Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Samsung robotstøvsuger - Læs mere om Navibot sr8855

Samsung er et meget populært brand, der har lavet elektronisk udstyr igennem mange år.Du kender måske brandet for dere telefoner og TV, men vidste du godt, at de også har udviklet en fantastisk Navibot sr8855 robotstøvsuger? Læs mere om denne støvsuger med robot nedenfor.
Af 
Opdateret d. 30. november 2022
forsidebillede

Navibot sr8855 støvsuger med robot

Pris: 4500kr. 

Funktioner: 

  • 5 programmer 
  • 90 minutters brugstid
  • Sugeeffekt 40 watt

Med denne robotstøvsuger fra Samsung får du en fantastisk støvsuger med robot med en masse smarte funktioner. Maskinen er udviket med et mapping system, som skaver et kort over dit rum for at opnå en hurtigere og mere præcis rengøring. 

Denne Navibot sr8855 støvsuger med robot oplades på kun to timer, hvorefter den har en køretid på 90 minutter. Din Samsung robotstøvsuger har en strk børste og roterende sidebørster, der hjælper med at rense selv de mindste kroge og hjørner i hjemmet. 

Ifølge anmeldelser er maskinen kendt for at være meget brugervenlig og nem at benytte. Hvis du vælger at investere din penge i denne Navibot sr8855 robotstøvsuger, vil din rengøringen altså ikke næsten ikke kunne blive nemmere. 

Hvorfor bør du invetsere i en Samsung robotstøvsuger?

Der er mange gode grunde til at investere dine penge i en støvsuger med robot - og især en Samsung Navibot sr8855. Med en sådan model vil du slippe for at skulle svinge støvsugeren hver eneste dag, for at opnå et rent hjem. En stævsuger med robot er særligt smart i hjem med dyr, hvor der hurtigt kan ligge mange hundehår på gulvet. 

Med en Navibot sr8855 får du en meget simpel og nem model. Hvis du har brug for flere funktioner og en mere avanceret robotstøvsuger, så sælger Samsung også mange andre test vindende modeller. Det er meget individuelt hvilke modeller, der passer bedst til forskellige hjem. Nogle modeller er f.eks. Udstyret med en app funktion. Som gør det muligt at styre sin støvsuger med robot direkte fra din smartphone. På denne måde får du altså mulighed for at starte maskinen imens, at du sidder på kontoret. 

Hvis du ønsker at købe en Navibot sr8855 støvsuger med robot, så kan du får fingrene i maskinen hos din nærmeste Elgiganten. Her kan du også forhøre dig om de andre robotstøvsuger modeller, Samsung sælger, hvis du stadig er i tvivl om, hvilken model der passer bedst ti ldine behov. 

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 0 / 5. Optælling af stemmer: 0

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

cogclockmenu-circlecross-circle