Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Sage vandfilter - Hold din kaffemaskine ren og kalkfri

Hvad end man brygger kaffe på en espressomaskine eller en almindelige kaffemaskine, så vil man i langt de fleste danske hjem opleve, at maskinen danner en masse kalk i systemet gennem tiden. Med et Sage vandfilter undgår du at skulle afkalke din kaffemaskine hele tiden.
Af 
Sage vandfilter
Har du ikke i forvejen et filter på din vandhane, så kan det være en god ide at få installeret ét. Det kan nemlig afhjælpe dit elkedel og kaffemaskine fra at kalke til. Dette sker især i Danmark, fordi vi har så høje niveauer af kalk i vandet. Så beskyt dine køkkenmaskiner.

Du kender det nok allerede, kaffemaskinen bliver helt hvid af kalk, når der er gået et par måneder. Med et Sage vandfilter undgår du, at din espressomaskine kalkes helt til. Et Sage vandfilter renser nemlig vandet med kul, så det både bliver rent og kalkfrit ved anvendelse.

Undgå tilkalkning

Ved at skifte din Sage vandfilter i din kaffemaskine eller espressomaskine ud jævnligt, vil du kunne undgå at din maskine kalker til, samt at skulle afkalke den ofte. Afkalkningen slider på kaffemaskinen, og derfor er et filter til vandet helt sikkert en god ide. Sage kaffemaskiner kommer med et som standard. Blandt andet i en god Sage Barista Express.

En tommelfingerregel er, at et vandfilter til espressomaskinen skal udskiftes hver tredje måned. Nogle gang kan det dog være nødvendigt mere hyppigt, mens du i andre tilfælde godt kan nøjes med at gøre det halvårligt. Det handler naturligvis også om, hvor meget du bruger din kaffemaskine.

Med en god kaffemaskine eller espressomaskine kan du hver dag få god og velsmagende kaffe. For at bevare den gode smag, så er det en god ide at udskifte vandfilteret jævnligt.

Sage vandfilter kaffekop

Hvad gør et Sage vandfilter?

Når du anvender et Sage vandfilter, vil du undgå, at der kommer kalkbelægninger i din kaffemaskine, som kan få kaffen til at smage anderledes. Desuden fjerne filteret forskellige urenheder i vandet, så du er sikret rent vand til din kaffebrygning, så du også får den optimale smag.

Du forebygger derudover, som nævnt, ligeledes selve dannelsen af kalk indvendigt i maskinen, hvilket vedligeholder dit produkt løbende. Det ser man blandt andet også ved andre produkter, hvor man som udgangspunkt ikke troede at kalkningen var en mulighed. Et eksempel her er en robotstøvsuger med gulvvask, hvor vandbeholderen kan kalke til, hvis der misvedligeholdes.

Et Sage vandfilter kan altså bruges i mange henseende, hvor der brug for rensning af vand til en beholder eller to. Vedligehold dine produkter, så du undgår at skulle købe nye. Det gælder derfor både om det er din Sage kaffemaskine eller om det er din bedste robotstøvsuger i hjemmet.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 4

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

menu-circlecross-circle