Samarbejdspartnere

& venner af huset.

Som medlem af MyDinners får adgang til rabatter på håndplukkede gastronomiske oplevelser. Hos MyDinners har du mulighed for at opleve alverdens forskellige madoplevelser rundt omkring i byen.

mydinners giver dig adgang til rabatter på håndplukkede gastronomiske oplevelser. Vi mener nemlig at alle skal have mulighed for og råd til at tage på smagsrejser i deres respektive byer.

Fotograf København

Den smarte fiskerestaurant i København har lokaler både på Vesterbro og Nørrebro. Maden er fyldt med smag, og betjeningen er afslappet og venlig – præcis som vi bedst kan lide den.

Il Connubio

Vil du prøve en autentisk, italiensk restaurant og vinbar? I sommeren 2021 opstår et fantastisk sted ved navn Il Connubio.

Hos Living-Room er missionen, at sælge møbler af højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser. På nuværende tidspunkt har de butikker i Odense, Taastrup Aalborg og Sønderborg, og har en vision om, at blive en landsdækkende. møbelkæde- og webshop inden for 5 år. 

Frederiksberg Smørrebrød

Frisksmurt smørrebrød der kan nydes til både hverdag og fest hos Frederiksberg Smørrebrød. Kig forbi og bestil noget rigtig lækkert smørrebrød af høj kvalitet.

Strandlodsvej 6B, 2 th.

2300 København

Tel: 42 41 16 47

Email: kontakt@pkmedier.dk

CVR: 37296783

SEO & Hjemmeside
Bliv ringet op

Vi bruger cookies

Vi bruger cookies på siden for at forbedre din brugeroplevelse af hjemmesiden. Det sker ved at indsamle data om brugen af hjemmesiden, så vi kan tilpasse og optimere hjemmesiden.