Vores artikler er skrevet fra research og analyse af tests. Vi kan tjene en kommission, når der købes via et link. Læs mere >

Sage kaffemaskine

Sage går ikke ned på kvalitet og har derfor udviklet flere produkter, der er i absolut topklasse. Selvom nogle af producentens kaffemaskiner er i den dyrere ende, tilbyder de altså maskiner i flere prisklasser.
Af 
Opdateret d. 6. juli 2022
forside billde braun

En af de modeller, som er rigtig populær, er deres stilfulde Sage The Barista Express. Det er en manuel kaffemaskine, der skal betjenes, hvilket sikkert passer en ægte barista rigtig godt. Denne findes ofte på tilbud til omkring 4.500 kroner hos bl.a. Elgiganten. 

Metodologi
Vores guides og artikel tager udgangspunkt i sammenfatning af anbefalinger, anmeldelser og kundeanbefalinger og ikke produkter, vi selv har testet. Læs mere
Vi holder os opdateret på nye versioner, og der kan være forbehold for prisændringer grundet tilbud, rabatter og kampagner.
Vores artikler er skrevet på baggrund af research og analyser af anmeldelser og test. Der er sponsoreret indhold på siden. Læs mere

En funktionel espressomaskine til hele bønner

Kværnen, som Barista Express besidder, har hele 18 indstillinger, så du kan male kaffen præcis efter dit ønske. Bønnebeholderen kan indeholde 250 gram kaffebønner, og så er den lufttæt, så dine bønner holder sig friske indtil brug.

Maskinens vandtank er aftagelig, så den nemt kan fjernes og fyldes, og så er maskinen endda udstyret med et vandfilter. Yderligere har den en funktion til varmt vand, hvis du skulle få lyst til variere i smagsoplevelser og kunne trænge til en kop te.

Sage Barista Express er fritstående, ligesom de mange andre modeller, som tilbydes. Dette er perfekt, da du derved kan stille din kaffemaskine præcis, hvor du ønsker og ikke skal have den integreret ét bestemt sted i dit køkken.

Derudover er Barista Express både enkel i design og i anvendelse. Dens kontrolpanel muliggør, at du hele tiden kan følge med i kaffebrygningen. Derudover er betjeningen af espressomaskinen let og med få knapper.

Sage Barista vil endvidere informere med rengøringsindikatoren, hvornår det er tid til rengøring, så den vedligeholdes på bedste vis.

Maskinens funktioner gør dine kaffeoplevelser til den rene luksus. Du er altid sikret en varm kaffe, da maskinen har mulighed for at forvarme din kop. Skummundingen sørger for tyk og rig skum til din latte macchiato eller cappuccino.

Ud over Barista Express er Oracle også en af Sages absolutte favoritter både med og uden touch. Oracle modellerne er dog højere i pris end Express og henvender sig derfor nok primært til de erfarne kaffedrikkere.

Se vores guide, med alle produkterne, til kaffemaskine til hele bønner her

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 0 / 5. Optælling af stemmer: 0

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

Ikke træt endnu? Læs videre herunder
cogclockmenu-circlecross-circle