Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Sage kaffemaskine til hele bønner - Tilbud på touch model

Sage går ikke ned på kvalitet og har derfor udviklet flere produkter, med og uden touch, der er i absolut topklasse. Selvom nogle af producentens kaffemaskiner til hele bønner er i den dyrere ende, tilbyder de altså maskiner i flere prisklasser - find din favorit på tilbud.
Af 
Opdateret d. 9. september 2022
forside billde braun

Det kan være svært at vide, om du er til en Sage kaffemaskine med touch, til hele bønner, med kværn eller pulverkaffe. Der findes flere forskellige modeller, og uanset hvilken du vælger til dit behov, er du sikret en moderne og lækker maskine. Men lad os vise dig rundt i deres modeller, og find din favorit på tilbud.

Sage Barista Express - En funktionel espressomaskine til hele bønner

En af de modeller, som er rigtig populær, er deres stilfulde Sage The Barista Express. Det er en manuel kaffemaskine, der skal betjenes, hvilket sikkert passer en ægte barista rigtig godt. Denne findes ofte på tilbud til omkring 4.500 kroner hos bl.a. Elgiganten.

Kværnen, som Barista Express besidder, har hele 18 indstillinger, så du kan male kaffen præcis efter dit ønske. Bønnebeholderen kan indeholde 250 gram kaffebønner, og så er den lufttæt, så dine hele bønner holder sig friske indtil brug.

Maskinens vandtank er aftagelig, så den nemt kan fjernes og fyldes, og så er maskinen endda udstyret med et vandfilter. Yderligere har den en funktion til varmt vand, hvis du skulle få lyst til variere i smagsoplevelser og kunne trænge til en kop te.

Sage Barista Express kaffemaskine til hele bønner er fritstående, ligesom de mange andre modeller, som tilbydes. Dette er perfekt, da du derved kan stille din kaffemaskine præcis, hvor du ønsker og ikke skal have den integreret ét bestemt sted i dit køkken.

Derudover er Barista Express både enkel i design og i anvendelse. Dens kontrolpanel muliggør, at du hele tiden kan følge med i kaffebrygningen. Derudover er betjeningen af espressomaskinen let og med få knapper.

Sage Barista til hele bønner vil endvidere informere med rengøringsindikatoren, hvornår det er tid til rengøring, så den vedligeholdes på bedste vis.

Maskinens funktioner gør dine kaffeoplevelser til den rene luksus. Du er altid sikret en varm kaffe, da maskinen har mulighed for at forvarme din kop. Skummundingen sørger for tyk og rig skum til din latte macchiato eller cappuccino.

Ud over denne kaffemaskine til hele bønner, Barista Express, er Sage The Oracle også en af Sages absolutte favoritter både med og uden touch. Oracle modellerne er dog højere i pris end Express og henvender sig derfor nok primært til de erfarne kaffedrikkere.

 

Sage The Oracle - kaffemaskine til hele bønner (både med og uden touch)

Med denne ovennævnte Sage kaffemaskine, også til hele bønner, får du en rigtig god kaffeoplevelse. Denne Oracle kan du, som sagt, både få med og uden touch funktion. De begge har indbygget kværn til de hele bønner og samtidig en mælkeskummer.

Denne espressomaskine har et enormt smukt og moderne råt udtryk med sine bløde sølv former. Denne maskine er derudover udstyret med et tredobbelt varmesystem, som gør at du får den perfekte varme kaffe hurtigt. Den kan både skumme dig mælk og brygge kaffe.

I beholderen, placeret ovenpå maskinen, er der plads til 280 gram bønner, som doseret løbende i din kaffe ned gennem kværnen. For at du får den bedste oplevelse har Sage sørget forr 45 forskellige kaffe indstillinger og funktioner, så du kan brygge din meget specifikke præference - både uden og med touch.

Med denne Sage serie, med og udee touch, er du derfor sikret en ultimativ kaffeoplevelse, hurtigt og lækkert, og hvor der bliver kræset for detaljen i dit hjem. Det føles næsten som at have den professionelle barista og Cafe Latte med hjem i din bolig.

Hold godt øje med de to modeller på tilbud.

Funktioner

Indbygget kværn og mælkeskummer
Fås både i touch og manuel
Smart tredobbelt varmesystem
Se produkt

The Barista Touch

Her har vi igen en Sage Barista kaffemaskine, som en af de bedste af deres modeller. Denne model er blot med touch, og ikke manuel. Denne maskine er derfor til dig, der blot ønsker en kaffe ved et enkelt tryk på din maskine, og ikke det store kaffe og barista arbejde.

