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

cogclockchevron-downarrow-rightmenu-circlecross-circle