Senior PPC-Specialist (fuldtid)

Brænder du for online markedsføring? Vil du arbejde i et kreativt miljø, hvor du er i konstant udvikling, bliver udfordret og får tildelt stort ansvar? ​Så er du måske vores nye Senior PPC-Specialist.

Skal du hjælpe vores kunder med at opnå deres fulde potentiale online?​

Hos PK Medier har vi travlt, og derfor leder vi lige nu efter en Senior PPC-Specialist  til vores team, som brænder for online annoncering. Som Senior PPC-specialist bliver du selvkørende og får spændende opgaver, hvor kunderne varierer både i størrelse og branche. Du kommer til at indgå i et team af 10 kompetente kollegaer, der alle står klar til at sparre med dig på tværs af projekter.

På PPC-teamet, hvor du vil tilknyttes, er det altoverskyggende fokus at hjælpe kunderne med at generere omsætning via online annoncering på Facebook, Instagram og Google Ads. Derfor ønsker vi at du:

Hvad tilbyder vi?

Hos PK Medier er vi stolte nørder med hvert vores ekspertområde. Du kan derfor forvente at indgå i et ambitiøst arbejdsmiljø med fantastiske kollegaer. Vi er en ung og dynamisk virksomhed med en flad organisation. Det betyder, at din mening faktisk er vigtig for os, og vi elsker, når du har taget stilling til tingene. Vi er i fuld udvikling og står sjældent stille. Derfor kan du forvente en arbejdsdag med varierende opgaver som Senior PPC-Specialist. Vi har desuden fokus på din udvikling med kurser og workshops, hvor dine kompetencer forbedres.  

Du kommer bl.a. til at hjælpe disse virksomheder
Primære arbejdsopgaver
Hvem er vi?

Hos PK Medier er vi stolte nørder med hver vores ekspertområde. Du kan derfor forvente at indgå i et ambitiøst arbejdsmiljø med fantastiske kollegaer. Vi er en virksomhed i udvikling og vil altid være på forkant med nyhederne inden for online marketing og særligt, hvordan vores kunder kan udnytte de sociale medier. 

Vi har base på Strandlodsvej og er en dynamisk virksomhed, som konstant stræber efter at opnå stærke resultater i et konkurrencepræget marked. Tonen er kammeratlig og uformel og der er fart på og stor entusiasme omkring vores arbejde. Vi sætter arbejdsglæde og kollegakarma højt, og din personlige og faglige udvikling vil være i fokus.

Har det fanget din interesse eller vil du have yderligere information?

Send din ansøgning eller spørgsmål til kontakt@pkmedier.dk 

Løn som Senior PPC-Specialist fastsættes efter kvalifikationer.

Der vil løbende blive indkaldt til samtale. Vi ser frem til at høre fra dig.

Dine kommende kollegaer

Vi bruger cookies

Vi bruger cookies på siden for at forbedre din brugeroplevelse af hjemmesiden. Det sker ved at indsamle data om brugen af hjemmesiden, så vi kan tilpasse og optimere hjemmesiden.