Denne model er ofte lidt dyere end dens lignende broder-model Barista Express. Men hvis du finder et godt tilbud, er den prisen værd. Den brygger nemlig den bedste, aromatiske kaffe til dig, ved få klik.

Denne kaffemaskine er ligeledes til hele bønner, samtidig med at det er en touch model. Den har en indbygget mælkeskummer og indbygget kværn, og du kan derfor få en god café-kaffe på ingen tid, og i højeste kvalitet.

Med sin smarte damper til din mælkeskum kan du med din Sage kaffemaskine til hele bønner få den bedste, lækreste, og mest cremede mælkeskum til din kaffe. Hvorefter den rengører sig selv efterfølgende - den kræver ikke meget arbejde fra dig.

Funktioner

Barista kaffe på ingen tid
Indbygget kværn og mælkeskummer
Kaffemaskine til hele bønner
Nem touch funktion
Se produkt


Se vores guide, med alle produkterne, til kaffemaskine til hele bønner her

En Sage kaffemaskine til hele bønner på tilbud

Kunne du godt tænke dig én af de smarte maskiner fra Sage, men er du ikke klar til at betale en formue for, eller lave en investering i, en Sage kaffemaskine til hele bønner? Så er det måske værd at lede efter dem på tilbud. Du kan nemlig ofte finde både de smarte Sage maskiner med touch og indbygget kværn til et godt tilbud.

Du kan vælge at gå ned og forhandle dig til et godt tilbud hos din lokale forhandler, som helt sikkert gerne hjælper dig med et personligt tilbud. Men er du, som så mange andre, ikke lige typen, der går ned og prutter om prisen, så kan du også lede efter et god tilbud på en Sage kaffemaskine til hele bønner, med kværn, med touch eller noget helt fjerde online.

Online kan du nemlig sagtens finde en Sage kaffemaskine til hele bønner, med touch og hele molevitten på tilbud, hvis du begiver dig ud på jagt på det store internet.

Sage The Oracle espresso maskine

Den rette kaffe til din Sage kaffemaskine

Det er ikke helt uvæsentligt, hvilke bønner du smider i din Sage kaffemaskine til hele bønner, for alle bønner har hver deres kvaliteter, som giver forskellige smage. Ja, og så giver de forskellige ristninger jo også forskellige smagsnuancer, som man bestemt ikke bå forglemme eller overse.

Både ristningen, blandingen og geografien af kaffebønnerne er nemlig medvirkende til, at der kommer en specfik smag ud af dem, når de kværnes og brygges på din Sage kaffemaskine til hele bønner.

Ristning

Der er forskel på, om du vælger en lys ristning, en mellemristet bønne, mørkristet eller måske endda ekstra mørkristet, når du skal vælger bønner til din Sage kaffemaskine til hele bønner. 

En lysristet bønne vil nemlig have en mere frugtig smag og koffeinindholdet vil være højere. En mellemristet bønne har en let sødme og en lidt fyldige smag. En mørkristet bønne vil have en bittersød og fyldig smag, hvor den naturlig syre er forsvundet. Den meget mørkristede bønne vil have masser af bitterhed og en let røget smag, som især klæder italiensk espresso rigtig godt.

Geografi

De forskellige kontinenter har forskellige kvaliteter at byde på. Derfor er det ikk helt uvenstligt, hvor dine bønner til dine Sage kaffemaskine til hele bønner kommer fra.

Bønner fra Syd- og Centralamerika har en mere ren kaffesmag med noter af chokolade og bagværk. Her fra er især brasilienske og colombianske bønner populære valg til en Sage kaffemaskine til hele bønner.

Fra Asien finder du bønner med en mere jordet smag, der gør kaffeoplevelsen mere krydret. Og kaffebønner fra Afrika har en frugtig smag med gode noter af bær og vin, som klæder kaffen rigitg godt. Især etiopisk og kenyansk kaffe er populære valg til en Sage kaffemaskine til hele bønner.

Blanding

Om du bruger mælk i din kaffe eller ej har faktisk betydning for, hvilken blanding du skal vælge. En kaffedrikker, der gerne kommer et skvæt mælk i kaffen eller som måske foretrækker en cafe latte, vil kunne drage fordel af at vælge en bladning, der er beregnet til netop dette. Du kan spørge dig til råd hos din lokale kaffeforhandler.

Er du mere til den sort kop kaffe, så vil én sort være bedst, fordi du så vil få den mest optimale smagsoplevelse og få mest ud af kaffebønnen.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 4.5 / 5. Optælling af stemmer: 2

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

cogclockmenu-circlecross-circle