Vores services

Gennem online markedsføring skaber vi profit for vores kunder. Vi udvikler strategier og kampagner i tæt sparring med dig, og sikrer din virksomheds strategiske tilstedeværelse på tværs af kanaler. Vi er gennemsigtige i vores arbejde, og sørger for, at du altid har konkrete tal og resultater.

Google
Ads

Opnå øget trafik
Opnå øget trafik og konverteringer med Google Ads. Med betalt annoncering på Google skaber vi resultater, der kan ses på bundlinjen.

Hjemmeside

Ny hjemmeside
Jeres hjemmeside er jeres virksomheds ansigt udadtil. I samarbejde med dig designer vi en unik hjemmesideløsning – tilpasset jeres branche og målgruppe.

Facebook
Ads

Skab resultater
Skab resultater og tiltræk nye kunder med nytænkende content, der fanger brugernes opmærksom og genererer trafik til din hjemmeside

SEO Optimering

Søgemaskineoptimering
Øg jeres omsætning med organiske topplaceringer på Google. Ved hjælp af SEO genererer vi relevant trafik til din hjemmeside, som resulterer i konkrete handlinger.

Skal vi til at få gjort noget ved det?

Vi er klar til at hjælpe jer!

Flere virksomheder sidder fast med deres annoncering og forløser aldrig deres fulde potentiale. Kontakt os for en uforpligtende snak – og se, hvad I har til gode.

Bredgade 19 E, 1.tv

1260 København

+45 42 41 16 47

kontakt@pkmedier.dk

Bliv ringet op