Vores artikler er skrevet fra research og analyse af tests. Vi kan tjene en kommission, når der købes via et link. Læs mere >

Sage Nespresso Creatista - Unik barista kapsel kaffemaskine

Med denne unikke og helt fantastiske Nespresso kapsel kaffemaskine fra Sage, får du et rigtig godt produkt af høj kvalitet.
Af 
Opdateret d. 6. juli 2022
Sage Nespresso Creatista - Unik barista kapsel kaffemaskine

Den fås i et stilfuldt design, hvor du kan vælge mellem forskellige farver i både hvid, sort, blå, grå eller den klassiske i stål. Det er en virkelig lækker maskine, som vil passe flot i ethvert køkken og som kan sammenlignes med en rigtig barista kaffemaskine, som man kender fra enhver kaffebar.

Metodologi
Vores guides og artikel tager udgangspunkt i sammenfatning af anbefalinger, anmeldelser og kundeanbefalinger og ikke produkter, vi selv har testet. Læs mere
Vi holder os opdateret på nye versioner, og der kan være forbehold for prisændringer grundet tilbud, rabatter og kampagner.
Vores artikler er skrevet på baggrund af research og analyser af anmeldelser og test. Der er sponsoreret indhold på siden. Læs mere

Kaffemaskinen fra Sage varmes op på blot få sekunder og har 11 temperaturindstillinger. Den tilhørende mælkekande i rustfrit stål, giver dig mulighed for at lave alverdens latteart og skumme mælken til perfektion.

Maskinen har 8 mælketeksturniveauer, så du kan lave en uovertruffen kop latte eller cappuccino med lige den mængde af mælk og tekstur, du ønsker dig. Du fylder blot mælken i kanden, placerer den under den fuldautomatiske dampstav og lader den klare alt arbejdet for dig. Med dens 19 bartryk får du ligeledes et meget højt tryk fra dysen, hvilket garanterer en fantastisk skum og optimal smag og aroma fra kaffekapslen.

Denne kapsel kaffemaskine har desuden en intuitiv og letlæselig skærm, hvilket gør den meget nem at anvende. Du bliver nemlig guidet gennem hele brygningsprocessen, indstillingerne og vedligeholdelsen af maskinen. På maskinen kan du vælge hvilken slags kaffe, du gerne vil brygge lige fra espresso til latte eller flat white.

Maskinen indeholder en auto clean funktion, som gør at den automatiske dampstav, selv vil rengøre sig, efter du har brygget en kop kaffe. Denne maskine er derfor et godt valg til dig, som ønsker minimal rengøring.

Populær kapsel kaffemaskine blandt forbrugerne

Denne Sage kapsel kaffemaskine er populær blandt forbrugerne af mange grunde. Den scorer blandt andet 4,6 ud af 5 stjerner med over 1000 anmeldelser på Google. Forbrugerne priser den for at være nem at anvende og af høj kvalitet. Det er dog en kapsel kaffemaskine, som ligger i den høje prisklasse, dog er det også et produkt hvor man får rigtig meget for pengene.

En anden ting som er værd at bemærke, er at du kun har mulighed for at anvende kaffekapsler fra Nespresso ved brug af modellen.

Den er samtidig anbefalet hos Englands største testmagasin Which.co.uk. Her beskriver de, hvordan de især er imponeret over maskinens mælkeskummer og hvor nem den er, at komme i gang med.

Læs også: kapsel kaffemaskine.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 0 / 5. Optælling af stemmer: 0

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

Ikke træt endnu? Læs videre herunder
cogclockmenu-circlecross-circle