Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Sage Nespresso Creatista - Unik barista kapsel kaffemaskine

Med denne unikke og helt fantastiske Nespresso Creatista plus refurbished kapsel kaffemaskine fra Sage, får du et rigtig godt produkt af høj kvalitet.
Af 
Opdateret d. 6. juli 2022
Sage Nespresso Creatista - Unik barista kapsel kaffemaskine

Den fås i et stilfuldt design, hvor du kan vælge mellem forskellige farver i både hvid, sort, blå, grå eller den klassiske i stål. Det er en virkelig lækker maskine, som vil passe flot i ethvert køkken og som kan sammenlignes med en rigtig barista kaffemaskine, som man kender fra enhver kaffebar.

Sage Nespresso Creatista plus refurbished - leverer kvalitet hver gang

Kaffemaskinen fra Sage varmes op på blot få sekunder og har 11 temperaturindstillinger. Den tilhørende mælkekande i rustfrit stål, giver dig mulighed for at lave alverdens latteart og skumme mælken til perfektion.

Denne Sage Nespresso Creatista plus refurbished har 8 mælketeksturniveauer, så du kan lave en uovertruffen kop latte eller cappuccino med lige den mængde af mælk og tekstur, du ønsker dig. Du fylder blot mælken i kanden, placerer den under den fuldautomatiske dampstav og lader den klare alt arbejdet for dig. Med dens 19 bartryk får du ligeledes et meget højt tryk fra dysen, hvilket garanterer en fantastisk skum og optimal smag og aroma fra kaffekapslen.

Denne kapsel kaffemaskine har desuden en intuitiv og letlæselig skærm, hvilket gør den meget nem at anvende. Du bliver nemlig guidet gennem hele brygningsprocessen, indstillingerne og vedligeholdelsen af maskinen. På maskinen kan du vælge hvilken slags kaffe, du gerne vil brygge lige fra espresso til latte eller flat white.

Sage Nespresso Creatista plus refurbished indeholder en auto clean funktion, som gør at den automatiske dampstav, selv vil rengøre sig, efter du har brygget en kop kaffe. Denne maskine er derfor et godt valg til dig, som ønsker minimal rengøring.

Den opvarmer vand til den helt optimale temperatur på blot 3 sekunder. Derudover er dens vandtank på 1,5 liter, og du behøver derfor ikke påfylde vand hver eneste gang. Men det er godt at få kort vandet igennem din kapsel kaffemaskine ofte, så kalket ikke sætter sig.

Din Sage Nespresso Creatista plus refurbished kan justeres efter de forskellige størrelser af kop og kaffe, så du kan få den helt rette kaffe.

Populær kapsel kaffemaskine blandt forbrugerne

Denne Sage Nespresso Creatista plus refurbished kapsel kaffemaskine er populær blandt forbrugerne af mange grunde. Den scorer blandt andet 4,6 ud af 5 stjerner med over 1000 anmeldelser på Google. Forbrugerne priser den for at være nem at anvende og af høj kvalitet. Det er dog en kapsel kaffemaskine, som ligger i den høje prisklasse, dog er det også et produkt hvor man får rigtig meget for pengene.

En anden ting som er værd at bemærke, er at du kun har mulighed for at anvende kaffekapsler fra Nespresso ved brug af modellen.

Den er samtidig anbefalet hos Englands største testmagasin Which.co.uk. Her beskriver de, hvordan de især er imponeret over Sage Nespresso Creatista plus refurbished mælkeskummer og hvor nem den er, at komme i gang med.

Den vinder dertil også mange gode point på dens design, som både er elegant men industrielt. Det gør denne model meget moderne at se på, og den er nem at holde, uden forr mange kroge og kanter.

Du kan ved siden af tilkøbe en beholder til dine brugte kapsler, som du løbende samler og sender retur til Nespresso, som håndterer dine kapsler korrekt i forhold til at få dem affaldssorteret korrekt og genanvendt.

Maskinen er en lille net sag, da den blot vejer omkring 5 kg., hvilket gør at du nemt kan flytte rundt på den og lade den finde nye steder at pryde dit hjem på. Eller hvis du ønsker at flytte den op i sommerhuset eller lignende - det gør den mere fleksibel.

Læs også: kapsel kaffemaskine.

Sage Nespresso Creatista

Smag alle de forskellige kaffesmage gemt i kapslerne. Du finder helt sikkert en smag som du foretrækker fremfor de andre.

Vedligeholdelse af din Sage Nespresso Creatista plus refurbished

Har du investeret i en kaffemaskine, skal du også gøre dig selv den tjeneste af vedligeholde den så godt som muligt. Det gør at din maskine holder mange år frem, samt at den brygger en langt bedre og smagsfyldt kop kaffe.

Du kan til eksempel benytte dig af afkalket vand gennem en filterkande, som både gør din kaffe mere blød uden kalk og fremhæver en bedre smag, men det gør også at din maskine vedligeholdes.

Hvis du ikke benytter dig af afkalket vand, kan du med fordel afkalke din maskine med jævne mellemrum. Det danske vand er meget “hårdt”, og indeholder en del kalk, og derfor lyder de fleste anbefalinger på, at man burde afkalke cirka efter 200 kapsler. Hvis du ikke har en kapsel kaffemaskine, bør du stadig afkalke efter cirka 200 kopper kaffe.

Denne Sage Nespresso Creatista plus refurbished har dog dette rengøringaprogram, som gør din vedligeholdelse væsentligt nemmere og mere effektiv. Da denne kapsel kaffemaskine også er produceret i rustfrit stål er den også mere hårdfør og holdbar - hvilket giver dig en fordel.

Denne Sage Nespresso Creatista plus har en det man kalder “Afkalkningsalarm”, som viser dig hvornår der er brug for afkalkning. Denne alarrm er baseret på vandets hårdhed, der hvor du befinder dig. Da det kan variere fra by til by.

Kapsel kaffemaskine - Co-lab mellem Nespresso og Sage

Denne kapsel kaffemaskine er lavet i et samarbejde mellem Nespresso og Sage. Det er to gode producenter, som hver især ikke går på kompromis med deres produkter, og det gælder selvfølgelig også denne maskine. Det er med sikkerhed en rigtig god maskine. 

De fomår at blande det smart Sage look, med industrielle tanker med den smarte og funktionelle model fra Nespresso. Sage laver som udgangspunkt flest espressomaskiner eller filterkaffe maksiner, og de har kun to Nespresso modeller. Denne Sage Nespresso Creatista plus og en “pro” model i samme serie.

Denne kapsel kaffemaskine Plus er billigere end den anden pro model. Du kan her på vores side læse flere guides eller andre overblik over alt fra de bedste espressomaskiner, kaffemaskiner med mælkeskummer og til bedste indbygningskaffemaskiner og andet tilbehør og tilbud.

Angivelse af kilder og test

  1. Nespresso - se kilde.
  2. Espresso International - se kilde.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 1

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

cogclockmenu-circlecross-circle